Denii je napisal/-a:Beastmaster je napisal/-a:Denii je napisal/-a:plinaš vsaka tvoja objava je ena velika reklama zate in za tvoj sistem ker kolikor je meni to znano se na tem forumu to ne sme početi razen če boš forumu in fantim kaj doniral.
Jst pravim dobra roba se sama hvali.
Aja, kje pa je napisal kje dela?
Lepo je razložil zakaj je Prins boljši kot ostali!
Ne teži folku za brezveze!
Očitno ne spremljaš celotne debate pa če bi malo pregledal na google je plinaš vse povsod prijavljen in hvali svojo robo mam prav plinaš ?
Nobene nimam montirane ker se mi ne splača, premalo prevoženih km na leto.
ja ..hvalim svojo robo ja...ker sem zadovoljen ..saj ravno v tem je point forumov , da tudi drugi kaj zvejo.. dobre in slabe strani ...
ker če tebi ni všeč plin mene to pač sploh ne zanima..tako kot jaz ne bi imel opla pa ne hodim na njihov forum pljuvat po njihovih avtih in govorit kontra tistim , ki so recimo zadovoljni z astrami...pa so to avtomobili (eco tec motorji ) , ki imajo veliko problemov na ventilih..tudi brez plina...
no sedaj pa to kar nimaš prav.. nisem prijavljen na "povsod " forumih temveč samo še na enem pod plinaš , ker je bil drugje ta nick pač že zaseden..mora biti da nisem edini , ki je zadovoljen s prinsom...
ostalo pa kot sem rekel...kdor koli bi se hotel peljati naj se mi zglasi...prosim v privat času in po dogovoru... ker v službi nimam prav veliko manevrskega prostora kar se časa tiče , da bi se lahko ukvarjal s plinom...če pa kdo želi , ga lahko zaklenem... lp