A3Turbo4Life je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Mah ni blo nč narobe z njegovim avtom, mi je pol kolega povedal da tip skoz kuri na ilegalcih. ampak 1.3 je le 1.3 2.0 pa 2.0 Bi bla sramota da me opere glede na to da imam 143 KM in dosti več navora od njega, da ne rečem da je avto novejši itd. Jst trdim da je nemogoče da me swift gti pihne tak kakršen je (z izjemo da ma še kak filtr itd). Lahko da je lažji in vse sam je motor tukaj vseeno boljši pod mojo havbo - se je marsikdo ki vozi bemfo že presenetu kako peklensko odziven je motor in kako lepo povleče. OK, da ne bo kake kregarije, sm sam napisau kaj je bilo
Ne bluzi :P
Swift te opere ko malega zajca. Poznam te 2.0 Hyundai mašine.
Sem nasekal Coupe V6 pa ima 2.7 mašino in 180KM in so se določeni Swifti veliko bolje držali, kot pa Hyundai. Kje je šele 2.0 z 9.1 sec.![]()
Bye
infiniti je napisal/-a:Glede THETA motorjev imaš vse tukaj napisano:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... c23c6a8c02
Ne, ni mi treba verjet; mi je vseeno
Centurion je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Glede THETA motorjev imaš vse tukaj napisano:
No pol pa vse v redu...ker ti ne...
...sam nič hudga ker je tacga folka kot listja in trave...tko kot en model na suxu, ki je 6 strani nabijal da ma njegov 2.0 megan 7 sekund do sto...čez dva dni da je še enkrat zmeru, pa da ma zdej že 6.5 itd...kva boš reku takim...al pa nekdo ki je tuki v galeriji za svojega 1.4 16v megana napisal da ma 8.5 do sto in 215 končno (!!!)...pa si mislim...zarad mene kr mej...
...hej konec koncev je važn je da si zadovoljen sam s sabo in s svojim avtom, ni tako? :P
makz je napisal/-a:infiniti a greva sprobat en u izi drag?
Symon je napisal/-a:makz je napisal/-a:infiniti a greva sprobat en u izi drag?
Ma pejta že!!! Infinitija imam že poln kufer (nič osebnega samo to trmoglavljanje). PA povejta rezultat.
Makz navijamo zate! Glej, da se boš izkazal.![]()
Pa nehajte se že prepirat Coupe proti GTiju ker to ni naslov teme (lahko pa naredite eno takšno anketo pa da vidimo kdo je za koga).
Sem vedel, da bo kakšen prepir. Če niso Renaultovci vs Japan power se je pa našel en drug.
Aja kar se tiče te teme pa še nekaj. No saj Clio 16V je res ful lepši od običajnega samo nekako mi bolj sede GTi. Suzukiju se sploh ni treba bahat, da ima 16V ker je to že samoumnevno. Pa ni samo pri tej znamki. Imamo Sunnya pa ful dolgo časa nisem vedel, da je 16V ker nikjer ne piše. Ampak je. Ne, da bi se bahali z kakšnimi nalepkami 16V. Pri evropskih avtih je pa to neki wauin je to treba napisat na veliko.
PA še nekaj glede truge na 4 kolesih. Saj je konec koncev vsak (predvsem lahek in hiter) avto lahko truga, če ga ne znaš voziti. Se je pač treba malo privaditi na avto, ko ga kupiš.
infiniti je napisal/-a:Centurion je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Glede THETA motorjev imaš vse tukaj napisano:
No pol pa vse v redu...ker ti ne...
...sam nič hudga ker je tacga folka kot listja in trave...tko kot en model na suxu, ki je 6 strani nabijal da ma njegov 2.0 megan 7 sekund do sto...čez dva dni da je še enkrat zmeru, pa da ma zdej že 6.5 itd...kva boš reku takim...al pa nekdo ki je tuki v galeriji za svojega 1.4 16v megana napisal da ma 8.5 do sto in 215 končno (!!!)...pa si mislim...zarad mene kr mej...
...hej konec koncev je važn je da si zadovoljen sam s sabo in s svojim avtom, ni tako? :P
boli mene qrac za take
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov