X-Hair je napisal/-a:seat je napisal/-a: jst vedno tankam za 1k sit in kot rečeno me podražitev ne prizadene![]()
A to imas potem ravno za v trgovino in nazaj. Se nekaj let pa bos moral dvigniti na 2000Sit.
Pugi je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:seat je napisal/-a: jst vedno tankam za 1k sit in kot rečeno me podražitev ne prizadene![]()
A to imas potem ravno za v trgovino in nazaj. Se nekaj let pa bos moral dvigniti na 2000Sit.
Ja, ker manj kot 2L ne smeš tankat...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nebivedu je napisal/-a:Men na srečo pije tut mešanco, pa lahko pol kradem unim k majo preveč u kosilnicah.
Pa mopedistom tut lahko vzamem. Ga moram počas na kurilca navadit, da se bom cenej vozu.
andrej777 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Men na srečo pije tut mešanco, pa lahko pol kradem unim k majo preveč u kosilnicah.
Pa mopedistom tut lahko vzamem. Ga moram počas na kurilca navadit, da se bom cenej vozu.
Sej gre. Samo ne nba čistega. POL/POL. Jz sem tankal v buggya 2l supra pa 2l kurilca al pa petroleja.![]()
Pa je šlo isto samo eko testa nebi naredu pa ugasnt ni hotu. Si uzel kluč vn pa je še kr laufal. Sicer bol na težko pa samo štandgas samo laufal pa je. Samo ko si pa gas pohodu je pa crknu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov