Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Po apr 07, 2003 12:17 am

No pa se bo še lisko oglasu:))Amm monster kaj ti je prešvoh ko sem te jaz dol butno?(hec) Sej tvoj motor je čist oki pač mam jaz navora več.Lepo laufa pa niti rjav ni yugo kaj.No če mal zabluzim:)) pa mislim da je tkole:
yugo ima pri 6000 rpm max. moč in se prav da je visokoturažna mašina tak da se brez težav zasuče u višje območje.No za info ti povem da sem mojga bivšega jugiča spravu z drugo nad 110 mislim da je blo okol 120 :lol: (generalka na motorju)Sam čist tko po eni zdravi pameti ti svetujem da ga ne tiščiš prek 80 z drugo.Vsaj kok sem jaz mojga prevozu vem da je pri 80 nekje u drugi začela moč pojemat se prav nad 6000rpm.Do tju nekje je še zdravo pol pa se zavedaj da so pospeški in pojemki batov zelo zelo veliki in lahk brez problema pride do preobremenitve ojnice in nje ležajev.(vpraš kaj pol nardi sem bil pri kolegu poleg ko je to sprobavu:))) Pa še ena stvar je pri ganjanjanju motorja u zgornjo mejo in sicer ventili niso zmožni več odpirat in zapirat po krivulji odmične gredi in se lahk prav hitr zgodi da se bat in ventil srečata sam pol pa ne vpraš kak to zruž pa kaj nardi na motorju:)) btw smo mel stare jugece za teste:)) pa ne da ne bi meli ljubezni do avtov orlach,če boš slučajn tole bral,ampak nikol ne veš kaj se ti lahk nardi pri katerih obratih in bilokerem avtu.Isto tak ti lahk zobati jermen vtrga na bmw-ju kot pa na jugičo.Sam pač da jugiča dobiš tako rekoč zastonj pa lahk mal testiraš, da pač videš kaj se zgodi pa kje je meja.
No u glavnem sej vem da sem zabluzu:))
monster kr tko naprej ti kr tunaj pa ko ma boš butno na dragu ti bom še roko dal ker si ga sam sporihtu in to spoštujem.Sam pač ne pritravat pač do nekih mej da ne boš nazadnje ventile z roko odpiru da bo sploh laufalo:)))
LP lisko

G-4S

Napisal/-a G-4S Po apr 07, 2003 8:30 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
golf11
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a golf11 Po apr 07, 2003 1:24 pm

[
sicer pa sem zagovornik tuninga vseh avtomobilov (razen takih k so za na odpad - kakih golfov enkic k ze 10 let neb mogl it cez tehnicnega brez vez). jugec pa - ce je v dobrem stanju - zakaj ne?? se ga da prav lepo zrihtat!!

Cujes, golf "enkica" kot ti to imenujes, je se vedno AVTOMOBIL proti "hmm jugecu"!!!

Kr_eden
Novinec

Kraj: kras

Napisal/-a Kr_eden Sr apr 09, 2003 8:33 pm

Jst sm sou z roverjem 416 v drugi cez 100, pa niso bli še obrati pr rdečmu(6750ob/min), tko da bi do blokade sigurno šlo čez 115.
Sej drugače ne delam kej dosti eksperimentov, sam neki sm pospeševal in sm vidu da kr neče zmankat števca za obrate.
Pr polotu 1.6 (75KM), pa v 3. komej na 110 pridm (5500ob/min)l

lp,

kr eden

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr apr 09, 2003 8:44 pm

aha, safrane bi se kr tud kr sukal brez konca in kraja... ...se nisem prsu do blokade, pa tud skoda mi ga je gonit, ko pa ma dost moci ze brez pretiravanja... :D twingo pa gre tistih svojih 93 po (digitalnem LCD) stevcu vedno znova in znova... ...in kr noce prej saltat v tretjo... :twisted: :twisted: :twisted:

BTW, ugotovu sem, da se da s twingotom hhhuuuddddooooo hitr pelat skoz kake zaprte ovinke!! in to z nepredelanim (maminim!! :D ), gume 145!! :P :D :D hehe, razmisljam, da bi prodal aprilio pa si kak avto kupil... :D kaj pravite o Fiatu Tipo GT 1.9 TD?? se ga da tud lepo porihtat... :D

Uporabniški avatar
monster_d

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr apr 09, 2003 8:57 pm

Zok je napisal/-a:aha, safrane bi se kr tud kr sukal brez konca in kraja... ...se nisem prsu do blokade, pa tud skoda mi ga je gonit, ko pa ma dost moci ze brez pretiravanja... :D twingo pa gre tistih svojih 93 po (digitalnem LCD) stevcu vedno znova in znova... ...in kr noce prej saltat v tretjo... :twisted: :twisted: :twisted:

BTW, ugotovu sem, da se da s twingotom hhhuuuddddooooo hitr pelat skoz kake zaprte ovinke!! in to z nepredelanim (maminim!! :D ), gume 145!! :P :D :D hehe, razmisljam, da bi prodal aprilio pa si kak avto kupil... :D kaj pravite o Fiatu Tipo GT 1.9 TD?? se ga da tud lepo porihtat... :D

Tipo je cool!
Samo eni pijejo olja skor vec kot goriva!! Tisti ko so v k****!

goldi
Novinec

Kraj: Kropa

Napisal/-a goldi Če apr 10, 2003 11:22 am

Monster ti kar pedenaj svojga yugiča te 100% podpiram
sva šla s kolegom z Y55 120km/h ,je bil res razlaufan,ker ga je vedno tišov do konca
Je mel pa en kolega yugiča in ga je radar ujel na 210km/h,mašina od yugiča
stunana do konca,spuščen u podn,ojačano podvozje,...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če apr 10, 2003 12:08 pm

monster_d je napisal/-a: Smo zadnjic drag meli pa se je lepo obnesel!!
Sicer pa ze menjavam masino ker je ta presvoh!!!

ccccccc jojoj monster tega pa ne smeš delat :ne :ne :ne NE NE

Sicer pa če bi bil poleg ti tega ne bi dovolil, saj to je nevarno :roll: :roll: :roll: :!:

vinci
Novinec

Napisal/-a vinci Pe apr 11, 2003 10:01 am

Mene osebno pa nic to ne moti ce kdo predela jugota.Moti pa me ko primerjate predelanega jugota recimo z seriskim cliotom 1.2 60km pol pa pravte kolk vam avto gre pa kva sem mu naredu.Predelite cliota pol pa primerjajte ker vsi vemo da je clio mercedes za jugota.Drugace se pa vsedite v jugota pejte na pot dolgo 1000km vzite pa avtocesti med 140 in 150 pa bomo videli kaksni boste po koncani poti.Ne me narobe razumet nimam nic proti jugecem tudi ce dobro grejo samo ne primerjat seriskih avtov z predelanimi.Pa se eno vprasanje koliko km prevozite s temi jugeci na leto.

Uporabniški avatar
monster_d

Re: V Drugi 95km/h!

Napisal/-a monster_d Pe apr 11, 2003 2:59 pm

Aleksander je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:Ze spet jaz in moj jugo!!!!
Malo sem spet ustarjal in testiral!!!!
Moja 55-ka z povecanimi dovodi za zrak mi je danes z zimskimi gumami 165/70 R13 letela v drugi 95km/h, pa se to ni bila gasa do kraja, stoprocenten sem da bi slo cez 100KM/h!!!! Kar dober rezultat ane?
Kaksno mnenje!!!
Koliko pa kaj vasi avti gredo v drugi(s kaksnimi predelavami)????
LP monster_d

Monster_d daj, daj! :) Ni se ti treba vun metat :-P ni šans ta si se tolko pelo z jugačom v drugi. Sicer pa sem te en dan vidu na Ptuju pa sn mislu da maš tega tvojga jugoarja malo bol porihtanega :P . Poglej si malo Techno Boya :o :o :o :o

Vem ja da je se malo zrihtan!!!
Sam vec dam na tuning kot na styling!!!
Ce res ne verjames da gre 95km/h v drugi povej pa grema probat!!!
Nocem se ven metat da je jugo res stroj kot honda, sam mi pa dokurci ce mi keri na zulj stopi!!!
Sicer pa uprasaj koga, so res ze yugici sli 110km/h v drugi!
Yugecem se masine visoko sucejo, a si ze mel kero knjigo o tehnicnih podatkih??? pol bi lahko videl da ima visoko postavljene obrate!!
pri 6000 obratih najvisja moc!
LP monster_d
Sicer pa uprasi technoboya pa ti bo on povedal kolk leti!!

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe apr 11, 2003 3:02 pm

vinci je napisal/-a:Mene osebno pa nic to ne moti ce kdo predela jugota.Moti pa me ko primerjate predelanega jugota recimo z seriskim cliotom 1.2 60km pol pa pravte kolk vam avto gre pa kva sem mu naredu.Predelite cliota pol pa primerjajte ker vsi vemo da je clio mercedes za jugota.Drugace se pa vsedite v jugota pejte na pot dolgo 1000km vzite pa avtocesti med 140 in 150 pa bomo videli kaksni boste po koncani poti.Ne me narobe razumet nimam nic proti jugecem tudi ce dobro grejo samo ne primerjat seriskih avtov z predelanimi.Pa se eno vprasanje koliko km prevozite s temi jugeci na leto.

Ma saj vem da voznja z jugotom ni luksus in udobje!!!
Jebiga!!!
Sicer pa lahko ponosno povem da mesecno naredim okoli 1000km!!!
Pa brez problema gre!!!

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d Pe apr 11, 2003 3:06 pm

goldi je napisal/-a:Monster ti kar pedenaj svojga yugiča te 100% podpiram
sva šla s kolegom z Y55 120km/h ,je bil res razlaufan,ker ga je vedno tišov do konca
Je mel pa en kolega yugiča in ga je radar ujel na 210km/h,mašina od yugiča
stunana do konca,spuščen u podn,ojačano podvozje,...

:)

Uporabniški avatar
D.J.
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a D.J. Pe apr 11, 2003 3:09 pm

dela podpis? :wink:
Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vožnjo - www.radardetektor.si

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok So apr 12, 2003 7:28 pm

D.J. je napisal/-a:dela podpis? :wink:

carski je!! od japoncev mi je Supra da grejtest!! :D :twisted:

prosko002
Novinec

Kraj: Paradiž

Napisal/-a prosko002 Ne apr 20, 2003 10:52 am

Pobje debato sem prebral do trejega lista, pa ne vem al bi se zjokal al smejal...:>

Dejstvo je de yugo gre. Moj kolega je imel Alfo 164 3.0 V6 pa se pele 240 pa avtocest pa ga je yugič prehitu. Kar na jok mu je šlo... kolegu namreč...:>

aja sam mam pa R5, Five, l. '94 se pravi ajnšpric, vendar nič predelana. karakteristika kot sledi po števcu:
max:
1. 60 kmh
2. 120 kmh, če delaš velikrat maš probleme:>
3. 140 kmh
4. 170kmh
5. 2cm čez 180kmh-> to je naveč kar man na števcu

normal: 1. 40, 2. 70, 3, 110, 4. 120, 5 -> pa pol naprej....

mejte se:>
Speed Give Me What I Need ...
I Feel The Need ... The Need For Speed.
Because The Show Must Go On.
Slika

Uporabniški avatar
Neon
Stalni uporabnik

Kraj: Krško

Napisal/-a Neon Po apr 21, 2003 10:08 pm

Vam čist verjamem, ker če gre Golf II 1.6JXD v drugi 80km/h, pol bo šel tut ta.
Lambo door sistemi
Slika

Today Tomorrow Toyota

Uporabniški avatar
monster_d

Napisal/-a monster_d To apr 22, 2003 11:39 am

Hehe sem ga vceraj kar v drugi do 100km/h napalu!!!!
Ne sparam vec masine ker jutr je ze nova not! :P :P

corsa_a
Nov uporabnik

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a corsa_a Ne apr 27, 2003 10:19 am

No jaz z mojo corso v drugi grem do 120km/h pri približno 7800rpm. Šparat mašino pa je itak brezveze. Dobro da vozim opel kjer vse paše na vse pa še deli se valjajo v obcestnih jarkih :D :D
Nova 2.0 16v
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost