Voith je napisal/-a:99,90% swift
pa se zici so vidt neki masivni, v dolocenih swiftih so pa tisti kao sportni zici, k majo vzglavni del zlo masivn
Točno tako. Ko sem sliko videl, sem se spomnil nanj. Isti zici sem 99%. Ker jih imam sam. Imajo ful masivno naslonjalo. Pa tut Swifti so takšne barve, če se ne motim (Swiftrider ima takšnega) edino, če je svetloba naredila svoje. Pa letvico poglej, ko je ista kot je nekdo dal slikco (oz. bližnjico) nekje na tretji strani.
Ziher sem pa naslednje: 3 vratni kratek model (106, Swift, Ibiza). Ampak najverjetneje je Swift. Ker 106ke nimajo takšnih zicev (so pomoje samo v tem rangu le pri Swiftu).
Le en problem imamo: Barva na Swiftu na sliki ni ista tistemu, ki te je butnil.
Skratka avto na sliki je Swift, samo ni rečeno, da te je on butnil, ker se barva ne ujema dovolj.

Swift je točno takšne barve kot je od Swiftriderja avto, ki te je butnil je pa vleče malo preveč na modro. Lahko pa ugotavljamo kateri avtomobili so takšne barve. :P
Glede višine je pa res, da če je malo razlike v višini in greš v klanec, da se hitro butne takole visoko.
Če sem se pa kje kaj zmotil me pa lahko popravite.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...