Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 20, 2010 5:11 pm

Lumpy_ je napisal/-a:....sicer staremu tak grejo zadnje ure h kraju,pa že rahlo po cipresah smrdi...

Za vsak podoben komentar bodo od sedaj kartoni!

Kriv ali ne - nek minimum dostojnosti bo!

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr jan 20, 2010 5:32 pm

Vsak dan prečitam še marsikaj hujšega, pa ni kartona. Pol pa ga stisni, če imaš veselje pa si ravno mene zdaj našel na celem forumu.

lp
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Sr jan 20, 2010 5:36 pm

Nauči se brat - napisal sem "od sedaj"!
Tudi če ne bi oglasil... :roll:

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Sr jan 20, 2010 6:05 pm

Lumpy_ je napisal/-a:300€ kazni samo za B*****, ki bi lahko nekoga zaklal v predoru zaradi napačne smeri vožnje? Budale zmešane. :evil: :roll: Avto mu stran vzet, vozniško do konc življenja.....sicer staremu tak grejo zadnje ure h kraju,pa že rahlo po cipresah smrdi, pa vseeno. Sej to nemoreš vrjet. :jao:

WTH?!
v zapor zaradi poskusa umora... sej se na posnetku vidi da je zanalašč obrnil na avtocesti, naj odgovarja zdaj za svoja dejanja :evil:
...::: www.CST-TEAM.net :::...

ghandaed
Stalni uporabnik

Napisal/-a ghandaed Sr jan 20, 2010 6:29 pm

mislim :roll: :roll: :roll: pa že guzi se med stoječimi avti v predoru.

Iz tega bi bilo glede kaznovanja treba "vzgled" narest. Naj ga zaprejo za kako leto ali dve... saj je star in bogi itd. samo ko bi nekomu takole življenje vzel (ogrozil jih je že kar nekaj) bi starost postala bolj gnil razlog. Nimam nič proti starejšim voznikom dokler so sposobni normalno vozit, ampak definitivno bi pa bilo treba spodbujat takšne kalibre, da vrnejo roza knjižico na najbližjo UE. :!: :idea:

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Napisal/-a esem Sr jan 20, 2010 6:32 pm

Poleg kazni bo tudi kazensko ovaden zaradi ogrožanja varnosti v prometu, policaji pa mu bodo verjetno vzeli izpit.

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr jan 20, 2010 6:53 pm

Model pa ne ve zakaj je obrnu ... :bonk
Tega niti kot pešča ne bi smeli več spustit po Ljubljani, očitno je hudo bolan.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Sr jan 20, 2010 7:17 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Model pa ne ve zakaj je obrnu ... :bonk
Tega niti kot pešča ne bi smeli več spustit po Ljubljani, očitno je hudo bolan.

pomojm kle iz polja pobegnu... :lol: :lol:

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr jan 20, 2010 7:30 pm

2x zaporedoma v Tepanju sem videl 2 ki sta peljala v nasprotno smer proti Slov.Bistrici. Neverjetno. Zgleda da vozijo do bencinske al kaj...ni mi jasno zakaj je treba tega.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
lexus02
Novinec

Napisal/-a lexus02 Sr jan 20, 2010 7:58 pm

A nebi vozniska mogla trajat do 65. leta, pa pol spet delat zdravniski pregled?

Pa sej tastari so stokrat hujsi kod mladi vozniki :roll:

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr jan 20, 2010 8:08 pm

men sam neki ni jasno. Mim tolk ljudi ko se je peljal in tam vmes skoraj počakal, zakaj ga ni nihče blokiral? Tisto, ko pa se čez rdečo peljejo v tunelu in ostalo dogajanje okoli tega.........
nekak še razumem taprvega, ki je bil zelo blizu semaforja ko je iz utripajoče oranžne prekloplo na rdečo, ampak, da ostali niso vidli pravi čas rdeče luči je pa bolano. Večina jih sploh ne bremza, kot da spijo.....
LP Rok

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr jan 20, 2010 8:20 pm

Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr jan 20, 2010 9:13 pm

un s puntičem bi ga lahko blokiral, sam zdej spet vprašanje, kako varno bi bilo (da ne bi kdo od zadi prletu), glede na to, da so nekateri pri rdeči luči vozili, kot da ni nič.
Slika

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Sr jan 20, 2010 9:57 pm

tovornjak, ki je povzročil nesrečo, rumen punto in tista dva večja avta za njim ter vsi avti na prehitevalnem pasu pred predorom, ki su se mu rajši umaknali.
Je res en zlomljen odbijač(pa vrjetno niti počil nebi po vsej vrjetnosti) vreden več, ko pa da spustiš takega i***** naprej vozit kontra po AC?

Blokiraš ga pa tak, da se pred njega zapelješ. Večina teh avtov avtov je novejših, večjih in/ali težjih od unga starčevega, pa še hitrost pri srečanju je nizka.

PS. vem pa tut, da je po vojni lahko vsak general ;)
LP Rok

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jan 20, 2010 10:15 pm

dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno

pa kaj je z vami folk, se res ne znate ustavit na sredini pasa oz malo popreko??

Uporabniški avatar
dejcc
Uporabnik

Napisal/-a dejcc Sr jan 20, 2010 10:19 pm

Vprašal sem samo kak bi ga. Jaz bi ga itak pritisno, ker rabim nov blatnik.
Relax take it easY
Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jan 20, 2010 10:46 pm

esem je napisal/-a:Nauči se brat - napisal sem "od sedaj"!
Tudi če ne bi oglasil... :roll:

on je šofer :-P :lol: :EE (upam, da ne bo kartona)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr jan 20, 2010 10:47 pm

kolesar je napisal/-a:
dejcc je napisal/-a:Kak pa bi blokiral takega voznika ? nimam idej kak to storit varno

pa kaj je z vami folk, se res ne znate ustavit na sredini pasa oz malo popreko??

a vids da kr rine naprej.pa sj bi se zaletu pa bi poj mal obvil se pa su naprej.
mogoce bo tole zlo sebicno sam da mi pa avto razbije pa ni treba.pa ne zato k mi ga je skoda ker pr 20 na uro bi vrjetn sam odbijac pa maska pocla.sam kako mamo pr ns postiman bi si moral nakonc sam krit stroske.hvala lepa
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jan 20, 2010 10:49 pm

abbe je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:

a vids da kr rine naprej.pa sj bi se zaletu pa bi poj mal obvil se pa su naprej.
mogoce bo tole zlo sebicno sam da mi pa avto razbije pa ni treba.pa ne zato k mi ga je skoda ker pr 20 na uro bi vrjetn sam odbijac pa maska pocla.sam kako mamo pr ns postiman bi si moral nakonc sam krit stroske.hvala lepa

kolesar je napisal/-a:

zakaj bi ga pa "jaz" ustavljal ? Moje je, da se mu srečno izognem, ker v naši državi, te lahko še kaznujejo, ker si vozil po prehitevalnem pasu in se nisi umaknil nasproti vozečem......

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr jan 20, 2010 11:54 pm

sašo5 je napisal/-a:
abbe je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:

kolesar je napisal/-a:

zakaj bi ga pa "jaz" ustavljal ? Moje je, da se mu srečno izognem, ker v naši državi, te lahko še kaznujejo, ker si vozil po prehitevalnem pasu in se nisi umaknil nasproti vozečem......

ne takih bedarij govorit...
pa če nebi vsak na svojo rit tkole gledu bi blo mogoč na naših cestah kj bolše ko je....

se ti ne zdi da bi s tem dejanjem lahko kaj hujšega prepreču?

pa če bi ti stal na cesti bi on zagotovo ustavu, saj hitrost ni bila velika..
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov