cc09 je napisal/-a:, skreganost, politika itd.
Pomembno je samo to, da se epidemija čimprej konča!
In z njo se končajo vse omejitve, ki so z njo povezane.
Simpl.
Torej...ste že opravili svojo dolžnost (in zakaj ne)?
Jaz sem, in to sredo ob 18h jo bom spet.
Firediver je napisal/-a:cc09 je napisal/-a:, skreganost, politika itd.
Pomembno je samo to, da se epidemija čimprej konča!
In z njo se končajo vse omejitve, ki so z njo povezane.
Simpl.
Torej...ste že opravili svojo dolžnost (in zakaj ne)?
Jaz sem, in to sredo ob 18h jo bom spet.
Lahko se greš že danes zjutraj cepiti in to je edini pravi ukrep za čimprejšnji konec epidemije.
Za politiko bo še čas in najprimernejši bo naslednje leto na volitvah.
Če se pa demonstriranju ne morete upreti...predlagam kompromis: Pojdite se pred demonstracijami najprej družno vsi pocepiti, potem pa si dajte "duška" na (mirnih!) demostracijah - oblast vam ne bo mogla nič, ker boste imeli PCT!
Lahko tudi razširite termine demonstriranja še na druge dneve, če bodo srede in petki deževni, da ne bo manjkala tedenska doza endorfinov.
Kaj pravite?
cc09 je napisal/-a:... da so na Danskem imeli 9 dnevni splošni štrajk ...
Firediver je napisal/-a:DePalmo je napisal/-a:Firediver je napisal/-a:- ker je vsaka bombastična novica več vredna od uradne razlage
Na žalost je res tako. Ampak a veš kaj je problem uradnih razlag? Ne moreš biti prepričan da so vedno pravilne
Saj ni point v tem ali je pravilna ali ne (kdo bi po tvoje to pravilno presodil?), ampak uradna razlaga je največ, kar lahko dobimo od naših strokovnjakov, ki predlagajo vladi kaj narediti. In vlada na tej podlagi sprejme ukrepe za naprej.
Bohve, kaj je pravilno, točno ali pa politično zmanipulirano. In to dejstvo je raj za skeptike, influencerje in tiste doktorje, ki radi solirajo s članki po netu zato, da si vsak neodločeni najde neko še tako majavo podlago, da dvomi v uradno razlago.
In kaj vse to pripomore k čimprejšnjemu odprtju družbe? Nič! Je vlada lepo oznanila, da mora biti precepljenost vsaj 70% in v bolnicah čimmanj covidnih bolnikov, potem šele padejo vse omejitve.
Kaj od tega necepljeni ne razumejo?
jack86 je napisal/-a:cc09 je napisal/-a:Pa si bil na volitvah?
Firediver je napisal/-a:Se pravi, da je najbolje kar obupati?
Po forumu brska: Bole11 in 3 gostov