domen_ je napisal/-a:Odvratna je vožnja brez luči ponoči![]()
![]()
![]()
![]()
Ne, ni mi znano. Tudi mi ni znano zakaj se v 5sekundi luči ne vidi, v 8sekundi pa se jih vidi:BBoss je napisal/-a:. Očitno ti ni znano, da pač kamera, ki jo uporablja nima funkcije za ojačevanje svetlobe, ravno tako ni niti IR niti night vision zato rabi kar precejšnjo količino svetlobe
To lahk da so pozicijske, lahk da navadne ne svetijo dobr, alpa da so gor u zrak nastimane.. Ceste se ne vidi skratka.Če Xhair ne bi imel luči ne bi blo nobenega odseva znakov, mačjih očes, črt na tleh ipd.
X-Hair je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:Še enkrat za tiste, ki ne razumejo razlike kdo je komu vsiljeval svoj način vožnje. Xhair ni zahteval od voznika Mercedesa, da bi vozil hitreje le želel je da bi mu omogočil varno prehitevanje in ga spustil mimo. Po drugi strani pa je točno ta voznik želel vsiliti Xhairu svoj način vožnje in ga je branil do zadnjega - kot bi se šlo za vojno oziroma za dirkanje, kjer je poskušal preprečiti prehitevanje in obdržati pozicijo.
Amen. Sedaj pa dopovej tem dvema mulcoma tole. Ko bosta prišla do izpita, jima bo vse jasno.![]()
.
domen_ je napisal/-a:Nekateri očitno ne znate drugače kot ad hominem. Ampak za take ničvredne izjave imam js zalepljena ušesa.
Scorp84 je napisal/-a:Domen: Luči se nonstop vidijo, ne vem od kje tebi da se ne vidijo? Kot ti je gor razloženo, kako kamera deluje, bi videl da se nonstop vidijo luči. Seveda se kamera prilagaja svetlobi, kar je prav lepo na posnetku vidno, da se kamera prilagaja svetlobi, ki jo vjame.
Kar preberi si malo kaj smo napisali, da boš videl kdo je pisal ad hominem in kdo ad rem. Čisto resno mislim, preberi si, lahko si tudi napišeš statistiko. Saj se pameten ane, ko si se tako zelo hvalil s svojo inteligenco. Že cca 10 strani nazaj sem opazil ad hominem, ampak meni se ne da ukvarjati s tem, ko nekateri čutijo tako silno potrebo po žaljivkah, ko nekdo pove nekaj proti njihovemu mnenju. Na žaljivke se ne oziram, odzivam se samo na prepričanja o vožnji in cestah. Vem, da takšen odnos nekatere zelo moti (npr. lizard pravi, da je odvraten), ampak jaz imam dovolj let za sabo (več kot si predstavljaš - tudi x-hair, dragi tovariš, šolske klopi sem zapustil pred... leti...), da se s tem ne bom obremenjeval.~toMmy~ je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Nekateri očitno ne znate drugače kot ad hominem. Ampak za take ničvredne izjave imam js zalepljena ušesa.
Problem je res v nekaterih tukaj in to so zate vsi razen tebe?
scmoky je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:če prehitevani samo stopi s stopalke za gas je samo prehitevanje lahko celo krajše od srečevanja z nasproti vozečim vozilom kjer oba upočasnita..teoretično je to dokazljivo..
ne podpiram lenuhov ki se obešajo po drugih ali pa ne znajo sami računat...zmeraj se da naredit teoretični primer , ki dokaže da je to možno..samo hitrosti moraš vpisati prave pa se izide...
Tele hitrosti ki jih ti navajaš kot teoretični primer so v vsakdaanji praksi vbistvu nerealne![]()
Lepo si izrazi enačbe in vstavljaj noter cifre pa boš viduJe čisto srednješolska fizika, ne rabiš nič univerzitetnega
domen_ je napisal/-a:Kar preberi si malo kaj smo napisali, da boš videl kdo je pisal ad hominem in kdo ad rem. Čisto resno mislim, preberi si, lahko si tudi napišeš statistiko. Saj se pameten ane, ko si se tako zelo hvalil s svojo inteligenco. Že cca 10 strani nazaj sem opazil ad hominem, ampak meni se ne da ukvarjati s tem, ko nekateri čutijo tako silno potrebo po žaljivkah, ko nekdo pove nekaj proti njihovemu mnenju. Na žaljivke se ne oziram, odzivam se samo na prepričanja o vožnji in cestah. Vem, da takšen odnos nekatere zelo moti (npr. lizard pravi, da je odvraten), ampak jaz imam dovolj let za sabo (več kot si predstavljaš - tudi x-hair, dragi tovariš, šolske klopi sem zapustil pred... leti...), da se s tem ne bom obremenjeval.~toMmy~ je napisal/-a:domen_ je napisal/-a:Nekateri očitno ne znate drugače kot ad hominem. Ampak za take ničvredne izjave imam js zalepljena ušesa.
Problem je res v nekaterih tukaj in to so zate vsi razen tebe?
Tudi zdaj se mi ne da s tem ukvarjat, se prav lepo vidi s čim imajo nekateri probleme in v katero smer hočejo temo premaknit. Mene zanima samo to: ali je imel x-hair skozi prižgane zasenčene luči, ali pa jih je prižgal šele naknadno. Na posnetku izgleda kot da jih je prižgal naknadno (razlika med peto in osmo sekundo). Ker meni pač ni jasno zakaj so se luči takrat pojavile, prej pa se jih ne vidi niti takrat, ko gredo drugi avti mimo. Malo sem si pogledal druge posnetke na youtube: luči se pri vseh vidi tako kot se pri x-hairu od tiste sedme/osme sekunde naprej.
domen_ je napisal/-a:Ne, ni mi znano. Tudi mi ni znano zakaj se v 5sekundi luči ne vidi, v 8sekundi pa se jih vidi:BBoss je napisal/-a:. Očitno ti ni znano, da pač kamera, ki jo uporablja nima funkcije za ojačevanje svetlobe, ravno tako ni niti IR niti night vision zato rabi kar precejšnjo količino svetlobe
http://www.youtube.com/watch?v=BN6EZYcyimwTo lahk da so pozicijske, lahk da navadne ne svetijo dobr, alpa da so gor u zrak nastimane.. Ceste se ne vidi skratka.Če Xhair ne bi imel luči ne bi blo nobenega odseva znakov, mačjih očes, črt na tleh ipd.
rosonero je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:rosonero je napisal/-a:Ker pa je sposbnost dojemanja tle gor zelo različno pojmovana bom še jaz tu dodal primer ki je sicer malo off a vseeno :
Dva mladoletnika stara 14 in 16 let ukradeta vozilo, policija dobi obvestilo o tem in ena od patrulj slučajno opazi to vozilo in ga želi ustaviti. Mladoletnika namesto da bi ustavila pospešita zaradi česar pride do pregona Pregon pa se po par 100 metrih konča tako da mladoletnika pri veliki hitrosti izgubita kontrolo nad vozilom in se z veliko hitrostjo zaletita v hišo. Posledica : smrt obeh mladoletnikov.
Kdo je torej kriv za smrt teh dveh ?
Tole si pa brcnil v temo, saj mu ni policist narekoval in silil, da more tišat do onemoglosti, policist je celo hotel da avto ustavi.
Gdo je torej kriv za smrt teh dveh ?
evo ......pa smo spet pri različnem dojemanju: Kje v zgornjem sestavku jaz trdim( razen glede dojemanja) kakrkoli glede primera , opisal sem samo primer in postavil vprašanje pri katerem me zanima kdo je po vaše kriv za smrt mladolenikov .
gustelj je napisal/-a:Da nekdo snema ure in ure in ure svojih vozniških eskapad in jih potem še ureja in samovšečno širi po internetu in se naslaja ob svoji domnevni veličini je neodrasla, globoko motena oseba. Zraven pa tisti, ki se voajeristično naslajajo ob teh popolnoma nepomembnih posnetkih, niso kaj dosti boljši.
Lej X-Hair, spodnji text v veliki meri odraža tvoje stanje!
NARCISISTIČNA MOTNJA OSEBNOSTI – NPD
Narcisistična motnja osebnosti je po teoriji objektnih odnosov patologija selfa ali rezultat patološkega razvoja oblikovanja identitete. Povezujemo jo z motnjo v egu, ki nastopa kot ponotranjenje napačnih predstav o objektu in sebi, povezano z napačnim zaznavanjem, opažanjem (t. i. ego popačenost). Motene ego funkcije ne vplivajo le na oblikovanje napačnih, neintegriranih predstav o objektu, temveč tudi na neustrezno opažanje samega sebe. Nastanek narcisistične patologije je povezan z nezmožnostjo ega, da bi parcialna opažanja oblikoval v kohezivno predstavo o sebi.
Zaradi pomanjkljivih objektnih odnosov in neustreznega soočanja s frustracijami in omejitvami zunanjega okolja ostanejo te delne predstave o sebi zaznamovane z infantilnimi fantazijami o lastni grandioznosti. Zdrav razvoj predvideva postopno soočanje z lastnimi omejitvami skozi majhna razočaranja in neuspehe. Kadar pa so ta razočaranja preštevilna, otroka preplavijo in onemogočijo postopno ponotranjanje in spreminjanje. Če ob tem manjka tudi ustrezna zunanja podpora za graditev občutka lastne vrednosti kljub frustracijam, razvoj zastane in se popači. »Otrok se ne more odpovedati potrebi, da se svet vrti okrog njega. Ob najmanjšem znaku, da to ni tako, se počuti praznega ter neustreznega. Sram ga je in skuša se izolirati, pri čemer prične svojo ranljivost skrivati za plaščem grandioznosti.«
Otrok pri tem uporablja primitivne obrambne mehanizme, ki ščitijo pred občutki nepopolnosti (razcep v selfu, identifikacija, obračanje proti sebi). Za grandiozno socialno podobo selfa, v katerega investira nenevtraliziran libido, se dejansko skriva z nenevtralizirano agresijo prepravljen pristni self, ranljiv in prepojen z občutki sramu. Grandiozne predstave kasneje vzdržuje in napaja z ljudmi, ki
predstavljajo veličino, in sicer tako, da jih idealizira in se z njimi identificira, vse ostale pa razvrednoti kot “povprečneže”, ki služijo zgolj potrjevanju njegove grandioznosti. Materialne dobrine kot tudi moč, seks in lepoto izrablja le za pridobivanje občudovanja drugih. Namesto pristnih intimnih odnosov oblikuje funkcionalne odnose z ljudmi, ki jim lahko pripiše popolnost, ti odnosi pa ostajajo
na ravni objektnega odnosa zadovoljevanja potreb brez zrele emocionalne povezanosti.
lancia hf je napisal/-a:rosonero je napisal/-a:Ker pa je sposbnost dojemanja tle gor zelo različno pojmovana bom še jaz tu dodal primer ki je sicer malo off a vseeno :
Dva mladoletnika stara 14 in 16 let ukradeta vozilo, policija dobi obvestilo o tem in ena od patrulj slučajno opazi to vozilo in ga želi ustaviti. Mladoletnika namesto da bi ustavila pospešita zaradi česar pride do pregona Pregon pa se po par 100 metrih konča tako da mladoletnika pri veliki hitrosti izgubita kontrolo nad vozilom in se z veliko hitrostjo zaletita v hišo. Posledica : smrt obeh mladoletnikov.
Kdo je torej kriv za smrt teh dveh ?
Tole si pa brcnil v temo, saj mu ni policist narekoval in silil, da more tišat do onemoglosti, policist je celo hotel da avto ustavi.
Gdo je torej kriv za smrt teh dveh ?
lancia hf je napisal/-a:[
Pa saj ti nisi resen, a sedaj bom jaz kriv, če bom za tabo hodil, in da nebom šej mimo tebe, boš ti začel hodil še hitreje, in ti bo na zaledenelem pločniku spodrsnilo, boš padel in si boš zlomil nogo. Ja saj ni čudno da gre vse skupaj.... noja, sej vete kam.
PS: Tema je pa ravno v prevem času, mi zelo polepša praznike, saj je bolje kot kašna komedija.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov