SAFRANE je napisal/-a:gajo_g je napisal/-a:Hallo ze en mesec moris z tem nakupom avta : hallo kot pravis da mislis sam uvazat za to pa moras imeti gotovino !! daj drugic pod sanjarjenje !!
Soorry sam ti bi mogu bit namesto mojstra foruma mojstr špananja oz. mojstr nabijanja !!!!

sam eni ste pa res nevem no a mate tok trdo glavo da nč not ne gre al nevem kwa no...
še enkrat:
moje podjetje se ukvarja z uvozom vozil-vendar gre za posredniško družbo
torej stranka mi naroči točno tak in tak avto hočm met, ji tazga najdem in ji ga uvozim-vendar plača ga stranka sama-ne pa da bom jest kupoval
kaj pa pol če se mi stranka ne odloči za avto?mi bo stal pred bajto, pa nevem kok sm zanga vrgu-norost!
kar se tiče mojega avta ga pa pač ne mislem keširat enostavno zato ker se mi zdi butasti dati nevem npr. 10 mio za avto ki bo čez 2 leti vreden samo še 7 !
bedarija še enkrat!rajš poslovni najem.-lepo dam obroke v stroške in to je to!
kašpiš? drugač pa mal pejd vprašat v salone al pa na kakšne leasing hiše kakšne so prednosti
kaj in zakaj naj dam pod sanjarjenje??? sploh ne razumem o čem govoriš...sam da ti
in tud nevem kaj nabijam, dej ko boš mel ti 10 mio v žepu pa boš tok dal za avto, me prav zanima če boš lahko že takoj ta prvi dan skoču v salon in si kupu avto
ej toj tok denarja da valda da grem res detajlno čez vse avte, pol se bom pa odloču
Bel-Tirid : brez zamere
ampak zadnjič so mi pri Saabu rekl zakaj se ne prodajajo tako dobro, in so rekli da je dosti velik razlog tudi ta da ga v slo enostavno ne poznajo
pa sm reku ah dejte no kdo pa ne ve kaj je saab
no ampak zdej dejansko vidm da obstajate eni ki neveste
fantje Saab je ena najboljkvalitetnih,najvarnejših in najinovacijskih avtofirm v svetu!
pa to ne zato ker jesto to pravm ampak zato ker je to splošno znano
pejte mal pogledat na njihovo stran pod inovacije ki so naštete od 1950 dalje
pa boste vidl da so pri Saabu marsikaj prvi razvili, kar imaste sedaj tudi vi v vaših avtih
poleg tega imajo najboljše turbo motorje, ki se dejansko (ja!kljub temu da so turbo) enostavno NE kvarijo!
oblikovno so dokaj zadržani, ravno zato da ne iztopajo preveč.Vendar vsak ki se le malo spozna na saab ve, da tisti ki ga ima, predstavlja nekaj in ve kaj ima!
splošno znano dejstvo pač
jao maky kwa mi greš primerjat no! audi pa lexus no!
pa to je kot fičo pa merca no!
faak ej sam eni pa res ne poznate še teh exotičnih firm najboljš
bom enkrat naredu ene učne ure, da vas mal podučim
maky vsak v u.s.a. ki nekaj predstavlja, ki je madafaka, ki nekaj je fura Lexus!
tudi saab in volvo sta v u.s.a. v ueber dobr prezentirana
to so vozila raznih intelektualcev,diplomatov,direktorjev ipd.
materiali v lexusu al pa audiju=očitno nisi sedel v Lexusu-mogoče si v toyoti
pa če je še v sami reviji automotorundsport (kot najbolj nemške zastopniška revija) zmagal v testu lexus LS430 nad MB S430 pol upam da vam je dosti jasno kok mora biti res hud!
in ja med exote spadajo:
-lexus
-jaguar
-volvo
-in saab
vsi so eni izmed najboljših vozil na svetu, vendar so zaradi svojih specifičnih značilnosti ostali exoti-in prav je tako
so pa sigurno eni izmed najbolj vzdržljivih in pa (volvo,saab)najvarnejših vozil na svetu
v teh dejavnikih jim audi tud do avspuhov ne seže
zdej če je pa audi zato hujši ker zna malo lepše nevem zaobit havbo al pa kljuke pošpricat v barvo karoserije, jah...pol nej bo pa hud no!
pa da nebo pomote audi je tud super avto.-vendar nikdar ne bo kot nek lexus,al pa saab
ko ti do 200.000 km tud za prdec ne veš da si ga naredu kaj šele za servis=ker enostavno vse dela
zato pa tud se komaj kaj takih avtov prodaja, ker jih folk sploh noče dati, ker jim enostavno vse dela in jim bo še dolog
pa res no dej a se ljubi enmu skopirat dol inovacije od saaba od leta 1950 , sej drugač jih bom jest=ampak res tok da bo folk vsaj mal predstave dobu o tej firmi, ker vidim da jo čisto premalo poznate=dost škoda ker zdejle dobiš za 8 mio sit novga saab 9-3 (konkurent a4ki) 2.2 diesel z bixenon,navigacijo,športnim podvozjem,parktronicom in svašta pa je konc oblika pa ma servise samo na 50.000 km
dejte mi enga audija povedat k to zmore-prosm lepo!
pol se bomo pa šele naprej pogovarjal kok so najboljši motorji od VAG koncerna!
do takrat pa pšššššššt :P
LP
JOHNY