sonic je napisal/-a:Mogoče ni bilo iz mojih prejšnjih postov zelo očitno, ampak mene razni stylingi, tuningi in ostale modifikacije sploh ne zanimajo. Sem v bistvu čisto povprečen uporabnik/voznik, zato tudi ne iščem ekstremnih športnih zmogljivosti. Bolj pomembna je varnost, čim nižji stroški, pa hkrati čimvečja vsakdanja uporabnost ter vsaj določena stopnja zadovoljstva in zmernega užitka v vožnji.Pa če ga mislš rihtat, boš na styling dele za Modus čakal kar nekaj časa, pa še ti bodo dragi, za Clio pa dobiš že kaj rabljeno in malo morje maš vsega.
Avto vozim v taki obliki, kot so ga naredili v tovarni. Če mi v osnovnih variantah ni všeč, kupim drug avto.
OK, sorry, sem samo zadnji post prebral.
Glede motorjev pa tko: Pr nas doma smo kupoval leta 2002 isti rang avta. Na začetku smo tud samo bencinarje gledal. Pol smo 1.5dCi kupil, tistga s 65KM.
Ti povem da je čist zadost za normalno vožnjo, torej bi tud 1.2 bencinar moral bit, tud 150 se po avtocesti še kar kulturno voziš. Tako da, če nimaš nevemkakih želja, je pomoje 1.2 zadost, tud mi smo takrat mel tega v opciji.