mogoce pa ciljajo nasi kretenski poslanci in politiki na guinnesovo knjigo?
_sonček_ je napisal/-a:Jest sam priseb vem, da se omejitev ne bom držal, tam , ko je res kakšen vrtec ne bom vozil 80 ampak zgolj 40, ker nikol ne veš. Naj naj mi napiše kazen, kot prvo plačal je ne bom, kot drugo lahko me v zapor utaknejo, ampak konc koncev itak vse zastara. Kaj pa mislijo, da so, poznam folk, k so že ne vem koliko krat ustavl policaji pa se danes voz okol brez izpit, vsaj reg.avto ima, ker ve kakšna je lahko posledica.
j**e* ti policaje, kaj pa mislijo, da so, kot navadni lenuhi.
Moje pravilo tam, ko je 70 omejitev bom še zmeraj peljal tud 160km/h. Po avtoscesti ap tako ali tako peljem do konca 150.
Itak poznam vsak kotiček, kjer so policaji seveda na moji relacije, če ap grem v kakšen drug kraj ap vozim po omejitvah pa tud pod, ker kej iščem.
Verbatim je napisal/-a:Ja, kako pa ne boš v Avstriji vozil po omejitvah, če pa imajo čez totalno zabanasa naselja omejitev 70, čez naselja z manj hišami pa 80 ali 100 km/h. Nadalje pa še ločijo omejitve glede na čas dneva. Oni so že zdavnaj dojeli, da nima smisla voziti 50 skozi naselje ob 3.uri zjutraj. Ob takšnih urah samo pri nas vidijo množice pešcev in šolo obveznih otrok.
Nemško mesto se je odločilo, da bo ukinilo vse semaforje in prometne znake, da bi povečali varnost na cestah.
Vsi prometni znaki bodo odstranjeni iz nemškega mesta Bohmte, saj tako želijo zmanjšati število prometnih nesreč in olajšati življenja pešcem. Župan mesta Klaus Goedejohann meni, da se bo prometna varnost povečala.
Zamisel za odstranitev vseh prometnih znakov se je porodila nekemu Nizozemcu, podprla pa jo je tudi Evropska unija.
Mesto Bohmte pa ni edino, ki se je odločilo za tak ukrep, saj so to že poskusili v nekaterih nizozemskih mestih, kjer so ukinili vse semaforje, prometne znake in označbe na cestah. Vsa mesta poročajo, da so bili ukrepi uspešni, saj naj bi se število prometnih nesreč drastično zmanjšalo.
virRTV Slovenija
-=davor=- je napisal/-a: ...primer, če voziš novega Mercedesa ne rabiš upoštevat semaforjev, če imaš pasata, lahko prehitevaš kogar koli in kjer koli,...
bzzero je napisal/-a:-=davor=- je napisal/-a: ...primer, če voziš novega Mercedesa ne rabiš upoštevat semaforjev, če imaš pasata, lahko prehitevaš kogar koli in kjer koli,...
![]()
off: ze leta in leta opazam, da so vozniki VWjev najvecji norci. Ce mas pasata al pa malmocnejsga golfa enostavno mors prehitevat v skarje in cez polno crto.
-=davor=- je napisal/-a:poglejte si ta video in si predstavljajte takšno križišče pri nas
http://www.youtube.com/watch?v=NfSVAYEb0hg
posledica en kup razbite pločevine v roku 2min...
Ta video ni posnet v kakšni napredni državi, ampak v državi nekoliko južneje od nas, če se prav spomnim Indija.
torej tisti ki so na stranski cesti so manjvredni kot tisti na prednostni, zaradi tega onim na stranski ne preostane drugega, kot da izsilijo prednost... takrat pa poči
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov