Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So jun 12, 2004 2:53 pm

99,90% swift

pa se zici so vidt neki masivni, v dolocenih swiftih so pa tisti kao sportni zici, k majo vzglavni del zlo masivn.

ogledala zunanja se zdijo men tud ciz isto oblikovana.

drgac pa huda slika, res mors bit mal detektiva da ugotovis ker avto je.

sicer pa na makedamski bulasti podlagi, ni nujn da je visok avto, ce te visok rukne, ker je mogoce tud v terenu mal razlike v visini.

no to je sam moje mnenje :)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So jun 12, 2004 3:03 pm

Res swift je 100%

zici in vrata 100% se ujema
Slika Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So jun 12, 2004 3:04 pm

Voith je napisal/-a:99,90% swift
pa se zici so vidt neki masivni, v dolocenih swiftih so pa tisti kao sportni zici, k majo vzglavni del zlo masivn

Točno tako. Ko sem sliko videl, sem se spomnil nanj. Isti zici sem 99%. Ker jih imam sam. Imajo ful masivno naslonjalo. Pa tut Swifti so takšne barve, če se ne motim (Swiftrider ima takšnega) edino, če je svetloba naredila svoje. Pa letvico poglej, ko je ista kot je nekdo dal slikco (oz. bližnjico) nekje na tretji strani.
Ziher sem pa naslednje: 3 vratni kratek model (106, Swift, Ibiza). Ampak najverjetneje je Swift. Ker 106ke nimajo takšnih zicev (so pomoje samo v tem rangu le pri Swiftu).
Le en problem imamo: Barva na Swiftu na sliki ni ista tistemu, ki te je butnil. :roll:
Skratka avto na sliki je Swift, samo ni rečeno, da te je on butnil, ker se barva ne ujema dovolj. :wink: Swift je točno takšne barve kot je od Swiftriderja avto, ki te je butnil je pa vleče malo preveč na modro. Lahko pa ugotavljamo kateri avtomobili so takšne barve. :P
Glede višine je pa res, da če je malo razlike v višini in greš v klanec, da se hitro butne takole visoko.
Če sem se pa kje kaj zmotil me pa lahko popravite.
Zadnjič spremenil Symon, dne So jun 12, 2004 3:17 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
KMX
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a KMX So jun 12, 2004 3:07 pm

monster_d je napisal/-a:Slika

Ni swift...
Poglejte zgornjo letvico pri vratih... :D
Pri swiftu se konca, pri tem vozilu pa gre do konca!

ej mislm da je to zarad tzistega lasu k je tm :wink:
nevem lohk da se motm...

...pomoje je swift
Styling is not a hobby, it's a lifestyle!
Slika

Uporabniški avatar
MugenPow
Novinec

Napisal/-a MugenPow So jun 12, 2004 4:28 pm

jest sem 90% da je swift susuki
Slika

Uporabniški avatar
Cuore Sportivo 156
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Cuore Sportivo 156 So jun 12, 2004 4:45 pm

Loopz je napisal/-a:sodeč po b-stebričku mi mal potegne na cliota...ampak to je dost tombola...

men se zdi da je podobne renaultu.
vsaj po dolžini antene

Uporabniški avatar
Josephe
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-črnuče

Napisal/-a Josephe So jun 12, 2004 5:12 pm

99% swift,
že na začetku k sm vidu sliko

LP Joseph

josef17
Nov uporabnik

Kraj: Tolmin

Napisal/-a josef17 So jun 12, 2004 5:19 pm

Jst tud pravm da ni Swift :ne Prej Mitshubishi Colt oz. Proton :P

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk So jun 12, 2004 6:02 pm

100% swift kr poglejte recimo krivino na volanu (pa uglavn se več al manj vse ujema )
Lep pozdrav

Uporabniški avatar
RokyLuk
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a RokyLuk So jun 12, 2004 6:03 pm

Lep pozdrav

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber So jun 12, 2004 10:15 pm

Danes sem slike nesel na policijo, bom videl ali bodo kaj raziskovali naprej.

Še enkrat opozarjam, da barve na slikah so na monitorju videti malo svetlejše kot v resnici v naravi, to pa zaradi lastnosti digitalca ki ni ravno vrhunska kvaliteta in lastnosti monitorja, ki določene barve prikaže malce po svoje. Tudi na izdelanih fotografijah je barva na blatniku bolj modrikasta kot barva neznanega avtomobila. Do razlike je lahko prišlo tudi zaradi razdalje, saj je bila poškodba slikana z razdalje cca 50cm, neznani avto pa z razdalje recimo 15 - 20 m ali celo več, saj je avto bil v ozadju in ni fokusiran, oseba v ospredju pa je bila fokusirana in na soncu avto pa v ozadju.
Lahko je ta sled brca v temo ni pa nujno.

Zaenkrat se vsem zahvaljujem za trud in sodelovanje, vidim da se večina precej ali zelo spoznate na avtomobile, saj vidite detajle ki meni še na misel niso prišli. Vsekakor bom namige posredoval policiji, nekaj sem jih že, mogoče bo pomagalo, če pa ne, potem se pa ve ... da bo denarnica olajšana.
Bila sta dva twinga, en svetlo moder in en temno, voznica temno modrega je znanka, menda da ona ni bila, vendar dejstvo, da je v preteklosti nekoga zadela s tem avtom in da to sploh ni vedela, poveča sum nanjo. Njeni podatki so bili posredovani policiji in še nekaj drugih.
Žal je tako, da so na začetku sumljivi vsi, dokler se ne najde krivec.

MetodTrobec

Napisal/-a MetodTrobec So jun 12, 2004 10:35 pm

reber je napisal/-a:voznica temno modrega je znanka, menda da ona ni bila, vendar dejstvo, da je v preteklosti nekoga zadela s tem avtom in da to sploh ni vedela, poveča sum nanjo.

Aha! Saj sm vedu, da je ženska kriva. Upam, da dobro veš, kako bo treba z njo ravnat. :P :EE

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Napisal/-a Bel-Tirid Ne jun 13, 2004 10:04 am

MetodTrobec je napisal/-a:
reber je napisal/-a:voznica temno modrega je znanka, menda da ona ni bila, vendar dejstvo, da je v preteklosti nekoga zadela s tem avtom in da to sploh ni vedela, poveča sum nanjo.

Aha! Saj sm vedu, da je ženska kriva. Upam, da dobro veš, kako bo treba z njo ravnat. :P :EE

Peč :twisted:
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 13, 2004 3:33 pm

reber, a so ti na policiji kakšne vzorce vzel z avtomobila...za nadaljno primerjavo, analizo? Ker če je oseba k ti je butnila avto, dost barve gor pustila, se da ugotovit celo znamko in model...

LP
Zadnjič spremenil Slide, dne Ne jun 13, 2004 4:13 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Ne jun 13, 2004 4:12 pm

Slide je napisal/-a:lesko, a so ti na policiji kakšne vzorce vzel z avtomobila...za nadaljno primerjavo, analizo? Ker če je oseba k ti je butnila avto, dost barve gor pustila, se da ugotovit celo znamko in model...

LP

Ja ampak je cena analize višja, kot če bi kr MNZ plačalo za štrihanje :?
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne jun 13, 2004 4:16 pm

Tomaz_40, pustmo malenkosti, jz verjamem da je reber prpravlen plačat miljone, sam da bi blo pravici zadoščeno :P
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Napisal/-a reber Ne jun 13, 2004 7:28 pm

...miljone... :? to glih ne, ampak se ne dam kr tko, pa še krivca bi pošteno za vrat...

Ta neznani avto je swift. Danes sem dobil še nekaj slik. Lastik swifta je tudi lastnik ali delavec tam... ga bom seveda preveril, čeprav je avto precej bolj zelen kot moder. Parkiran ni bil ravno tam kot sem mislil, ampak malo dlje, tako da se mi čudno zdi, da bi tako daleč peljal rikverc ... mogoče pa je, in če nekdo pelje rikverc 40m ima na koncu že kar veliko hitrost in hitro se zgodi da se potem ustaviš prepozno.
Še slika...

Slika

Uporabniški avatar
G0lden
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor in okolica

Napisal/-a G0lden Ne jun 13, 2004 7:46 pm

:wink:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Po jun 14, 2004 1:55 am