Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če maj 27, 2004 8:29 pm

lisko1 je napisal/-a:
zasan|ana je napisal/-a:Ma ja sej se je nekaj ful govorilo da je že v veljavi...oz bo kmalu (sm s eže veselila :)) sam še ni, tak ko je vectra napisal...pa že razočaranje :) jok3 :wink:
Lp Zasan|ana

zasan|ana lep pozdrav na forumu :hi

vsake zenske smo veseli!!! DOBRODOSLA :)=(: :8 :hi

Uporabniški avatar
zasan|ana
Nov uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a zasan|ana Če maj 27, 2004 8:33 pm

Em hvala za dobrodošlico :)..ful lepo od vas :P ja no..jaz sm se pač vmešala ker sm slučajno lsišala par stvari o tem :)
lp Zasan|ana :wink: :wink: :wink:

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če maj 27, 2004 8:34 pm

zasan|ana je napisal/-a:Em hvala za dobrodošlico :)..ful lepo od vas :P ja no..jaz sm se pač vmešala ker sm slučajno lsišala par stvari o tem :)
lp Zasan|ana :wink: :wink: :wink:

Jaz pa sem se vmešal ker te poznam :P :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
zasan|ana
Nov uporabnik

Napisal/-a zasan|ana Če maj 27, 2004 8:37 pm

waw lisko...kak prijazno od tebe :P..zaj pa sm počaščena..veš da...mojster foruma pa to..pa mene pozdravi waaw :shock: :shock: :shock: hehe :har
zasan|ana :D :wink:

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a iLLoGiC Če maj 27, 2004 8:38 pm

alo dečki,vceraj sem gledal 24ur pa je blo nekaj govora o tem zakonu,ampak nisem slisal nobenga datuma,samo o tem pri kolkih letih pa kdo more zravn sedet... fora pa je da je o tem ze enkrat blo govora,tako da so zaj objavli pomoje res zato ker je sprejet!ju3 bom poklical malo okoli,pa vam povedal...

Za ali proti:
1.sam sem ZA ker sem pač 17 letnik in že komaj čakam da dobim izpit,ker se že 17 let vozim okoli s piciklom.skuter je baje prenevaren.no in pred ene pol leta sem se z mamo dogovoril (izsilo :P) da dobim skutera.da bi pa šel delat izpit za skutera,pol pa še enkrat za avto se mi ne splača in sem zato tako vesel tega zakona.namreč s tem izpitom dobim avtomatsko tudi izpit za motorno kolo oz. kolo z motorjem.
2.všeč mi je to z izkusnjami... ce dobis izpit z 18imi pol prides na cesto brez kakrsnekoli vaje,razn izpitnih ur... ce pa ze okrog eno leto vozis,pa mas nekoga zravn da te pazi,ti kdaj pa kdaj kaj pove,si tudi bol sproscen,in se lepo navadis na avto itd.

pa pardon ker sn tolk napisal...
Govoril sem...

Uporabniški avatar
lisicka
Nov uporabnik

Napisal/-a lisicka Če maj 27, 2004 8:40 pm

No pa se še jaz vmešam... :)
Emmm, mene ta zakon niti ne zanima kaj preveč, ker dokler se bojo oni zmenli, pa ukrenli kaj v tej smeri, bom jaz itaq že polnoletna, in mi ne bo nix koristlo to... :P Drugače pa je to tud moj prvi post tukaj (hitra sem, ni kaj :wink: ), tak da lepo pozdravljeni vsi :hi

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 27, 2004 8:42 pm

lisicka je napisal/-a:No pa se še jaz vmešam... :)
Emmm, mene ta zakon niti ne zanima kaj preveč, ker dokler se bojo oni zmenli, pa ukrenli kaj v tej smeri, bom jaz itaq že polnoletna, in mi ne bo nix koristlo to... :P Drugače pa je to tud moj prvi post tukaj (hitra sem, ni kaj :wink: ), tak da lepo pozdravljeni vsi :hi

Ja mala ti si pa res hitra ja :D pa dobrodošlico tud tebi :hi
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
zasan|ana
Nov uporabnik

Napisal/-a zasan|ana Če maj 27, 2004 8:47 pm

Ja sej...jaz se tut strinjam z illogicom...sej problem je pač v tem da starejši od 18 se zaj pač ne strinjajo ker že majo izpit ne...mi pa komaj čakamo ne..:) no tepa pokliči pa to pa povej kak je zaj s tem zakonom :)
:P :P :P :D :D :wink:
zasan|ana

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če maj 27, 2004 9:58 pm

zasan|ana je napisal/-a:Ja sej...jaz se tut strinjam z illogicom...sej problem je pač v tem da starejši od 18 se zaj pač ne strinjajo ker že majo izpit ne...mi pa komaj čakamo ne..:) no tepa pokliči pa to pa povej kak je zaj s tem zakonom :)
zasan|ana

Sploh nimaš prav..... sploh ni res da smo mi nasprotniki tega ker že mamo izpit.... sploh ni res!
Ampak dej no..... mal se zamisli....mogoč ti znaš vozit mogoč pa tud ne (itak se vsak nauči ni frke) sam zamisli si pol kaj bi blo ko bi bla za volanom? Marsikteri 16 letnik al pa 16 letnica se še z mopedom asa piči...... kaj bo šele pol z avtom?
Pa tud če kdo z izkušnjami poleg sedi...... boš se znajdla u lj u kakem križišču? Mariborska križišča so milina prot Ljubljani.... pa čeprav majo tud nekatera svoje finte..
In u takih primerih?
Itak je zdej meja 18 let tud kr neki..... jaz bi dvignu na 21.... ker po svojih izkušnjah vem kak nor sem bil pri 18-tih....
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če maj 27, 2004 10:13 pm

LEPO POZDRAVLENi OBE :-P :)=(:

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Napisal/-a KMX Če maj 27, 2004 10:20 pm

lisko1 je napisal/-a:
zasan|ana je napisal/-a:Ja sej...jaz se tut strinjam z illogicom...sej problem je pač v tem da starejši od 18 se zaj pač ne strinjajo ker že majo izpit ne...mi pa komaj čakamo ne..:) no tepa pokliči pa to pa povej kak je zaj s tem zakonom :)
zasan|ana

Sploh nimaš prav..... sploh ni res da smo mi nasprotniki tega ker že mamo izpit.... sploh ni res!
Ampak dej no..... mal se zamisli....mogoč ti znaš vozit mogoč pa tud ne (itak se vsak nauči ni frke) sam zamisli si pol kaj bi blo ko bi bla za volanom? Marsikteri 16 letnik al pa 16 letnica se še z mopedom asa piči...... kaj bo šele pol z avtom?
Pa tud če kdo z izkušnjami poleg sedi...... boš se znajdla u lj u kakem križišču? Mariborska križišča so milina prot Ljubljani.... pa čeprav majo tud nekatera svoje finte..
In u takih primerih?
Itak je zdej meja 18 let tud kr neki..... jaz bi dvignu na 21.... ker po svojih izkušnjah vem kak nor sem bil pri 18-tih....

pa kva je z vm pa 16 letniki 17 LET greš na vožno s spremenljevalcem!!! še enkrat: 17 let in ne 16!!!
jaooo :D
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Napisal/-a vesolc Če maj 27, 2004 10:24 pm

KMX je napisal/-a: še enkrat: 17 let in ne 16!!!

ISTO SRANJE

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če maj 27, 2004 10:29 pm

mah to je bedarija pomoje...že na tko al tko natlačene slovenske ceste, polne mladih wanna-be dirkačev, na smrt prestrašenih mamic in komaj-še-gledajočih seniorjev, bodo zdej stačil še sedemnajstletnike s svojimi "izkušenmi" spremljevalci...ma ne vem no...sej mulčki ste vsi navdušeni, jst sm pa kr mal skeptičen... :?

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC Če maj 27, 2004 10:30 pm

vesolc je napisal/-a:
KMX je napisal/-a: še enkrat: 17 let in ne 16!!!

ISTO SRANJE

te pa srat idi... :roll:
Govoril sem...

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk Če maj 27, 2004 10:32 pm

pomoje bi blo bol da bi dal takim ljudem pooblastila da se vozjo zravn k majo neki KM za sabo ne pa neki let (sam problem je k noben ne ve kolk ma kdo za sabo prevoženih kilometrov)!

Se že bojim raznoraznih zmenetov :)
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če maj 27, 2004 10:33 pm

pravzaprav me je res ravn pritisnl :lol: :lol:

ti pa mali če hočes vozt si nabavi bolho pa pejt po hosti z ročno obračat...verjem mi da se boš več nauču o avtih, pa še bolj zabavn bo :wink:

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če maj 27, 2004 10:41 pm

KMX je napisal/-a:pa kva je z vm pa 16 letniki 17 LET greš na vožno s spremenljevalcem!!! še enkrat: 17 let in ne 16!!!

lih to sm hotu rečt. Sej zdej tut loh začneš delat, k si 17 pa pou str, ampak izpita pred 18. ne morš dobit.

Pa, dejte no. 17 al pa 18. Ja, v enmu letu res tok bl zrel rataš :roll: .
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
iLLoGiC
Novinec

Napisal/-a iLLoGiC Če maj 27, 2004 10:45 pm

Centurion je napisal/-a:pravzaprav me je res ravn pritisnl :lol: :lol:

ti pa mali če hočes vozt si nabavi bolho pa pejt po hosti z ročno obračat...verjem mi da se boš več nauču o avtih, pa še bolj zabavn bo :wink:

mimogrede,tebi nisn nic reko... pa mogoce sn celo vecji od tebe.

po pameti ziher
Govoril sem...

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 27, 2004 11:51 pm

Pozdravljeni lisicka & Zasanjana :hi

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Pe maj 28, 2004 2:35 am

monster_d je napisal/-a:Pozdravljeni lisicka & Zasanjana :hi

Kr bod vesel ja :P
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov