No, pri prevoženih 70.000 km se nekako ne sekiram več - dokler je cenejši kot bencin sem še vedno v plusu

LP, Grega
mucek je napisal/-a:Jah, klinc pa EU direktive (plin naj bi bil 50% cene 95 oktanskega bencina ...).
LP, Grega
Nejko je napisal/-a:Kakšne pa so izkušnje z sistemom Landi Renzzo?
Na novem Renaultu pri Renault-Nissan SLovenija priznavajo garancijo le, če se vgradi sistem tega proizvajalca, pri njihovem pooblaščenem izvajalcu, ki je Boštjan Vovk iz Trebnjega.
lp
J
plinaš je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:Kakšne pa so izkušnje z sistemom Landi Renzzo?
Na novem Renaultu pri Renault-Nissan SLovenija priznavajo garancijo le, če se vgradi sistem tega proizvajalca, pri njihovem pooblaščenem izvajalcu, ki je Boštjan Vovk iz Trebnjega.
lp
J
se ti ni dalo brati , kajne ?! danes pri nas noben proizvajalec avtomobilov ne komplicira več okoli plinske naprave in garancije.. samo rečejo ti, da če pa nastane škoda na ventilih da ti tega ne bodo upoštevali...enostavno ..
pri prinsu imam pač to zavarovano , tako da me nič ne skrbi...
plinaš je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:Kakšne pa so izkušnje z sistemom Landi Renzzo?
lp
J
se ti ni dalo brati , kajne ?! danes pri nas noben proizvajalec avtomobilov ne komplicira več okoli plinske naprave in garancije.. samo rečejo ti, da če pa nastane škoda na ventilih da ti tega ne bodo upoštevali...enostavno ..
Mare77 je napisal/-a:plinaš je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:Kakšne pa so izkušnje z sistemom Landi Renzzo?
lp
J
Kako to misliš, zavarovano ???
a33 je napisal/-a:in kaj se dogaja na ventilih keri avti občutljivi?
plinaš je napisal/-a:a33 je napisal/-a:in kaj se dogaja na ventilih keri avti občutljivi?
obstaja spisek... drugače pa : opel , japonci ( baje honda manj občutljiva ) , ford , veliko američanov , posche cayene , vw tuareg 3,2 v6 in isti motor v ostalih modelih in sevedaa renault - tukaj pa je vovk pooblaščeni serviser ... plin pa baje vgrajuje v sosednji delavnici - seveda je eden boljših vgrajevalcev , vendar nima dodatnega mazanja razen mehanski flash lube... sam sebi pa lahko vedno da garancijo , če pa gre kaj narobe zaradi plina, pa lahko upili renaulta pod garancijo...enostavno kajne..
rosonero je napisal/-a:pinny je napisal/-a:sj tisto mazanje ventilov tud ni obvezno za vsak avto, tud čist odvisno od sistema do sistema in od avta do avta, npr. en sistem bo za en avto imel vpisan za to mazanje, drug sistem za isti avto pa ne
take info ne bile slabe ....
plinaš je napisal/-a:rosonero je napisal/-a:pinny je napisal/-a:sj tisto mazanje ventilov tud ni obvezno za vsak avto, tud čist odvisno od sistema do sistema in od avta do avta, npr. en sistem bo za en avto imel vpisan za to mazanje, drug sistem za isti avto pa ne
take info ne bile slabe ....
to res nebi bilo slabo ... samo me prav zanima kdo bi se zaradi tega ,ker naprimer bmw ne potrebuje mazanja , odločil zanj namesto za nissan-a kupeja , ki ga potrebuje , čeprav mu je nissan "življenski " avto , obenem pa obstaja rešitev z mazanjem in to z garancijo v slučaju poškodb ...
jaz osebno se s tem ali avto potrebuje mazanje ali ne nebi obremenjeval..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov