lenivec je napisal/-a:BBoss je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:imaš tudi nove teleatlasove karte, ki so bolj natančne. samo pač nimajo tolk hišnih številk... big deal
Kakor za koga... zame so hišne številke na prvem mestu in bi bil najbolj srečen, če bi se recimo pri TIS-u spomnili izdati rutabilno karto za Garmina al pa za katerokoli drugo navigacijo - kupim takoj pa ne glede kako je navigaciji ime :P
kaj ti pomaga če pa niso na prevem mestu al pa so celo v gozdu ali sredi polja....
kaWsk je napisal/-a:mene pa pred nakupom serije 255 še zanima, kako sploh deluje ta TMC funkcija... se na ekrančku izpisujejo lokacije kjer so zastoji? pa kok je to sploh ažurno ker ne mislim dajat več € za neko stvar ki v praksi sploh ni uporabnaaja, je ta stvar sploh delujoča v Sloveniji?
b
moški ki mi to govoril je reku vglavnem da vroke ga je že vzel, glede prikolpa na čarunalnik ni reku, ga pa lohk čez ene 3 tedne prašam če bo vedu kako je blo, mi pa to reku starejši moški k mu verjamem da ni to sm una rekla una kazalaBBoss je napisal/-a:@Pinny - kako pa je ugotovil, da ima gor nelicenčne mape? Na sami navigaciji podatka o kartah ni in bi teoretično lahko ugotovil le v primeru, da bi navigacijo priključil na računalnik in vedel kaj mora pogledat
EMiR je napisal/-a:mene zanima kje lahko dobim kaksne karte za jugoslavio za navigacijo od lancia phedra 2003 letnik alpa kaksne upgrade fajle ker sm na googlu use preiskal in nisem nasel 0 lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov