nitro1 je napisal/-a:Največji ku.rac od avta so ble tastare alfe 33 1.3 ali 1.5.......po 100k fuč motor ,oziroma še mal prej.
Vem pa zato ker sem jo imel (1.5)sicer zlo zlo mal cajta-hvalabogu,isto sranje je mel pa tud bratranc pa še ene par kolegov.
Sicer vrtela je dobr,sam kva k dela sam do 100 jurčov![]()
AR_146 je napisal/-a:nitro1 je napisal/-a:Največji ku.rac od avta so ble tastare alfe 33 1.3 ali 1.5.......po 100k fuč motor ,oziroma še mal prej.
Vem pa zato ker sem jo imel (1.5)sicer zlo zlo mal cajta-hvalabogu,isto sranje je mel pa tud bratranc pa še ene par kolegov.
Sicer vrtela je dobr,sam kva k dela sam do 100 jurčov![]()
kaj naj ti rečm pač nisi mel sreče mel smo doma 2 33ki prva je bila stari model in okoli 110k km delala bp potem smo kupili novejši model 1.5 2 frgazr l. 90 delala 290k km motor delal bp bile so pa druge hibe gnila okoli tanka poden zgnil itd. pri moji imam sedaj 148k km dela bp
tom2 je napisal/-a:Predator je napisal/-a:je Peugeot 307 HDI. Kložja.
do 100.000 km je crknila turbina, od tega da je imel motor namesto deklariranih 107 konjev samo 101ga (5% dovolijo baje +-?!?!?), do prezgodnje zamenjave dizelskega filtra, do... skratka eno sranje. Francozi ocitno ne znajo vec delati avtomobilov. Podobne izkusnje sem imel jaz z renojem, kolega z Berlingotom. Krneki. Prste stran!
![]()
Se kdo spomni supertesta (100.000km) Audi-ja A4 2.5 TDI, v Avtomagazinu? Če me spomin ne vara, je crknil menjalnik in turbopuhalo do konca testa...Potem takem, lahko rečemo tudi Audi A4 2.5 TDI kložja, eno sranje ali kaj?
Nekateri pač uživate, samo da izkoristite priliko za blatenje, kajne?
LP
Drager je napisal/-a:Aja zakaj je crknila turbina pa menjalnik?
Ker je to test in ni treba nč šparat. Gas do podna.
Damjan19 je napisal/-a:OFFTOPIC:
problem serviserjev je kr se vse preveč na elektroniko zanašajo...
znancu je začela ibiza delat na 3 cilindre, jo pele na pooblaščen servis kjer skačejo okol avta in si gor pridejo da je računalnik fuč, ga zamenjajo, ded plača, da me je na rit vrglo in zadeva še kr ista, pa dajo še en nov računalnik not, spet ni delal ok.
po 2h tednih vsakodnevnega obiska servisa, si je le en gor prišu da je diza zamašena in to je blo to.nč več ne študirajo z glavo, sam še računalnik, računalnik
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov