X-Hair je napisal/-a:WTF![]()
![]()
Kaj se model razpizdil, cist hudo
![]()
Ja pomoje vsak pove kolko prblizno se vozi po ac. Sedaj ce jaz recem da se vozim med 140-160 se ne pomeni da je to moje povprecna, ker to sem ze enkrat probal in vem kako je imeti povprecno 100+. Seveda obstajajo ekstremi ampak, kot sem ze rekel bom pssssstt. :P
Viper123 je napisal/-a:Vedno pedal to the metal!!
Nikoli pod 200km/h, vedno vozim samo po prehitevalnem pasu in se nikoli ne odmikam drugim, ki so hitrejši od mene, ker sem frajer in avtocesta je samo zame!! Starim babicam, ki pa vozijo po pravilih pa vedno potrobim in pokažem "tasrednga"!
Zelo rad vozim tudi v zaveterju drugih! Odbijač na odbijač!
Jaz sem CAR!![]()
hehe![]()
![]()
Sam žalost je, da eni res tako vozijo![]()
![]()
LP
p406 je napisal/-a:pa kaj tolk norite........160,180......a ni škoda dnarja za bencin, prideš pa le nekaj minut prej na cilj........jst pa po avtocesti kr lepo počas 130; 140 če koga slučajn prehitim......... :P
zupi13 je napisal/-a:p406 je napisal/-a:pa kaj tolk norite........160,180......a ni škoda dnarja za bencin, prideš pa le nekaj minut prej na cilj........jst pa po avtocesti kr lepo počas 130; 140 če koga slučajn prehitim......... :P
no, tut jst sm se z alfo tolk preganju al pa še bolj (do 220), zdaja mam v v laguni potovalni računalnik in mi pri 150 kaže trenutno porabo okol 11
in me mine in zmanjšam na 120-130!
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost