da malo prekinem te izračune

, bom podal eno mojo izkušnjo z tem plinom, k mi zadne čase požrla spet nekej živcev
problem je bil v tem da je avto kot bi nekja zadrževalo, v začetku pri prestavljanju ja avto šu k strela, pol ga pa nekej zadržval tk da ni blo nekega pospeševanja, problem je bil tudi da mi je plin izklapljal na začetku pri nuli, pokličem tipa pa prav da to je zarad mraza k pade tlak, pol mi plin vn metal tud pr 10 stopinjah zunej
pol sm pa pogruntu eno stvar, v tank lohk spravm max. 52 litrov bencina, in k sm natanku enkrat 27 enkrat 32 litrov, sm potem lohk avto fajn prtiskou pa šlo čist tekoče, brez nekega zadržvanja
včerej bil pr tipu da pogledu par reči, filter če slučajn že kj zapacan pa še nekej reči, na nov nastavu pa tk, predn da pršu k tipu pa sem v klancu v 3. prestavi prtisnu na gas in plin se izklopi, njemu to rečem pa prav da to sm tlak pade zarad mraza pa to, je reku če ti bo spet bomo pogrel kesl od plina da boš vidu d aje to to, in se pelem js domou po istem klancu navzgor se plin ne izklop, izklop pa se v 3. k prtisem na gas in se pelem po klancu navzdol, grem nazaj do tipa, mi tip fajn zagreje tank in se js pelem, po klancu dol pa gor pa prtiskam na gas tud po ravnem pa avto spet gre tk k more