Debate, ki niso vezane na ostala področja...

ali blendate,ko opazite policaje

da
52
71%
ne
10
14%
občasno
11
15%

Skupaj glasov : 73

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 06, 2004 1:01 pm

dirty je napisal/-a:Mogoče zaradi mojega socialnega čuta, ki ve, da si 4 članska družina ki se vozi v yugotu težje privošči plačilo kazni kot 4 članska familija v merđotu ali bemflnu.

moram rečt da pa take družine (pa da živi v še ne vem v kako slabih razmerah) ne poznam.mogoče zaradi trenda "lepo se voziti....mogli bi i mi". trend dobrih (predvsem novih) avtomobilov je sloveniji zastopan v precejšni meri (povsod po sloveniji). ne vem kolikokrat na mesec uspeš poblendat če je tako malo "krša" na cestah. samo ti uživaj v pomaganju sirotinji. boš dobil nagrado pol enkrat....svetega nikoli

p.s:pa taka familija si tudi lahko privošči, da hitreje pelje - sepravi ima benzina in ni treba imt šparovne vožnje :wink: . good pojnt man 8)

Uporabniški avatar
Sigor
Stalni uporabnik

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Sigor Pe avg 06, 2004 1:07 pm

nobenmu ni fajn če mora kazen plačat, tako da je kar fajn, če ti kdo poblenda, men je že včasih pomagalo, da nisem plačal, zato tud jaz drugim blendam, če bi pa že delal selekcijo, pol ne bi bilendal takim, ki se na cesti ven mečejo in frajerišejo, po možnosti s kakimi starimi avti, ki jim še zavore verjetno ne delajo kot je treba....

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Pe avg 06, 2004 1:26 pm

Jst pa prow zmiri blendam (kakšen krat še preveč :P )
Enkrat sm celo poblendu policaju da so policaji :D (je ble tema nism vidu dokler nism poblendu)
LP 8)

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Pe avg 06, 2004 1:27 pm

Jst zmir blendam če copsi kje bli jebeš mam pač slbo vest če ne.
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe avg 06, 2004 1:35 pm

Slide je napisal/-a:
dirty je napisal/-a:
Mam dovoljenje, pa tud plačal sem že zarad prehitre vožnje. Sam ko sem plačal, se za razliko od večine na tem forumu nisem bunil na vse naokoli, klel policaje in ostale voznike, ker mi niso blendal ampak sem lepo plačal kazen, za nekaj kar sem sam storil narobe (jaz sem vozil prehitro in jaz sem plačal). Jebiga, če so omejitve (pa če so še tako butaste) jih je treba spoštovat, drugače se plača.

No končno vsaj malo bolj razumski post...tudi sam se nikol ne bunim če kazen dobim, ampak še vedno pa ne delam razlike, prednost odstopim BMW-ju ali pa 101-ki, ravno tako jima poblendam...bodi prijazen :lol:

LP

Slide brez veze se trudiš in mu razlagaš... škoda tvojega časa ker itak nebo spremenu mnenja :roll:

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Pe avg 06, 2004 2:07 pm

Doctor206 je napisal/-a:Enkrat sm celo poblendu policaju da so policaji :D (je ble tema nism vidu dokler nism poblendu)

jaz tudi :rofl :rofl

Uporabniški avatar
EX-B
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a EX-B Pe avg 06, 2004 2:30 pm

Tudi jaz vedno blendam, za policaje in za neprizgane luci. Se mi je pa tudi ze zgodilo, da sem sel mimo policajev, pa se peljem naprej, vidim en avto gre nasproti (v mraku, sem videl samo luci) in dvakrat poblendam, pa un men nazaj zacne ko prtegnen blendat, pa se peljem mimo, vidm da je bil kiflc :D Kooolk me je grdo gledu ej :D Dobro da se ni obrnil in sel za mano ;)
Lp. Grega, DipLab.si
Slika

dirty
Nov uporabnik

Napisal/-a dirty Pe avg 06, 2004 2:33 pm

Slide brez veze se trudiš in mu razlagaš... škoda tvojega časa ker itak nebo spremenu mnenja

Sej maš prau :hi ! Pa sej je tud mojga časa škoda. Na začetku sem se še mal trudu da bi vam razložil svoje početje, pa vidm da se ne splača kaj dost matrat (glede na obilico postov proti mojemu početju :g: ). Vsak pač dela kar hoče (blenda al pa ne), pa ga ni treba zarad tega obsojat :/:o:/ . Vozte po omejitvah, pa bo ta debata čist brez veze :vrum .

DORMA
Nov uporabnik

Kraj: vrhnika

Napisal/-a DORMA Pe avg 06, 2004 3:04 pm

tud jest zmer blendam, pa ni važn a je največja gara al je najhujši avto, sam mot me k velik folka ne blenda j*** ga nimaš kej, BLENDANJE JE ZAKON

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Pe avg 06, 2004 8:29 pm

Tudi jaz vedno blendam. Bodi kul in blendaj tudi ti! :D

CST™Golfy
Moderator foruma

Napisal/-a CST™Golfy Pe avg 06, 2004 8:54 pm

dirty je napisal/-a:
Slide brez veze se trudiš in mu razlagaš... škoda tvojega časa ker itak nebo spremenu mnenja

Sej maš prau :hi ! Pa sej je tud mojga časa škoda. Na začetku sem se še mal trudu da bi vam razložil svoje početje, pa vidm da se ne splača kaj dost matrat (glede na obilico postov proti mojemu početju :g: ). Vsak pač dela kar hoče (blenda al pa ne), pa ga ni treba zarad tega obsojat :/:o:/ . Vozte po omejitvah, pa bo ta debata čist brez veze :vrum .

usak po svoje... brez zamere :pivo

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Re: KOK NAS KEJ BLENDA K VIDMO POLICAJE????

Napisal/-a BaSe So avg 07, 2004 11:27 am

imilet1 je napisal/-a:
A FORUMCI KJ BLENDAMO PA SI POMAGAMO MED SABO ALI NE???

:hi jaz vedno

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX So avg 07, 2004 2:49 pm

..tist k ne poblenda, pa so naprej polcaji, b najraj kr zavil pa se mu u rit prbou!!!

vedno blendam!!

lp

Golden eye
Stalni uporabnik

Kraj: Notranjska

Napisal/-a Golden eye So avg 07, 2004 5:34 pm

blendanje obvezno!! :)

Uporabniški avatar
febo
Novinec

Kraj: bled

Napisal/-a febo So avg 07, 2004 5:40 pm

Golden eye je napisal/-a:blendanje obvezno!! :)

se podpišem
cuore sportivo
Slika

Uporabniški avatar
Quik
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a Quik So avg 07, 2004 5:40 pm

mene je blendanje ze resil :D
zato tudi jaz obvezno blendam :D

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo So avg 07, 2004 5:43 pm

febo je napisal/-a:
Golden eye je napisal/-a:blendanje obvezno!! :)

se podpišem

Yes it is! Čeprou mi vse večkrat folk pomaha nazaj (pol mu pa še jst, kaj pa čm) :roll:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna So avg 07, 2004 6:00 pm

men je tud blendane že dostkrat pomagu,tud jest drugim blendam, sam če ma pa zjeban avto tko da zavore ne primejo pa še marsikej (tko k je sigor napisu) ne deluje pol se pa brez vsakršnega opozorila naprej pelem :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So avg 07, 2004 6:39 pm

jest še kopsom blendam :lol: ,

k majo ugasnjene luči :P :lol: (res)

drgač pa vedno ko jih vidim drugim mal požmigam :wink:
Slika

Mate
Poznavalec foruma

Kraj: Dolsko

Napisal/-a Mate So avg 07, 2004 7:02 pm

/me tud blenda :hi (vedno) 2x za luci al pa pozdravt, 3x ali veckrat za policaje in ostalo kar pomeni zmanjsaj ;)

Enkrat me je ze reslo, ene 4krat sm pa ze prpelu mim radarja v naselju 20-30 prehitr, pa je vedno, al meru v drugo smer, al pa pisu listek. Sm pa zarad hitrosti placu ze 3x (119/90, 86/60, 120/80) Ni kej, sreco mam (da nisem veckrat) :-P

dirty: samo v razmisljanje: sicer ne vem, ce se Golf IV ze pribliza tvojemu rangu dobrih avtomobilov, samo nov je drazji od rabljenga Audija A8. Bi mi poblendu na cesti? Al bi razmislu, ta ma dost dnarja? Pa ti povem, da sem kar nekaj casa sparal in delal za ta avto.

Ne delam se reveza, k tud mislm da nisem :P in se tud strinjam, da ce vozis pac cez omejitev, ves kaj delas, in ves kolk to "stane". Zato vecinoma vozim +20 al pa +30 in ne vec (ce ni varno peljem manj). Samo res ne vem, zakaj bi bil svinja in unim ne blendu v stilu, dost majo dnarja, jebejo nej se.

Pa ne odgovarjat na moj post, ker tale tema ni misljena za debato o misljnenju neke osebe, katero se vecini ostalih zdi zmotno.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov