Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Sr apr 07, 2004 3:59 pm

Kaj pa če je tip iz VW dal izjavo da ni šel čez rdečo? Potem je na sodišču tvoja izjava Super98 proti njegovi? Mogoče se zvleče z manjšo kaznijo? Če je več prič bo verjetno drugače za njega.

Sem tudi jaz pomislil da se mogoče vadijo, ampak mogoče se pa ne.

PS: svaka čast Super98 da si šel pomagat. Marsikdo bi šel mimo...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 07, 2004 4:17 pm

super98 jaz ti samo predlagam da si vse lepo zapišeš na en list zaj ko še je sveže, ker če bo to prišlo na sodišče po cca. 3-4 letih boš vse pozabo. Napiši si na en list točno celi potek da boš lepo meu to za vsak slučaj!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr apr 07, 2004 5:03 pm

dober predlog!

jst bi dal prasca kamenjat!!! pa roko bi mu spulu in ga z njo pretepu, k****n!!
mislm :roll:
sej ni čudno da folk potem vozi čez rdeče in ubija folk po cesti, če se pa takole
gladko izmuzne vsem kaznim....
v zapor z njim!! pa 10 črncev z 30cm kajlami v njegovo celico pa hopa cupa do smrti!!!

:evil: :evil:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr apr 07, 2004 5:05 pm

Courage™ je napisal/-a:super98 jaz ti samo predlagam da si vse lepo zapišeš na en list zaj ko še je sveže, ker če bo to prišlo na sodišče po cca. 3-4 letih boš vse pozabo. Napiši si na en list točno celi potek da boš lepo meu to za vsak slučaj!

Dober predlog :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Sr apr 07, 2004 5:06 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:pa roko bi mu spulu in ga z njo pretepu, k****n!!
mislm :roll: v zapor z njim!! pa 10 črncev z 30cm kajlami v njegovo celico pa hopa cupa do smrti!!!

:P :har :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr apr 07, 2004 7:33 pm

Sam teli na mobisuxsu so pa zajebani cist, modeli kr vse vejo pa ceu potek pa pametni so jaoooo.
Super98 clo tebe so koperal oz tvoj post.

Link mate tle http://www.mobisux.com/tabla/showflat.p ... =7&fpart=1

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 07, 2004 7:37 pm

PiLLLe pa kaj teb ni jasn? Sej je tip napisu, da je skopiral z nasega foruma, kaj je dozivel eden od clanov nasega foruma. To je naredil z namenom, da mal osvesti folk.

Kaj je tuki napacnega? :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Sr apr 07, 2004 8:25 pm

Ja sj to tist mi smo zajebani vse vemo :) dj sam poglej kaj pise lost1 model podpera to da se fura cez rdeco pa take pa poznam ga dobr tm soli pamt a furu sm se kr neki cajta z njem tko cez rdece z pounim gasom tko da :) model je pametnjakovic:)

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo Sr apr 07, 2004 8:28 pm

Aja manjši popravek: zanč sm napisu da se je pr končni postaji 6-ke zgodila nesreč u kero sta bla vpletena motorist pa auto. To ne drži čist. Pač je blo tko da je en starejši gospod teku čez cesto na autobus, takrt pa je prpelu en fant na skuterju in ga zbou. Gospoda so sicer oživljali, in so ga tut uspel rešt, skuterista so pa sam na pregled odpeljal, tko da ni blo najhujšga hvala bogu.
LP

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Sr apr 07, 2004 8:43 pm

To da lost1 rad govori in da je sicer zelo previden in varen voznik, sam na dragih rad divja... tega sem ze navajen. Nej nabija ce mu tko pase... upam samo, da nebo kdaj moral koga nositi na dusi. :roll:

Sicer ga pa ne morem soditi, ker ga ne poznam. Ti pa ce tko pravis... no comment. Pa dost o suxu :P
Slikaodkleni svojo Nokio brezplačno - www.odkleni.si

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Sr apr 07, 2004 8:52 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:jst bi dal prasca kamenjat!!! pa roko bi mu spulu in ga z njo pretepu, k****n!!
mislm :roll:
sej ni čudno da folk potem vozi čez rdeče in ubija folk po cesti, če se pa takole
gladko izmuzne vsem kaznim....
v zapor z njim!! pa 10 črncev z 30cm kajlami v njegovo celico pa hopa cupa do smrti!!!

Točno to! :evil:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Sr apr 07, 2004 8:55 pm

ok, jz ne mislm več noret po cest :? kar sm dons prebral, je blo tu mač!!!!

sam vseen pa mi ni jasn, kako kapsi ugotovja, da si šu čez rdečo! recimo če ni nobenih prič

mrxjs
Nov uporabnik

Napisal/-a mrxjs Sr apr 07, 2004 8:57 pm

sam sem šel v pon iz petrola na šmartinki ob 19:45, šel pa sem v črnuče, tok da sem prišel na križišče kjer se je zgodila nesreča nekaj minut po nesreči. tam sem videl 2 avta ki sta ustavila, en je bil rdeč tipo, ki je stal na otočku, drug pa bel r. express, ta je stal na pasu za v črnuče, voznik tega je ravno pritekel v avto iz mesta nesreče ko sem jaz stal za njim. koliko prič pa je bilo na moji desni strani križišča, pa nisem bil pozoren. tako da vrjetno nebi smel bit problem z pričam dogodka. je pa tako kot je dejal Suljo, bila na konči 6ke še ena nesreča, in ko sem stal v koloni proti črnučam je šel proti obvoznici že rešilec. verjetno če nebi bilo tiste nesreče bi rešilec rabil veliko več časa, kot ga je da bi prišel, žal pa nesrečnici ni bilo pomoči, ne glede na hiter prihod reševalcev.

tudi moje sožalje vsem ki so jo poznali :cry:

Uporabniški avatar
super98
Uporabnik

Napisal/-a super98 Sr apr 07, 2004 9:08 pm

Spomnem se pa enga mejhnga belga avta, vozila je ženska in je bla prva na semaforju iz smeri Šentjakoba! K sm ji reku (drsu se) ustav se pa pomagi je hrabro stopila po gasu in odpelala naprej. SVAKA ČAST MT!
Zadnjič spremenil super98, dne Po nov 08, 2004 9:38 am, skupaj popravljeno 1 krat.
TJUNING PA TO...

mrxjs
Nov uporabnik

Napisal/-a mrxjs Sr apr 07, 2004 9:28 pm

no sm pozabil napista, vsa čast tebi, ki si ustavil in šel pomagat!!!

za tiste ki so pa spizdil, pa res škoda da ni kamer!!! njim bi dal še večjo kazen kot kretenu ki je letu čez rdečo!!!!!

Uporabniški avatar
PIKI
Novinec

Kraj: Izlake

Napisal/-a PIKI Sr apr 07, 2004 9:56 pm

najprej sožalje vsem svojcem :cry:

pa še neki o zavesti voznikov...
se pelem dons po lj-ski severni obvoznci in vidm k usavlajo pred mano..hvala bogu nč hudga sploh. en tip z belm poltovornjakom je zgubu s kesona ene par zavitkov stiroporja...mu je padl dol (boh ve zakaj)...no, ko jst prpelem do ke, so eni trije že izstopl iz svojih avtomobilov in mu pomagal hitr spraut tiste zavitke na odstavn pas oz. na brežino...use lepo in prou. pol pa spelemo pa prnori en zelen punto pa ploza k prtegnjen pa se dere vn z avta kua se gre, pa neki pizdi nad šoferjem????????? bi ga jst najraj prtegnu :evil: :evil: :evil:

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr apr 07, 2004 10:00 pm

Mogoče je malo ven iz teme, ampak PIKIjev post me je spomno na članek iz večera par dni nazaj.. En slovenec ki živi v Nemčiji je na avtocesti zgubo ratkapo, in ko je ustavo na odstavnem pasu pa šou po ratkapo ga je nabasala ena hrvaška državlanka z 120...

Jao folk...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe Sr apr 07, 2004 10:20 pm

Jst mislm, da sploh niso tolk nevarni tisti vozniki, ki hitro vozijo in imajo za seboj že nekaj let izkušenj. Problem so tisti, ki izsiljujeo.
Če že noriš, je to pametno takrat ko ni prometa, čeprav ti voziš po prednosti cesti, nikoli ne veš kako bo na tvojo vožno reagiral drugi voznik ( se je že zgodil, ko se je hotel odmaknit, pa se ti je ravno nastavil )

Torej če že noriš nori pametno v malo prometa ( ne ob 3 po LJ ) in pazljivo mimo križišč.

LP Joseph

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr apr 07, 2004 10:38 pm

PiLLLe je napisal/-a:Ja sj to tist mi smo zajebani vse vemo :) dj sam poglej kaj pise lost1 model podpera to da se fura cez rdeco pa take pa poznam ga dobr tm soli pamt a furu sm se kr neki cajta z njem tko cez rdece z pounim gasom tko da :) model je pametnjakovic:)

pust ti losta... bi mu jst povedu par krepkih, pa so me banal iz suxa :D
on je MINER in je najbol pameten!
seveda kar se govorjenja tiče, ko pa pride do dejanj se pa vse skupi kar
nekam zgubi....
btw... še sedaj čakam nek izpisek, pa toliko denarja je blo ponujanega...
še dobro da nisem sprejel stave, spet bi njegovo babico obral za 100 tisočakov :roll:
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

ZEeMF
Novinec

Napisal/-a ZEeMF Sr apr 07, 2004 10:53 pm

jah shit hapenz. bi temu reku. prometne nesreče so sranje, sm biu u eni manjši. sem se skulesom furu (že dost let nazaj) pa sem brez da bi pogledu letu čez nepregledno križišče pa me avto nagazi. čeprav sem bil jaz kriv, je bil pa tist križišče čist u kurcu. nč pregleden betonska ograja do roba, pa nad tem še en meter žive meje, un kao ogledal je biu razbit, križišče je pa še na naklobu, pa še stop znak je bil zarašen z travo. niso vedno krivi vozniki, vedno se kle še okoliščine, redka je nesreča na pregledni cesti. drgač je pa vse en k***. policaji so gnoji, ovce, bedaki, budale katerim jebbem mater, ipd. življenje je pa pač nepravično in kdor vrjame v usodo počne take bedarije kot ta voznik golfa. super98, bravo svaka ti čast, sam pomoje bi mogu unga res mal brcnt saj za foro. đž

ne razumem pa tud zakaj more folk tuuk nort. pa vi vsi bi radi mel 1000x10na šet konjev, in pol so pa take posledice. uglavnem folk raj si kupte boljše bremze pa gume kot pa da navijate avte. se bo bolje izšlo za vse.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov