Andraz3d je napisal/-a:Zdravo vsi
Imel sem ze 2 avta na plin, oba brez problemov, kupujem pa tretjega. Ful gledam Mercedes A, W169. A hkrati, ko malce raziskujem, se nemci zelo zelo pritozujejo cez morebitno vgradnjo plina v ta avto, ces da gre po 40k vse mozno narobe z motorjem in da so pac znani kot problematicni motor za LPG.
Ima mogoce kdo kaksno bolj preverjeno informacijo na to temo? Nemci vseen niso ravno ful LPG fani
hvala
Andraz3d je napisal/-a:2.0 ali 2.0 turbo.
rocni menjalnik.
letnik 2006 - 2011 v bistvu
kuzokirana@gmail.com je napisal/-a:Dajte še meni ponovno vaše mnenje, kia ceed 1.6 cvvt. Klical sem na prins in sigas oboji pravijo da je ok, avto sicer rabi mazanje. Kakšno je vaše mnenje?
SPYKE#5 je napisal/-a:Pozdravljeni,
Zanima me če ima kdo izkušnje z predelavo na plin na renault-u clio RS III (197 KM ali 200KM)?
Je priporočljiv točno določen proizvajalec sistema? je potrebno mazanje ventilov - flashlube?
Vesel bom tudi kakšnega linka na to temo.
hvala!
kemykos je napisal/-a:
Za avtomobile nad 150 oz. nad 170 KM mislim, da ni kaj druga za študirat kot samo Prins, Prins in še enkrat Prins... Napeljava je 30-40% dražja ampak bo v nulo. Sicer pa malo preberi po forumu. Nezahtevni atmosferci se dajo kar lepo predelat, kar pa je malo bolj kompliciranega oz. močnejšega so pa problemi....Mazanje preveriš tako, da pogledaš malo po tujih forumih oz. pokličeš na številko od kakega predelovalca.
Možno, da ti bo kdo drug predlagal še kakšnega drugega predelovalca ampak, jaz bi se na tvojem mestu odločil za Prins. Če rad malce bolj pritisneš na plin se ti bo investicija kaj hitro povrnila.
Tukaj sta 2 primera porabe: http://www.spritmonitor.de/en/overview/41-Renault/0-All_models.html?fueltype=3&fuelsort=12&vehicletype=1&power_s=190&exactmodel=clio&powerunit=2
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov