no bom probov se jst kj pametnga povedat k se mi zdi zanimiva tema..
Sm glih vcer prsu z morja pa mam kksno zgodbico o pretiravanju in idiotizmu za povedat:
Mal pred postojno sem lepo kulturno prehitu enga talijancka z mb a100 (sj nevem ce sm taprav model napisov-un k s je na testih ene parkrat naokol prekucnu), in tipu ni blo po godu da ga en mulc z unotm k ma 45konjev prehti, se pac odloc da me bo prehitu, ampak to kako-se eden z najbl nalozenmu šleprjem bi me hitrej pustu zadj kot pa tist tip, ma ce ni prehtevov ene 5km ni blo nc, sm mogu zmanjsat da je gospod lahko peljov svojih 0.25km/h vec od mene..
Pol pa se mal naprej k sm prehtevov en tovornjak, mi je en z belmu passatm (z reklamnimi nalepkami kopitarne) zacel blendat ze na 2 kilometra, in tip je tko prpeesdu, da ce neb na easy tistga tovornaka izsilu, bi se mi zabil v rit, ma ce tip ni imu vsaj 220+ noter ni blo nc, mim mene kot raketa, ma za ene pol metra me je zgresu..
Pol pa se kolega k smo bli skupj na morju, je s svojmu pugijem tko prpizdu na zaviraln pas postajalisca ravbarkomande, da ni mogu zbremzat in je pac peljal naprej..
Drugac pa morm priznat-mam kr tezko nogo (verjemte tud 45konjev se da pohodt, ce hoces, koncna 160+

), ampak se vseen vem kje pohodt in kje ponos mal pozret, ce me kdo ful grobo izsil bremzam minimalno, ce butnem pa butnem, ampak to sam v takih primerih ko sm 100% da je namerno, ce pa nenamerno(med te stejem tud zenske pa stare ate) me je pa ze dostkrat resil zamenjan zavorni sistem+semperit sportlife.
Mogoce se marsikdo ne bo strinjal z mojo logiko, ampak pac tak sm-sj veste 100ljudi, 100cudi..
Lp,AXioN