PIKSNA007 je napisal/-a:Ponavadi so taki radarji samo informativni. V okolici domžal imamo 3 take in še pri nobenem nisem dobil čisto nič, tudi če se mi je kdaj mudilo mimo njega.
LP
King1 je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ponavadi so taki radarji samo informativni. V okolici domžal imamo 3 take in še pri nobenem nisem dobil čisto nič, tudi če se mi je kdaj mudilo mimo njega.
LP
Pošteno si to napisal. "Mudilo" :P
@gigi 1985, kot je omenil uporabnik @PIKSNA007 tudi jast mislim, da so zgolj informativne table.
lp
adis je napisal/-a:King1 je napisal/-a:PIKSNA007 je napisal/-a:Ponavadi so taki radarji samo informativni. V okolici domžal imamo 3 take in še pri nobenem nisem dobil čisto nič, tudi če se mi je kdaj mudilo mimo njega.
LP
Pošteno si to napisal. "Mudilo" :P
@gigi 1985, kot je omenil uporabnik @PIKSNA007 tudi jast mislim, da so zgolj informativne table.
lp
pa ta slika mi zgleda fake
adis je napisal/-a:@king1: slika je bila narejena z kakšnim low quality kamero na gsm-ju in poglej kako svetel je znak z "informativnim prikazom hitrosti" torej je preveč svetel, kot bi ga nekdo kopiral in lepo prilepil v to sliko
adis je napisal/-a:@king1: slika je bila narejena z kakšnim low quality kamero na gsm-ju in poglej
kako svetel je znak z "informativnim prikazom hitrosti" torej je preveč svetel,
kot bi ga nekdo kopiral in lepo prilepil v to sliko
pa še tabla je nekam postrani :P
[KEKEC] je napisal/-a:Kael je napisal/-a:A majo policaji MB mogoče tudi modro providio (neoznačeno)? Gre ga GOLF V temno modre barve, z 2.0 TDI motorjem. Videl sem da je mel zadaj in spredaj modre lučke? Srečal na relaciji Celje Trojane, včeraj?
Malo staro! A je to mogoče ta golf?
Petersilj je napisal/-a:[KEKEC] je napisal/-a:Kael je napisal/-a:A majo policaji MB mogoče tudi modro providio (neoznačeno)? Gre ga GOLF V temno modre barve, z 2.0 TDI motorjem. Videl sem da je mel zadaj in spredaj modre lučke? Srečal na relaciji Celje Trojane, včeraj?
Malo staro! A je to mogoče ta golf?
Naključje?
http://24ur.com/novice/crna-kronika/z-m ... znike.html
GT4turb0 je napisal/-a:Na Goriški avto/hitri cesti je v tistih dveh radarskih škatlah nekaj rdečega, velikega skoraj čez celo zgornje okence. Je to IR foto ali kakšna druga fora?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov