Lumpy_ je napisal/-a:....sicer staremu tak grejo zadnje ure h kraju,pa že rahlo po cipresah smrdi...
Za vsak podoben komentar bodo od sedaj kartoni!
Kriv ali ne - nek minimum dostojnosti bo!
Lumpy_ je napisal/-a:300€ kazni samo za B*****, ki bi lahko nekoga zaklal v predoru zaradi napačne smeri vožnje? Budale zmešane.![]()
Avto mu stran vzet, vozniško do konc življenja.....sicer staremu tak grejo zadnje ure h kraju,pa že rahlo po cipresah smrdi, pa vseeno. Sej to nemoreš vrjet.
kolesar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno
pa kaj je z vami folk, se res ne znate ustavit na sredini pasa oz malo popreko??
abbe je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno
pa kaj je z vami folk, se res ne znate ustavit na sredini pasa oz malo popreko??
a vids da kr rine naprej.pa sj bi se zaletu pa bi poj mal obvil se pa su naprej.
mogoce bo tole zlo sebicno sam da mi pa avto razbije pa ni treba.pa ne zato k mi ga je skoda ker pr 20 na uro bi vrjetn sam odbijac pa maska pocla.sam kako mamo pr ns postiman bi si moral nakonc sam krit stroske.hvala lepa
kolesar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno
sašo5 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno
a vids da kr rine naprej.pa sj bi se zaletu pa bi poj mal obvil se pa su naprej.
mogoce bo tole zlo sebicno sam da mi pa avto razbije pa ni treba.pa ne zato k mi ga je skoda ker pr 20 na uro bi vrjetn sam odbijac pa maska pocla.sam kako mamo pr ns postiman bi si moral nakonc sam krit stroske.hvala lepakolesar je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno
zakaj bi ga pa "jaz" ustavljal ? Moje je, da se mu srečno izognem, ker v naši državi, te lahko še kaznujejo, ker si vozil po prehitevalnem pasu in se nisi umaknil nasproti vozečem......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov