kemykos je napisal/-a:Morate pazit s temi ELM-ji, ker ne delujejo na vseh avtomobilih. Korejci, Francozi in Italijani podpirajo zadevo, VAG familija pa kaj hitro preobremeni kak uporček in zadeva crkne. Tako se je zgodilo meni, ko sem zadevo porinil v Opel Astro. Nisem se kaj preveč sekiral ker sem dal 3€ za tisto bluetooth verzijo.
Lp
bernikm je napisal/-a:Bom naročil, pa bomo videli kaj bo. Za 4€se ne bom sekiralKaj vse se pa lahko dela preko tega vmesnika ? Predvidevam da vidiš kode napak, resetiraš napako ....
bernikm je napisal/-a:Bom naročil, pa bomo videli kaj bo. Za 4€se ne bom sekiralKaj vse se pa lahko dela preko tega vmesnika ? Predvidevam da vidiš kode napak, resetiraš napako ....
bernikm je napisal/-a:Hvala. Tale varianta je pa preko WiFi-ja. Po moje bo bolje WiFi varianta, ker če je telefon že v avtu povezan preko Bluetooth sistema (telefon) potem ne bo delalo.
http://www.aliexpress.com/item/2015-Bes ... 5,201409_5
Aesthetics je napisal/-a:Kaj pravite na Avto-plin.eu? Zdajle imajo na kuponkotu za 650€ vgradnjo. Se lahko primerjajo z Plineksom?
Aesthetics je napisal/-a:Ne razumem. To naj bi pomenilo da sta Plineks in G1 tako dobra ali tako slaba da ju ne morem primerjat?
bernikm je napisal/-a:@japanac hvala za pomoč.
Točno to sta mi rekla tudi oba monterja (Primož in Aljaž). Primož je že ob montaži takrat poizkusil to rešiti z emulatorjem, ki pa za moj model avtomobila ne obstaja, zato je dal nekega od Opla, ki naj bi deloval, vendar ni.
Potem razumem, da bi bila edina opcija povratni vod nazaj v rezervoar - kar se sliši komplicirano (vsaj zame?)
Pa ta napaka vpliva tudi kaj na delovanje avta, mislim bolj v tej smeri da ne bo posledično zaradi tega prišlo do okvare motorja ali kakšnega drugega dela avta ? Ker na uradnem servisu mi tako ne bodo priznali napake, ker gre za plin...
plinaš je napisal/-a:zgleda se samo meni zdi debilno da daš za gsm 800 al pa jurja evrov
plinaš je napisal/-a:- na plinski napravi pa bi si zvrtal okroglo luknjo v koleno in jo spilil na kvadrat za 200 do 300 e razlike do res dobre naprave in dobrega monterja ..
plinaš je napisal/-a:potem pa povrh vsega zmečeš še nekaj evrov za te obd vmesnike s katerimi se samo obremenjuješ ko ti zasveti check engine lučka - ki itak nebi smela zasvetit sam pustmo malenkosti - in je itk vsem jasno da je nekaj narobe ...
plinaš je napisal/-a:pol ti pa monter ne ve povedati zakaj ti sveti lučka - oz kar je še slabše ne zna nastaviti pravilnega doziranja plina ... povrh vsega to reče par monterjev , ki naj bi bili usposobljeni / izšolani /certificirani za ISTO napravo ... boloks , nonsens - ali šalabajzerstvo po balkansko "lako ćemo" ?
plinaš je napisal/-a:kolikor se je pisalo v prejšnjih postih : "mora delat - nazaj mu pelji - če ne dela tako kot treba denar nazaj !" je sedaj navadno prelaganje problemov z napravami in monterji na povratni vod bencina ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 40 gostov