Debate, ki niso vezane na ostala področja...

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 8:16 pm

gajo_g je napisal/-a:Hallo ze en mesec moris z tem nakupom avta : hallo kot pravis da mislis sam uvazat za to pa moras imeti gotovino !! daj drugic pod sanjarjenje !!
Soorry sam tri bi mogu bit namesto mojstra foruma mojstr špananja oz. mojstr nabijanja !!!! :D
:bow :bow :EE
SlikaSlika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 21, 2004 8:29 pm

a)leder drsi in se hitreje znuca kot ostale tkanine. to je torej minus
b)xenon---> zamenjava žarnice je mnogo dražja kot zamenjava navadne. in ker tisti ki dela več km več uporablja luči prej in večkrat menja take stvari. torej -
c)navigacija--->+ za velika potovanja po tujini
d)hud avdio sistem po 250k----->bedarija za unega ko dela 60k!
e)17" feltne---->spet bedarija saj je ponavadi cena 17"gume dražja kot 16"
f)parktronic----->naučite se parkirati dolge ladje pa bo :twisted: :twisted: (priznam da da pride prav)
g)telefon------->totalna bedarija! nabavi si kateri koli telefon ko ima bluetooth! te pride ceneje pa še bolj mobilno je.

a.) ne, trije avti v garaži; vsi z usnjem oblewčeni in ne drsijo ter niti pikice niso znucani(najstarejši je letnik 97)
b.)Je tudi življenjska doba krepko krepko daljša (zopet letnik 97), še nikoli nam ni crknila, da o boljši svetilnosti ne govorim
c.)Mogoče res, pa vendar ne škodi.
d.)Še nikoli užival v muzki med vožnjo?
e.) A nimaš ti neke 18 celo? drugače pa v tej kategoriji mi ni problem odštet malo več za gume.
f.)tudi ne škodi (vsaj enkat si pa zihr prslonu mar ne?)
g.)tut res ja, vendar integrirana zadeva je še toliko bolj uporabna
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 8:46 pm

a)smo mel leder v acordu in ga mamo zdej v ml-u. obakrat je drsel ko p*****a... priznaj pa da švicaš na ledru mnogo bolj kot na navadni tkanini :wink:
b)kolko km ste pa naredili? ne pozabit da letnik pri lučeh ne igra ravno velike vloge... prej svetilne ure... in te se gledajo glede na prevožene km...
d:čisto kvalitetno ti služi tudi sistem za manj kot 100k :wink:

fotr ma recmo tist osnov sistem z 6cd menjalnikom pa špila čisto solidno... za poslušat je čisto dovolj. za kej več pa dobiš za 250k krepko močnejše stvari kot ti jih ponujajo pri tovarni...
e)19. ampak jaz ne delam po 60k km na leto ane :wink: .. .samo je pa k*** vsako leto kupovati po 2 kompleta gum :wink:

g)ni... ponavadi je zastarela in neprenosljiva... se pravi v 90% ni kompatibilna z novimi aparati :wink:
tista prov ugrajena je pa še večji šit...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 21, 2004 8:47 pm

Žafran, teb se pa res da pisat, men se tud približno ne da brat vsega. Lah sam to povem, da boš vse tole zmogel tud brez naše pomoči, ker če nisi opazu ti še noben ni nič pomagal, ampak si boš nakopal veliko fovšljivcev in tistih, ki te bodo zmerjal, da nabijaš.

Drugač pa Saab je v Švediji veliko bolj spoštovan kot Volvo. Kot Audi in VW...

In ja, js sm za Saaba. :roll:
Slika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 8:50 pm

SAFRANE je napisal/-a:leder se znuca? ja se =samo ne po 3h letih kot bi imel jest avto, sploh pa če ga mal pazš in verjem da če bom mel avto za 11 mio, bom pazu

muska ni važna? kaj a je bl važna za tebe da se frajariš po LJ z njo? dej lepo te prosm...

feltne-je sicer res da so dražje vendar to ni gl. problem=je pa problem to da se stem izgubi malo tudi na komfortu

telefon=ti dam prav ker je res da maš itak pač gsm in ciao

parktronic je pa vredu zadeva-pa loh še najboljš znaš parkirat, še vseeno pride prav

LP
JOHNY 8)

še enkrat: uporabnost na cesti šteje... se pravi če boš delal teh 60k km na leto boš tud presedel in švical teh 60k km... in leder se bo znucal...

muzka: res rabiš po 600+wattov muzke v takemu avtu... :? :roll: :roll: :roll:
jaz jo imam za poslušat... zato sem dal tudi neserijsko jo notri... je bolj pestra izbira za tisti $$... dvomim pa da bojo "direktorji" uživali v masaži bassa od zadaj :-P :-P :P
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Sr jul 21, 2004 8:55 pm

safy v zda majo lexusa ker si ga lahko privoščijo... je kar krepko ceneje kot uvoz evropejca...

in ne volvo ni exot...prav tako ne saab... je redkejši... velika razlika

(pa ravno prihajam iz zda in sem sedel v kar dosti lexusih (sem fehtal voznike če se lahko vsedem :wink: ))

(pa ti si priv lexus pa audi-ja primerajl... pojdi brati nazaj)
s tem da je novi lexus čista kopija mece s klase :wink: to si tud sam ugotovil...

več bomo jutri... zdej grem spat :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
poršejček
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a poršejček Sr jul 21, 2004 8:56 pm

maky kva tezis :lol: sj bo on avto vozu ne ti!k berm tvoje komentarje mi pride naprej kt da si mu fou :?:
drgac je biu pa tvoj auto ucer pr preverjeno :twisted:
sanje vsakega CARRERA GT

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 21, 2004 9:03 pm

Tak avto kot se tukaj kupuje ne rabi wooferja, ne rabi 17 zoll, ne rabi usnja, ampak rabi 15 ker je bolj udobno, vozi se itak po omejitvah, tk da z lego ni problem.

Gre se za prestiž.
Slika

PorscheGT3
Nov uporabnik

Napisal/-a PorscheGT3 Sr jul 21, 2004 9:25 pm

SAFRANE je napisal/-a: t.i. finančni molk

Moratorij se temu reče.

Drugače pa spet kotališ buče.

Lp

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 21, 2004 9:33 pm

maky je napisal/-a:a)smo mel leder v acordu in ga mamo zdej v ml-u. obakrat je drsel ko p*****a... priznaj pa da švicaš na ledru mnogo bolj kot na navadni tkanini :wink:
b)kolko km ste pa naredili? ne pozabit da letnik pri lučeh ne igra ravno velike vloge... prej svetilne ure... in te se gledajo glede na prevožene km...
d:čisto kvalitetno ti služi tudi sistem za manj kot 100k :wink:

fotr ma recmo tist osnov sistem z 6cd menjalnikom pa špila čisto solidno... za poslušat je čisto dovolj. za kej več pa dobiš za 250k krepko močnejše stvari kot ti jih ponujajo pri tovarni...
e)19. ampak jaz ne delam po 60k km na leto ane :wink: .. .samo je pa k*** vsako leto kupovati po 2 kompleta gum :wink:

g)ni... ponavadi je zastarela in neprenosljiva... se pravi v 90% ni kompatibilna z novimi aparati :wink:
tista prov ugrajena je pa še večji šit...

a.) odvistno od strukture sedežev in vrste usnja ter trdote mase v le teh; za naše avtočke ti zatrdim da ni blema. Švical nisem še nikoli v usnju pr naših avtih; vsi trije imajo perforirano napo na sedežih in klima naprave vgrajene; tko da nimamo flek po hrbtu. Zibner je celo dvojno zastekljen in termoizoliran, poleti se notranjost komaj segreje.

b.) jah no skoz so na cesti vsi trije tako da letnik ti pove le od kdaj gorijo, je pa sedaj cca 170.000 km na števcu. Kadarkoli bi se odločil za xenon.
d:) rej je da kulturno služi, a slednji dražji mi služi doooosti boljše
e.) Hitr trosiš gume, pr nas jih menjamo na cca 2,5 leti pa ni beda ker tut hitro vozimo (mogoče ni kej u redu z optiko pr a4, al voziš na Dunlopkah?
g.)tolk hitr pa glih ne zastarijo
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 9:35 pm

kaj je safrane mal efo trpi pa se boš kar v avtoček za čez 10milj vrgu,ha? 8)

kupi si kaj svojemu statusu primerno :wink:

te švedi spet niso tok ne vem kok super kokr praviš,exoti pa še toliko manj.

golf 5 al pa kakšna hondica športna, mogoče tudi kaj drugega do 7 milj bi lahko bilo dovolj se ti ne zdi? :wink:

ne bit hud ko to preberš. it's just talk :wink:

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jul 21, 2004 9:46 pm

PorscheGT3 je napisal/-a:
SAFRANE je napisal/-a: t.i. finančni molk

Moratorij se temu reče.

Drugače pa spet kotališ buče.

Lp

maš bogat besedni zaklad, samo pravilno uporabljat se ga moreš še naučit :wink: ...moratorij pomeni prisilni odlog in s dotičnimi kupčijami nima nobene zveze, če smo že ravno pri tem...

glede saaba...pri nas ga vozijo ljudje, ki vejo kaj hočejo od svojega avtomobila (in hočejo veliko) in se jim sladko je*e kaj si misli okolica...

...meni osebno se zdi lepši in športnejši od vsake A4, ki sicer porihtana lahko zgleda zelo lepo, a tudi za najbolj doterno na cesti ne obrnem več glave...kako pa bi šele izgledal dobro postylan saab...ssstrup :twisted: ...

...safy ti imaš sicer namen nabavit dizla, ampak vseen je treba omenit saabove turbo-bencinarje, proti katerim vagovi turbaki primerljive prostornine izpadejo kot kavni mlinčki...čeprav ima vag na zalogi nekaj najboljših turbinskih agregatov ever...ampak...

...evo tuki mate par kosti za glodat :P ...safran tebi pa želim, da čimprej stakneš avto, ki ti bo najbolj ustrezal...js sm tut za saaba...bmw je tut supagut, ampak res malce zasoljen...

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Sr jul 21, 2004 9:51 pm

SAFRANE je napisal/-a:
gajo_g je napisal/-a:Hallo ze en mesec moris z tem nakupom avta : hallo kot pravis da mislis sam uvazat za to pa moras imeti gotovino !! daj drugic pod sanjarjenje !!
Soorry sam ti bi mogu bit namesto mojstra foruma mojstr špananja oz. mojstr nabijanja !!!! :D

sam eni ste pa res nevem no a mate tok trdo glavo da nč not ne gre al nevem kwa no...

še enkrat:
moje podjetje se ukvarja z uvozom vozil-vendar gre za posredniško družbo
torej stranka mi naroči točno tak in tak avto hočm met, ji tazga najdem in ji ga uvozim-vendar plača ga stranka sama-ne pa da bom jest kupoval
kaj pa pol če se mi stranka ne odloči za avto?mi bo stal pred bajto, pa nevem kok sm zanga vrgu-norost!

kar se tiče mojega avta ga pa pač ne mislem keširat enostavno zato ker se mi zdi butasti dati nevem npr. 10 mio za avto ki bo čez 2 leti vreden samo še 7 !
bedarija še enkrat!rajš poslovni najem.-lepo dam obroke v stroške in to je to!
kašpiš? drugač pa mal pejd vprašat v salone al pa na kakšne leasing hiše kakšne so prednosti

kaj in zakaj naj dam pod sanjarjenje??? sploh ne razumem o čem govoriš...sam da ti

in tud nevem kaj nabijam, dej ko boš mel ti 10 mio v žepu pa boš tok dal za avto, me prav zanima če boš lahko že takoj ta prvi dan skoču v salon in si kupu avto
ej toj tok denarja da valda da grem res detajlno čez vse avte, pol se bom pa odloču

Bel-Tirid : brez zamere

ampak zadnjič so mi pri Saabu rekl zakaj se ne prodajajo tako dobro, in so rekli da je dosti velik razlog tudi ta da ga v slo enostavno ne poznajo
pa sm reku ah dejte no kdo pa ne ve kaj je saab
no ampak zdej dejansko vidm da obstajate eni ki neveste

fantje Saab je ena najboljkvalitetnih,najvarnejših in najinovacijskih avtofirm v svetu!
pa to ne zato ker jesto to pravm ampak zato ker je to splošno znano
pejte mal pogledat na njihovo stran pod inovacije ki so naštete od 1950 dalje
pa boste vidl da so pri Saabu marsikaj prvi razvili, kar imaste sedaj tudi vi v vaših avtih
poleg tega imajo najboljše turbo motorje, ki se dejansko (ja!kljub temu da so turbo) enostavno NE kvarijo!
oblikovno so dokaj zadržani, ravno zato da ne iztopajo preveč.Vendar vsak ki se le malo spozna na saab ve, da tisti ki ga ima, predstavlja nekaj in ve kaj ima!
splošno znano dejstvo pač

jao maky kwa mi greš primerjat no! audi pa lexus no!
pa to je kot fičo pa merca no!
faak ej sam eni pa res ne poznate še teh exotičnih firm najboljš
bom enkrat naredu ene učne ure, da vas mal podučim

maky vsak v u.s.a. ki nekaj predstavlja, ki je madafaka, ki nekaj je fura Lexus!
tudi saab in volvo sta v u.s.a. v ueber dobr prezentirana
to so vozila raznih intelektualcev,diplomatov,direktorjev ipd.

materiali v lexusu al pa audiju=očitno nisi sedel v Lexusu-mogoče si v toyoti

pa če je še v sami reviji automotorundsport (kot najbolj nemške zastopniška revija) zmagal v testu lexus LS430 nad MB S430 pol upam da vam je dosti jasno kok mora biti res hud!

in ja med exote spadajo:
-lexus
-jaguar
-volvo
-in saab

vsi so eni izmed najboljših vozil na svetu, vendar so zaradi svojih specifičnih značilnosti ostali exoti-in prav je tako
so pa sigurno eni izmed najbolj vzdržljivih in pa (volvo,saab)najvarnejših vozil na svetu
v teh dejavnikih jim audi tud do avspuhov ne seže :twisted:

zdej če je pa audi zato hujši ker zna malo lepše nevem zaobit havbo al pa kljuke pošpricat v barvo karoserije, jah...pol nej bo pa hud no! :twisted:

pa da nebo pomote audi je tud super avto.-vendar nikdar ne bo kot nek lexus,al pa saab
ko ti do 200.000 km tud za prdec ne veš da si ga naredu kaj šele za servis=ker enostavno vse dela
zato pa tud se komaj kaj takih avtov prodaja, ker jih folk sploh noče dati, ker jim enostavno vse dela in jim bo še dolog

pa res no dej a se ljubi enmu skopirat dol inovacije od saaba od leta 1950 , sej drugač jih bom jest=ampak res tok da bo folk vsaj mal predstave dobu o tej firmi, ker vidim da jo čisto premalo poznate=dost škoda ker zdejle dobiš za 8 mio sit novga saab 9-3 (konkurent a4ki) 2.2 diesel z bixenon,navigacijo,športnim podvozjem,parktronicom in svašta pa je konc oblika pa ma servise samo na 50.000 km :twisted:
dejte mi enga audija povedat k to zmore-prosm lepo!
pol se bomo pa šele naprej pogovarjal kok so najboljši motorji od VAG koncerna!
do takrat pa pšššššššt :P

LP
JOHNY 8)

Pa ka ti mislis da noben razen tebe nima podjetja al kaj pa saj take vizije glede uvoza avtomobilov kot jih imas ti je razmisljanje 15 letnika ! ce si car vzami aro pa ga pripelji itak da ce si pa premisli ga bos pa ze prodal in zadrzis aro gdo ti bo pa dal denar za cel avto kje pa zivis v disneylandu ? me prav zanima koliko si imel lani prometa tvoje PODJETJE ! mogoce te pa le zanima kdo sem : http://www.ajpes.si/PRS/podjetje.asp?maticna=1896598000

BlazB
Nov uporabnik

Napisal/-a BlazB Sr jul 21, 2004 9:57 pm

Safrane dej sam neki mi povej kako se imenuje tvoja firma. Aja pa se to a je tole mogoce tvoj oglas http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=121134

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 10:06 pm

ne zamerim safrane ampak zame so exoti tisti avtomobili, ki jih pri nas bolj ne vidiš vsak mesec. saab...jah isti kmeti jih kupujejo kot tisti, ki mislijo, da pač je njihov bmw al pa mercedes najboljši.vsak ki misli,da je njegova znamka naj je zame kmet :D . prebral sem tudi komentar da je saab vectra na švedski način le malo bolj imenitna. gre seveda spet za subjektivno mnenje posameznika. s servisi teh avtomobilov je bil v sloveniji vedno križ sploh z modeli 9.5 in turbinami.o varnosti...ah saj ma skoraj vsak avto 5 zvezdic pa še vedno lahko crkneš za volanom :wink: . lep je ampak... res je mal tezko rečt zakaj se ne prodaja bolje od bmw-ja 5 al audija 4 pa tako zelo dober je. hm hm...

samo nisi napisal zakaj rabiš tako velik avto? mogoče maš deklico ampak ona da tangice v roke,šlape na noge, brisačo v trunk in to je to..gremo na morje :D kaj ti bo 500 + litrov prtljaznika?
lexusa sem videl RX300 dva v lj.en je beš drugi črni. fukiš k p*****a...sam spet kaj če mi tak avto pri mojih letih :roll: .no need :wink: . aja pa še koperčan ma sc430 p*****a jedna.noro zgleda. mater sem skoraj lajal za njim :oops: hehehe

če je veliko dinar, kupi lpp bus pa boš mel in placa za kolege,pičke, prtljago...varnost pa 10 zvezdic,sam su ti pospeški mal pužje varjante :twisted:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 21, 2004 10:08 pm

menjekul je napisal/-a:golf 5 al pa kakšna hondica športna, mogoče tudi kaj drugega do 7 milj bi lahko bilo dovolj se ti ne zdi? :wink:

Jao sam to sm čakau; golfa da bo pol kot polovica folka v sloveniji, pa da kupi kake feltne da pokaže "vaščanom" da je drugačen al kaj? -hahaha
Pa honda; ok zakaj pa ne; pol mu sam še obesek za ključe okol vrata, kake tričetrt hlače, pa obvezna šilt-kapica na glavi manjka.Pa izjave: "ej MUDEL; kva mislš kva bojo za eni karsi v tretjemu delu F&F" - hehehe, dobr sm se nasmejau zdele.

Naj dečko kupi kej bolj izvirnega 8)

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Sr jul 21, 2004 10:14 pm

menjekul je napisal/-a:ne zamerim safrane ampak zame so exoti tisti avtomobili, ki jih pri nas bolj ne vidiš vsak mesec. saab...jah isti kmeti jih kupujejo kot tisti, ki mislijo, da pač je njihov bmw al pa mercedes najboljši.vsak ki misli,da je njegova znamka naj je zame kmet :D . prebral sem tudi komentar da je saab vectra na švedski način le malo bolj imenitna. gre seveda spet za subjektivno mnenje posameznika. s servisi teh avtomobilov je bil v sloveniji vedno križ sploh z modeli 9.5 in turbinami.o varnosti...ah saj ma skoraj vsak avto 5 zvezdic pa še vedno lahko crkneš za volanom :wink: . lep je ampak... res je mal tezko rečt zakaj se ne prodaja bolje od bmw-ja 5 al audija 4 pa tako zelo dober je. hm hm...

samo nisi napisal zakaj rabiš tako velik avto? mogoče maš deklico ampak ona da tangice v roke,šlape na noge, brisačo v trunk in to je to..gremo na morje :D kaj ti bo 500 + litrov prtljaznika?
lexusa sem videl RX300 dva v lj.en je beš drugi črni. fukiš k p*****a...sam spet kaj če mi tak avto pri mojih letih :roll: .no need :wink: . aja pa še koperčan ma sc430 p*****a jedna.noro zgleda. mater sem skoraj lajal za njim :oops: hehehe

če je veliko dinar, kupi lpp bus pa boš mel in placa za kolege,pičke, prtljago...varnost pa 10 zvezdic,sam su ti pospeški mal pužje varjante :twisted:

Sori, sam od tebe bi pa kej bol zrelega pričakoval... Je napisal zakaj ga rabi, in to ene 3krat... Kar se pa saba tiče pa nimam besed, sej kaj sploh kupujemo ker avto, sej se v vsakmu da ubit...
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr jul 21, 2004 10:19 pm

INFINITI je napisal/-a:
menjekul je napisal/-a:golf 5 al pa kakšna hondica športna, mogoče tudi kaj drugega do 7 milj bi lahko bilo dovolj se ti ne zdi? :wink:

Jao sam to sm čakau; golfa da bo pol kot polovica folka v sloveniji, pa da kupi kake feltne da pokaže "vaščanom" da je drugačen al kaj? -hahaha
Pa honda; ok zakaj pa ne; pol mu sam še obesek za ključe okol vrata, kake tričetrt hlače, pa obvezna šilt-kapica na glavi manjka.Pa izjave: "ej MUDEL; kva mislš kva bojo za eni karsi v tretjemu delu F&F" - hehehe, dobr sm se nasmejau zdele.

ok. pač golf 5 je bil samo predlog. daleč, da je to kak dream car ipd...je pa pač safrane mlad dečko in njegovemu statusu (težko je pri njegovih letih zaslužit in peljt a8 al novo benđo) bi mogoče lahko ustrezalo kaj drugega. glede hond. honde so ok. mal je problem, ker so slo hondaši mal preveč nadrkani (tudi drugi ljubitelji pač svoj avto najbolj porivajo v ospredje). ko sem se vozil v s2000 sem užival tudi nova accord mi je ok voz. nič pretiranega ampak ok. diskretno, bi ji lahko podal.
pa tvoj predlog infiniti?

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr jul 21, 2004 10:23 pm

pa sej je tip že povedal da ne rabi avta za na kofetke hodt pa na drage pleyirat, ampak poslovno limuzino višjega razreda za daljša potovanja...

a je golf poslovna limuzina višjega razreda?
a je S2000 poslovna limuzina višjega razreda?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 21, 2004 10:26 pm

menjekul je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:

ok. pač golf 5 je bil samo predlog. daleč, da je to kak dream car ipd...je pa pač safrane mlad dečko in njegovemu statusu (težko je pri njegovih letih zaslužit in peljt a8 al novo benđo) bi mogoče lahko ustrezalo kaj drugega. glede hond. honde so ok. mal je problem, ker so slo hondaši mal preveč nadrkani (tudi drugi ljubitelji pač svoj avto najbolj porivajo v ospredje). ko sem se vozil v s2000 sem užival tudi nova accord mi je ok voz. nič pretiranega ampak ok. diskretno, bi ji lahko podal.
pa tvoj predlog infiniti?

Pa lej dokler nimam familije in mam rad športne kupeje; jst bi uzeu Nissan 350Z al pa kako rx-8 je tut prostorna dovol pa neki posebnega je. To bi jst recimo meu u mislih
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov