Polo78 je napisal/-a:Renault Thalia
Nissan Micra (ta nova)
Opel Agila
Hyundai Atos
VW Polo (se razume da ta nov :P )
Fiat Bravo s 5 vrati
Mercedes E klasa (prejšnji model)
še kater bi se najdu, pa se zdele ne spomnim...
Če se prav opazu, vas je ene par omenil Peugeot 309. Men je bil pa za tisti cajt v 80. letih to prav fletn avto.
monster_d je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Bravo s 5 vrati je Brava a ni ?
HEHe jaaa.
5 vratni bravo ni nikol obstajal![]()
3vrata -> bravo
5vrat -> brava
In to je to
_Jerry_ je napisal/-a:Meni so pa grdi vsi avtomobili (no, z redkimi izjemami), ki so neoriginalno predelani! Vcasih so taksne avtomobile z "dodatno opremo" vozili samo Cigani, danes pa jih vidis prakticno povsod! Najbolj smesno se mi zdi, da recimo mulcek, ki je star 18 let, navesi na svojo ubogo kripo 100 kil plastike in je potem na to se ponosen! Tak avto je za voznjo popolnoma neuporaben, ponavadi celo nevaren! Ce bi tisti denar, ki ga mularija porabi za "styling" na koncu sestel, bi si lahko kupil cisto spodoben avto. Popolnoma absurdno se mi zdi na primer na BMW 316 montirati spojlerje od M3, ce imas pa se vedno motor od kosilnice... Ali pa sportni filtri in dimnik namesto avspuha, pa 1200 ccm motor(cek)No ja, res pa je, da je za voznika oz. lastnika tako predelanega vozila se taksen motor vcasih premocan...
![]()
P.S.: Tisti zeleni Clio/Hyundai mi je pa polepsal dan! Stvaritelj tega, hm, vozila ima odlicen smisel za humor
CM je napisal/-a:peugeot 205..ni bolj grdga avta za moje pojmezravn pa spadata poj še fiat multipla in renault thalia..bruh
Slide je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:Meni so pa grdi vsi avtomobili (no, z redkimi izjemami), ki so neoriginalno predelani! Vcasih so taksne avtomobile z "dodatno opremo" vozili samo Cigani, danes pa jih vidis prakticno povsod! Najbolj smesno se mi zdi, da recimo mulcek, ki je star 18 let, navesi na svojo ubogo kripo 100 kil plastike in je potem na to se ponosen! Tak avto je za voznjo popolnoma neuporaben, ponavadi celo nevaren! Ce bi tisti denar, ki ga mularija porabi za "styling" na koncu sestel, bi si lahko kupil cisto spodoben avto. Popolnoma absurdno se mi zdi na primer na BMW 316 montirati spojlerje od M3, ce imas pa se vedno motor od kosilnice... Ali pa sportni filtri in dimnik namesto avspuha, pa 1200 ccm motor(cek)No ja, res pa je, da je za voznika oz. lastnika tako predelanega vozila se taksen motor vcasih premocan...
![]()
P.S.: Tisti zeleni Clio/Hyundai mi je pa polepsal dan! Stvaritelj tega, hm, vozila ima odlicen smisel za humor![]()
Ampak dobro povedano, čist res
cagiva je napisal/-a:Golf1 in 2 DIESEL
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov