Jest mam pr 180, 190 ce tisim u podn 16-17
na uni strani un RS4 ma pa 46,7

Andy je napisal/-a:Daj Tornado prosim pridi ti na naslednje srečanje, ker bi res pomoje vsi
radi enkrat v živo vidli to tvojo supro...![]()
![]()
![]()
![]()
Nu-NRG je napisal/-a:MaKo je napisal/-a:CM je napisal/-a:ford fiesta=> 180km/h..to je pa že WAW k prej mi čez 160 že ni šla
Kateri model, ce ni skrivnost?
Od fiest sem peljal samo tanovo 1.4 16Vkatero je fotr mel kot nadomestno vozilo. Dej mer .. to naprimer mojemu .. VLECEEEEEEEEE .. v rahel klanec navzgor je vleklo do 180
pa za sopotnike res udobna .. za voznika pa nekoliko utesnjena
Blinder je napisal/-a:Imaš avto ki ti po tov.pod gre 180. Pa je njegova max hitsost tam nekje. Pol pa jo sprovaš, 10kmh ti doda klanec, ki ga ne opaziš, pa še 5 kmh veter, pa še 5kmh zaveterje tistega pred tabo, pa še 10 kmh ti kaže več števec, in imaš 210 kmh, pol pa še ponavadi DODATE 10 kmh in tako tisti avto gre 220.
Če mene kdo vpraša kolko mi gre mu povem tov. podatek. Sam sem šel +8 po števcu.
Mene niti me ne zanima kolko kdo reče da mu gre, ker itaq ljudje lažejo tako da nima pomena. Lažnivci. LP
Blinder je napisal/-a:Imaš avto ki ti po tov.pod gre 180. Pa je njegova max hitsost tam nekje. Pol pa jo sprovaš, 10kmh ti doda klanec, ki ga ne opaziš, pa še 5 kmh veter, pa še 5kmh zaveterje tistega pred tabo, pa še 10 kmh ti kaže več števec, in imaš 210 kmh, pol pa še ponavadi DODATE 10 kmh in tako tisti avto gre 220.
Če mene kdo vpraša kolko mi gre mu povem tov. podatek. Sam sem šel +8 po števcu.
Mene niti me ne zanima kolko kdo reče da mu gre, ker itaq ljudje lažejo tako da nima pomena. Lažnivci. LP
tornado je napisal/-a:vsi nekaj nakladate, tako ali tako ni nobenemu nič za verjet.Uživajte dalje med zvezdami.Glede tistega da bi pripelal svoj avto, pa napišite kje se dobivate, da vidim če se sploh splača iti tako daleč.Namreč pri veliki potrošnji je škoda vsake kapljice benza.![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov