asfalt je napisal/-a:Zelo mi je žal,da se niso ubili.
Meni je pa žal, da se nisi ti!!!!
Mgajvr je napisal/-a:žal starši danes nimajo skor nobenega vpliva več na svoje otroke. tukaj največ naredi družba, kolegi, sošolci. kob takega mulota objestnega opomniš, naj se lepše obnaša, te ponavad samo zviška pogleda in reče."kaj mi boš pa naredu??" bil sem priča ko je tak postavljaški mulc čez križišče peljal s preveliko hitrostjo, med zavijanjem je izgubil oblast nad avtom in poletel čez robnik točno v avtobusno postajo. na srečo tam ni blo nobenga.
Templar je napisal/-a:Mgajvr je napisal/-a:žal starši danes nimajo skor nobenega vpliva več na svoje otroke. tukaj največ naredi družba, kolegi, sošolci. kob takega mulota objestnega opomniš, naj se lepše obnaša, te ponavad samo zviška pogleda in reče."kaj mi boš pa naredu??" bil sem priča ko je tak postavljaški mulc čez križišče peljal s preveliko hitrostjo, med zavijanjem je izgubil oblast nad avtom in poletel čez robnik točno v avtobusno postajo. na srečo tam ni blo nobenga.
Da starši nimajo nobenega vpliva so si sami krivi, če se oni obnašajo do avtoritet, primernega zgleda ipd. zaničevalno in jih ne upoštevajo ne morejo pričakovat da bodo otroci ko dovolj odrastejo upoštevali njih.
Mgajvr je napisal/-a:templar poznam familijo s tremi otroci, pa samo en otrok dela probleme. ko mu je oče dal eno vzgojno, ga je mali prjavu policiji, socialni in kaj vem kam še. tko da je stari zdej na pogojni zarat neposlušnega froca
myster je napisal/-a:od kolega mlajši brat bo letos star 14, pa sm včeri zvedu da še kr zraun atije pa mamice spi![]()
![]()
, še posebi ko je nevihta ali kake otroške more... :P
tak človk še ni, da bi šel delat izpit
Doktor je napisal/-a:... aktualni nesreči sta v posmeh policistom, ki so pred dnevi izvajali poostreno kontrolo hitrosti.
Bi pa tu javno vprašal vas za mnenje : kaj menite o kazni recimo leto dni družbenokoristnega dela za takšne povzročitelje ?
Primerna, neprimerna, prestroga, premila ... ?
LP
Doktor je napisal/-a:... aktualni nesreči sta v posmeh policistom, ki so pred dnevi izvajali poostreno kontrolo hitrosti.
Bi pa tu javno vprašal vas za mnenje : kaj menite o kazni recimo leto dni družbenokoristnega dela za takšne povzročitelje ?
Primerna, neprimerna, prestroga, premila ... ?
LP
Drocky je napisal/-a:mogoče bi pa pomagalo, če bi na hrbtu imeli napisano kaj so nardili narobe in pa da bi delali javna dela. Poleg kazni, ker kazni že zdej lahko z javnimi deli odslužiš.
Očitno je, da se večina bori samo za to, da bi bli čimvečji carji v družbi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov