abbe je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Accent letnik 97 - pravkar prebil magično mejo 100.000 km pri 13,5 letih.
Jih ima še kdo manj na leto?
ma moj kolega mislm da jh ma zj nekje okol 80.000 pa ma glih tok starga accenta kot tiseveda na tvojo zeljo slikam stevec kot dokaz ali pa kot spomin
King1 je napisal/-a:Citroen Jumper letnik 12/09 prev: 39.000 km![]()
Opel astra letnik 03/ 04 prev: 209.000 km
lp
nevermind je napisal/-a:To je bilo 1.7.2010nevermind je napisal/-a:Zaenkrat 50000 km.
Sedaj 55000 km.
Se kar pozna, ker se nas več skupaj vozi v službo, pa vozim 1-2× na teden.
nebivedu je napisal/-a:Danes zkutraj je šlo točno na 430.000 kilometrov.
nebivedu je napisal/-a:Zaenkrat samo 314.000, pa še naraščajo.
speedfreak je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:To je bilo 1.7.2010nevermind je napisal/-a:Zaenkrat 50000 km.
Sedaj 55000 km.
Se kar pozna, ker se nas več skupaj vozi v službo, pa vozim 1-2× na teden.
polo tsi star 2.5 mesca 8500km, en izreden servis do zdaj, kmalu mu sledi še eden, sam sem popravil luči na tablici, ki so padle ven, mogoče celo zdrži do rednega servisa
speedfreak je napisal/-a:off, hmm ne vem no, za službo jih naredim 50 km na dan, ostalo je bolj hobi vožnja, kakšni izleti ( sem bil v Budimpešti kak teden nazaj ) in to.
Z astro sem v enmu letu naredil točno 50kkm.
V prejšni službi sem imel službeni avto pa sem vseeno delal 30kkm na leto s svojim, skupno pa blizu 70kkm na leto...pač se rad vozim
King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:off, hmm ne vem no, za službo jih naredim 50 km na dan, ostalo je bolj hobi vožnja, kakšni izleti ( sem bil v Budimpešti kak teden nazaj ) in to.
V prejšni službi sem imel službeni avto pa sem vseeno delal 30kkm na leto s svojim, skupno pa blizu 70kkm na leto...pač se rad vozim
Te še vedno vodim tako ali drugače.![]()
![]()
![]()
lp
speedfreak je napisal/-a:King1 je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:off, hmm ne vem no, za službo jih naredim 50 km na dan, ostalo je bolj hobi vožnja, kakšni izleti ( sem bil v Budimpešti kak teden nazaj ) in to.
Te še vedno vodim tako ali drugače.![]()
![]()
![]()
lp
Ubistvu če gledeva kakšno službo imaš ti in kakšno jaz mi ne sežeš do kolen v kilometrih, od kar mam izpit se veliko vozim, pač uživam v vožnji, oziroma sem užival
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov