Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po apr 18, 2005 10:30 pm

Stane H. je napisal/-a:Komplet stanje PROMETA v Sloveniji je za bruhat! :clapclap

Pa folk kje vi najdete te teme :shock:

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Po apr 18, 2005 11:27 pm

gravedigger pač... mrtvih ne pusti počivat v miru :?
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 19, 2005 12:48 am

congrats. ta tema je stara ze vec kot jz :> hvaljen bodi , da si omogocil ponovno vstajenje tako vsakdanjega pojava kot je ena skoda ki zaparkira mislm da michubishija :clapclap :clapclap :clapclap :pray: :tomidelej:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI To apr 19, 2005 9:26 am

Da glava peče
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra To apr 19, 2005 10:28 am

pred kakim tednom sem se nasmejala, ko je nekdo na parking pred leclerc pripeljal z novim enoprostorcem, ga parkiral počez, potem pa je po nakupovanju odpeljal z dvema vdrtinama na boku. gledala sem kako je voznik avtomobila, ki je stal na svojem mestu v svojem boksu (tisti enoprostorec pa je bil parkiran počez čez tri bokse), odšel s parkirišča tako, da je namenoma dvakrat z ogledalom svojega avtomobila v novega enoprostorca naredil dve lepi veliki vdrtini in nekaj prask.
po mojem je novi avto vozila ženska, tko je zgledal, al se je pa nekomu tako grozno mudel v šoping, da je avto parkiral samo na pol.

mislim, da je tisto bila odlična šola za idiota/idiotko, ki je tako nespametno parkiral/-a

vsaka čast tistemu, ki je to naredil! :clapclap
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
Slakutar
Nov uporabnik

Kraj: Zreče

Napisal/-a Slakutar To apr 19, 2005 11:01 am

Mislim ej :roll: ...prav rad bi videl da bi ti enkrat parkirala tako da bi pač nekomu bila v napoto...pa upam da ti ga z tankom prevozi. :twisted: .....mislim totalno primitivno, naj parkira tako če mu paše...saj zato pa je tako stanje povsod na cestah....če si lahk on privošči si lahk pa še jaz...pa zarad mene razstavi avto na parkplacu pa ga razmeče daleč naokoli...pač greš na drug plac...pa magar grem 500m al pa kilometer peš....

Lp

pa brez zamere
***406 Coupe***

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate Pe apr 22, 2005 8:10 am

Jao, jao, ze spet se bomo kregal :roll:

Ce b****r pusti avto cez tri parkplace, ker se mu ne da al pa ker ne zna parkirat je edino pravilno, da je za to kaznovan. Da bi se mu tako mudilo v trgovino, da je avto pustil/a kar cez tri parkirna mesta pa dvomim.

Ce se parkira, naj se parkira tako, da ostane prostor se za druge, ce se le da. Vsi vemo, kaksno je stanje s parkirnimi mesti v Ljubljani.
Slika

Huda20
Nov uporabnik

Napisal/-a Huda20 Pe apr 22, 2005 9:47 am

Mislim ej ...prav rad bi videl da bi ti enkrat parkirala tako da bi pač nekomu bila v napoto...pa upam da ti ga z tankom prevozi. .....mislim totalno primitivno, naj parkira tako če mu paše...saj zato pa je tako stanje povsod na cestah....če si lahk on privošči si lahk pa še jaz...pa zarad mene razstavi avto na parkplacu pa ga razmeče daleč naokoli...pač greš na drug plac...pa magar grem 500m al pa kilometer peš....

Lp

pa brez zamere

Točn tko! Dobr razn unga s tankom...

Jst mam pa zdj kr rollbare gor tko da se ne sekiram preveč, špegli so pa itak previsok, da bi mi jih kdo odlomu al kakorkoli. Drugače so pa nekateri res idioti. Sama sem nedavno doživela prov glup primer primitivizma.

Lepo se parkiram v box. Grem v trgovino. Zraven mene pa en starejši gospod parkira prav tako dokaj točno v box. On mene seveda ni videl, ker sem ravno prišla iz trgovine in še nisem šla proti avtu, ampak sem hotla še nekam zavit. Potem pa ta starejši gospod BUM v moja vrata s svojo škodo fabio. Men pa kar cmok v grlu, saj je avto dokaj nov in ni bil poceni ane.

Grem do njega in ga vprašam kako se bi njemu zdelo če mu butnem vrata tako ornk v njegova. Pa sam bulji ko tele v nova vrata. Potem pa nekaj zamrmra da ga boli k.... Mislim halo!?!

Drugače sem zelo uvidevna in nisem nevoščljiva ali nesramna, sam da mi pa en tako odgovori nazaj... Valda ko je šel sem še jst ornk butnla v njegova vrata z mojimi. Ker mam v tej višini glih plastiko pa oranžno kresničko se mi valda ni nč poznal njegova vrata pa naj ga za večno spominjajo da ni zajebancije z mano. Res nočem bit nikol nesramna in neuvidevna, AMPAK taki idioti mi pa živc požrejo...

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Pe apr 22, 2005 9:55 am

Vn zvlečt pa sam tepst

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Pe apr 22, 2005 11:33 am

vidim, da je nekaterim čist kul, če ti nekdo parkira tretjino avta v tvoj boks, nekaj v svojega in potem še del v tretjega in niti ti s svojim avtom potem ne moreš ven, ker je zadnji konec tistih velikih j**c zaparkiral tvojega. in kaj naj ga človek čaka, da se baba spomn iz šopinga prit in blagovolji odparkirat!?

še premau!!! nauči naj se parkirat, v avtošoli je že niso tko učil!!! drugač naj pa vrne izpit, če ni sposobna!!! Take mi delajo slabo povprečje in slab glas in tega NE DOVOLIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Pe apr 22, 2005 1:13 pm

uuuuu petra je jezna!! Jaz zelo slabo parkiram, come on spank me... :twisted:

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Napisal/-a HyundaiGTI Pe apr 22, 2005 1:26 pm

Habir je napisal/-a:uuuuu petra je jezna!! Jaz zelo slabo parkiram, come on spank me... :twisted:

Slika

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Po dec 12, 2005 11:26 pm

reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira.

iz te tvoje izjave predvidevam, da ni nihce od tvojih bliznjih invalid in ne poznas problema parkiranja za invalide.

da bi invalid u celju nasu eno prosto mesto, kjer lahko tudi oseba, ki uporablja invalidski vozicek prnormalno pride iz avta ni prevec lahk.

iz drugega, okrepljenega dela izjave pa tudi to, da se nisi nikol pelal kakega invalida v mestno sredisce...probi pa bos mel mogoce drugacno mnenje
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

VET
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a VET To dec 13, 2005 12:37 am

jao kaj ste eni napadalni in pametni - a ste potomci pitbulov? :roll:

za vsak centimeter parkiranja iz centra park boxa je treba nekoga raztrgat .... pa dejte se mal skulirat
isti kur** je potem v prometu - sama nestrpnost

zadnič me je en tak model skor napadu pred OBIjem ker sem parkiru v prvi "civilni" box zraven praznih treh invalidskih .... je mislu da sem zaparkiru četrga brez nalepke
ko sem mu reku naj dobr pogleda zakaj so črte okrog mojga avta bele barve je samo še bolj klel in šel .... kaj nej rečem - diagnoza: steklina - pošlji za smer Polje :evil:

mal za razmislek :D

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR To dec 13, 2005 1:14 am

Pit bulli so selekcionirani tako da niso peoplebitterji. :lol:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To dec 13, 2005 6:40 am

|kr_en| je napisal/-a:
reber je napisal/-a:Invalidi naj parkirajo tam, kjer jim je mesto, če pa so ta mesta zasedena, pa je to žal njihov problem. Če pa parkira na običajen plac nekdo ki prevaža invalida pač slučajno ali pa tudi ne in nima nalepke, naj pa tega zloži ven preden parkira.

iz te tvoje izjave predvidevam, da ni nihce od tvojih bliznjih invalid in ne poznas problema parkiranja za invalide.

da bi invalid u celju nasu eno prosto mesto, kjer lahko tudi oseba, ki uporablja invalidski vozicek prnormalno pride iz avta ni prevec lahk.

iz drugega, okrepljenega dela izjave pa tudi to, da se nisi nikol pelal kakega invalida v mestno sredisce...probi pa bos mel mogoce drugacno mnenje

Ker nisi citiral celotne moje izjave, si lahko ta del moje izjave lahko interpretiramo različno ...
Res ni nihče mojih bližnjih invalid, kar pa še ne pomeni, da ne poznam problema in kako zgleda prevažanje invalidov. Res, da s tem nimam opravkov, lahko pa trdim, da pravi invalidi običajno lepo parkirajo in se še najmanj pritožujejo. Najbolj glasni pa so seveda namišljeni invalidi, oziroma tisti ki to sploh niso. Velikokrat sem že videl, ko je voznik parkiral na rezerviran parkplac, dal tablco na armaturo in zelo spretno odkorakal iz avta, avto pa parkiran da je joj.
Tudi invalidom nihče ne daje pravice da parkirajo čez 2 boksa, če so slučajno rezervirani boksi zasedeni ... zato pa naj počaka da bo boks prost, tako kot moramo vsi počakat. Tdi vsi ostali ne smemo parkirat na rezerviranih boksih, tudi če so vsi ostali boksi zasedeni.

U glavnem, kultura parkiranja v Sloveniji je naravnost bedna. Zelo redko vidim voznika ki je parkiral v boks, da bi v primeru da je parkiral v boks malo čudno in ne na sredino, da bi zapeljal malo ven in lepo pociljal v sredino :roll: ponavadi pustijo avte nastreljano v bokse kakor pač pade, kakor krava drek.
Jaz bi uvedel zakon, ki bi določal kazen za parkiranje preko črte ki označujejo bokse. Kazen bi morala biti enaka napačnemu parkiranju, kot če bi parkiral nekam kamor je prepovedano. Že to, da je avto preblizu črte je narobe, če je pa čez pa sploh.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo To dec 13, 2005 7:17 am

A je to tekmovanje za PARKIRNEGA BUTCA LETA?

Žal je preveč Slovencev, ki mislijo: Če je un butl sem jst lahk še VEČJI!

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| To dec 13, 2005 10:20 am

reber brez zamere ampak tista tvoja da ce so parkirna mesta za invalide zasedena da je to njihov problem ni nekok v skladu z voznisko etiko...vsaj po mojem mnenju ne.

ves kukrat sm ze jz koga vprasu ce ma invalidsko nalepko da na invalidskem placu parkira al je slucajno mentaln invalid da se ne zaveda da je ta mest za invalide...pa ludje butast pogledajo, zarobantjo pa se vcasih celo vsedejo v avto pa preparkirajo.
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To dec 13, 2005 11:25 am

No ja, imaš sicer prav, jaz pa sem se nerodno izrazil. Na večjih parkiriščih, kot jih ima mercator spar ipd, je dovolj parkirnih mest za invalide in še nikoli nisem videl da bi bili vsi zasedeni, še posebej ne z avti od invalidov. Običajno je največ tam parkiranih mentalnih invalidov.
O "njihovem" problemu sem se pa še bolj nerodno izrazil ... OK res so v težkem položaju če nimajo kje parkirat vendar pa zagovarjam to, da še vedno nimajo potem pravice ali izgovora da bi parkirali čez dva normalna boksa, če so na istem parkirišču rezervirani boksi a so žal zasedeni.
Invalidi bi imeli vso pravico poklicati policijo in redarje, če so rezervirana parkirna mesta zasedena s strani mentalnih invalidov. Naj se te takoj kaznuje in naj jih odpelje pajek. Tam kjer pa ni, ali je malo parkirnih mest za invalide je pa res problem ali pa tudi ne, saj statistično ni veliko invalidov, ki bi tam parkirali.
Tema prvenstveno ni bila odprta za debato o invalidskih parkirnih mestih, ampak je bil namen popolnoma drugačen.
Parkirna in vozniška kultura v Sloveniji je porazna, to smo že velikokrat ugotovili. Če nam nekdo butne vrata je zelo narobe da mu jih butnemo nazaj.... prav tako kašen drug način poškodovanja avta ni pravo ravnanje ... eni pa se še hvalijo s tem.
Kot kažejo slike takoj na začetku se vidi da sem nekoga zaparkiral, ampak moj avto je na sredini boksa, torej sem parkiral pravilno in brez napak. Ne z butanjem ali poškodovanjem avta, na drug način je treba zagreniti življenje vozniku ki se mu želimo maščevati. Povzročanje materialne škode ni pravi način, saj so lahko posledice hude, za povzročitelja. Butni mi vrata in naredi vdrtino pa boš plačal ... jaz ti buške ne bom vrnil da bom potem jaz plačal tebi. Praznenje denarnice še najbolj boli ali pa kakšna druga fora. Eni ste moj način popljuvali, drugi pa pohvalili, oziroma se strinjali. Kakor komu paše, in sedaj vprašanje tistim, ki vam moj način ni bil všeč: kako pa vi ravnate, se nikoli niste maščevali, ste mogoče svetniki ?
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 13, 2005 12:08 pm

Reber: tkole se parkira, če nočeš da ti ga z vrati pobutajo ;)
Priponke
mal.jpg
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov