scmoky je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:
plinaš je napisal/-a:če prehitevani samo stopi s stopalke za gas je samo prehitevanje lahko celo krajše od srečevanja z nasproti vozečim vozilom kjer oba upočasnita..teoretično je to dokazljivo..
za to ne rabiš srednje šole kamoli faksa ... in tudi v realnosti je lahko - seveda čisto odvisno od voznikov - prehitevanje krajše od srečevanja ... samo malo se je treba spomniti nazaj - vsaj tisti , ki imajo čez 5 let izpit - in priklicati v spomin dva stoječa avtomobila z novimi lastniki - po možnosti nedeljskimi vozniki - kako se nihče noče premakniti ne naprej ne nazaj ker ne vedo kje so mere vozila hkrati pa se bojijo poškodbe na lepotcu ... prostora pa za srečanje avtobusa in kombija .. in takrat je trajalo srečanje teh dveh vozil cca 3-4 min preden so jih ostali vozniki , ki so seveda izstopili , le usmerili z rokami v mimohod ... pa da ne bo kdo mislil , da je kateri od teh dveh parkirancev vsaj pomahal v zahvalo...ne , pogledi so bili mrki ...
To si ti napisal tak da ti raje malo beri nazaj sploh prvi del je čista nebluza
To kar pa zaj pišeš pa se strinjam samo tu ni nobene fizike vmes kot si jo prej omenjal prej kultura vožnje
Jerch_ je napisal/-a:zajbel je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a: Ženska pač res ni dojela, da ni sama na cesti, in se je ustavila sredi avtoceste, ker se je pred njo postavil berlinski zid, in ti to očitno podpiraš, krivdo vališ pa na tiste, ki so se normalno vozili po avtocesti. Ko ti jih zmanjka povej, ti jih pripeljem.
Kaj bi pa rekel, če bi recimo tam bila počena guma tovornjaka? Kdo bo pa potem kriv? Pa da ne govorim o tem, da lahko tudi pričakuješ na voznem pasu ustavljen avto zaradi nesreče. Ali se morda na voznem pasu ne more zgodit nesreča?
Tisti tvoj prispevek, ki sem ga pa prej citiral, pa sploh pove marsikaj o tebi. Jasno si napisal, da ti je popolnokma odveč mislit na ovire za ovinkom (otrok, plaz, kamijon, avto...). In ti raje naprej goniš po svoje.
dragi moj.. sem videl že gajbe in nevem kaj še vse na AC, pa nisem ustavil in se smilil samemu sebi. poleg tega mi je medved lezel čez avtocesto pred nosom in sem prepričan, da ga tudi ti z nevem kako prilagojeno hitrostjo nebi opazil in dovolj zgodaj zabremzal. tako kot nebi opazil pof**anga cepca, ki je ob 2eh zjutraj vozil pijan v nasprotno smer po AC.
gospe, ki javno prizna, da (predpostavljam) zaradi osebne nesposobnosti je ustavila na sredi avtoceste in s tem povzroči verižno trčenje pa res ne moreš zagovarjat, ne glede na to, da se je lancia hf malo grdo, morda agresivno izrazil.. sicer pa glede nato, kako na forumu vsi napihujete zadeve, morda sploh ni pretiraval!
goldhorn je napisal/-a:Odličen video snežne "nesposobnosti", v katerem se marsikdo tukaj lahko najde.
http://www.zurnal24.si/rumenjak/nedeljski-voznik-schumacher-in-starejsi-obcan-hakkinen-reklama-smesno-mercedes-196394/video
nevermind je napisal/-a:Ful lušna punca na posnetku
grega983 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Ful lušna punca na posnetku
No, obstaja še nemška varianta, boljša
http://www.youtube.com/watch?v=G2edo3kIRqo
Manfred je napisal/-a:Spoštovani !
Sem malo starejši bralec foruma in sem prevozil že kar nekaj kilometrov in na srečo spoznal kulturo voznikov tudi v tujini.
Neverjetno mi je kako nekateri tudi na tem forumu zagovarjajo kršenje zakonodaje in kako so zgroženi nad kakšnim počasnejšim voznikom. Jaz lahko dodam le to, da toliko agresivnosti, nadutosti, objestnosti, nekulture in kršenja predpisov redko vidiš še kje, če sploh kje. Imamo se za nekaj več v resnici, pa smo vsaj kar se tiče kulture v prometu totalno na dnu in jaz priznam, da me je sram, ko vidim kako se ljudje obnašaja na cesti in ne samo v domovini tudi v tujini. Ne čudim se anketam v tujini, ki nas uvrščajo med najbolj nadute in zoprne narode !!
Lep pozdrav !
Airmatic7 je napisal/-a:@egonk: Pa lahko policija to počne? Ne kršijo tudi oni kakšnega zakona s to varnostno razdaljo in provociranjem?
R 34 GT-R je napisal/-a:Manfred je napisal/-a:Spoštovani !
Sem malo starejši bralec foruma in sem prevozil že kar nekaj kilometrov in na srečo spoznal kulturo voznikov tudi v tujini.
Neverjetno mi je kako nekateri tudi na tem forumu zagovarjajo kršenje zakonodaje in kako so zgroženi nad kakšnim počasnejšim voznikom. Jaz lahko dodam le to, da toliko agresivnosti, nadutosti, objestnosti, nekulture in kršenja predpisov redko vidiš še kje, če sploh kje. Imamo se za nekaj več v resnici, pa smo vsaj kar se tiče kulture v prometu totalno na dnu in jaz priznam, da me je sram, ko vidim kako se ljudje obnašaja na cesti in ne samo v domovini tudi v tujini. Ne čudim se anketam v tujini, ki nas uvrščajo med najbolj nadute in zoprne narode !!
Lep pozdrav !
Pozdravljeni,
potem lahko na problematiko pogledate in komentirate širše in zajamete VSE udeležence, prav tako organe, ki so dejavni na asfaltnih površinah.
LP
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Danes sem šel na štajersko in nazaj, moram reči, da je pot potekala gladko, brez kretenizmov, s potovalnih 140-160 in nekaj manj v tunelih.
Če bi bila vsaka pot taka...hitrejšim se umakneš, počasnejše prehitiš. Živi in pusti živeti.
Ne razumem zakaj se pri nas dela tak velik problem iz tega...
domen_ je napisal/-a:Odgovor je čisto preprost: kriterij, ki se mu moramo vsi prilagajati so cestno prometna pravila in razmere na cesti. In da ne bomo govorili o praznem zraku, bom še enkrat na konkretnem primeru povedal kaj je to: tisti Mercedes v x-hairovem filmcku je vozil razmeram primerno. Pa če se na glavo postaviš, 50km/h je na tisti ozki zasneženi in nepregledni cesti povsem primerna hitrost. Treba je imeti pred očmi konkretno situacijo.~toMmy~ je napisal/-a:Pa kakšnih kriterijih, si ravno TI tisti, ki bi se ti vsi morali prilagajat?
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov