Mica je napisal/-a:Pobeg policistom (mi je trebal kake 8 km) po vaških cestah!! Huda je bla!!
Sam pojmam nimam kaj so vozili, ki jim je LETELO u p.m!!
se podpisem. samo mene so dobli pa v kletko cez noc. adrenalin do konca!
edvard red je napisal/-a:A smo kaj pridni? Imam eno tezavo z avtom. Zadnjič mi je mal prevec vijugal, pa ne vem kaj je bilo narobe!! kaj mas pa ti za en avto
Sportivo je napisal/-a:maky je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:1 uro od Ljubljane do Maribora, pa ne celi cajt po avtocesti, a to je hitro al počas?
odvisno kolko časa nazaj... zdej ko je že full avtoceste sm rabil okoli uro pa sm se nekje 150 pelal
Pred kratkim okol 2h popoldne z opel corso 1.2.
maky je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:maky je napisal/-a:Sportivo je napisal/-a:1 uro od Ljubljane do Maribora, pa ne celi cajt po avtocesti, a to je hitro al počas?
odvisno kolko časa nazaj... zdej ko je že full avtoceste sm rabil okoli uro pa sm se nekje 150 pelal
Pred kratkim okol 2h popoldne z opel corso 1.2.
pol si se tko nekako kot jaz pelal... 150 po avtocesti+100 max po navadni
nebivedu je napisal/-a:Če gledaš obratomer, ki se vrti v 14.000 obratov, avtomobilu se za pol manj, pa so hitrosti kr visoke in pospeški tudi. Samo napisal sem tudi, da se z motorjem veliko lažje umakneš, ker je veliko ožji kot avto. Samo vseeno se da ravno tok adrenalina dobit z avtom, kot z motorjem.
Osebno motorje od 16-tega letanaprej sovražim in se ne usedem več na motor. Takrat sem se namreč razlepu z motorjem pri 140km/h in preživel, zato imam raje adrenalin v avtu, kakor na motorju.
X-Hair je napisal/-a:Od Lj pa do MB v eni uri je treba kar malo stopit na gas. Po navadni itak po tistih bednih omejitvah samo na avtocesti je potem treba to omejitev malo prekoraciti.
SEVERcek je napisal/-a:uros83 je napisal/-a:Severcek!!! Tam te v klopce te jaz pelem 170km/h ce hoces.Urko
Ne verjamem! Kakih 160km/h bi se slo verjetno z vec pa ovinka nebi zvozo pol ko dol prletis!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov