Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Pe sep 17, 2004 11:54 am

G-4S je napisal/-a:
tomaz40 je napisal/-a:- VB so tut uvozil neko količino Yugotov. Na žalost so delal v Zastavi samo take modele, ki imajo volan le na levi strani. No pol so to Britanci neki sami popravlal in dodajal volan na desni in tako pršli do tega, da so imel volan na obeh straneh. No pol so vidl da to ne bo dobr in so levi volan odmontiral dol, tko da je bla tm samo volanska gred. Težava pa je nastala ob nesreči, ko je sopotnik nabil čelno v tisto gred. No in pol so Angleži znorel in vse Yugece spakiral in poslal nazaj u Srbijo in jim rekl da nočjo met več nč z Yugoti. :lol: :lol:

Hm ne vem kolk je to kej res, kajti na Malti se vozijo povsem brezhibni yugoti z volanim na desni strani. Razlika je ta, da imajo naši jugoti nad števci "strešico" z ostrimi robovi, medtem ko je pri unih z volanom na desni zaokrožena :D

Potem mora bit to neka novejša zadevščina, ker sem za trditev 99'9% siguren. 100% nisem, ker me takrat ni blo v Angliji :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe sep 17, 2004 3:25 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Napisal/-a ghia Pe sep 17, 2004 3:48 pm

[quote="dobek"]par zanimivosti...

saab: prvi prototip je iz garaze odpeljal samo z eno prestavo za naprej in stirimi za nazaj. so naknadno ugotovili, da so menjalnik obrnili narobe

kje si to prebral???jaz sem pred časom izvedel da je bila to znamka VOLVO.kupili so obrat takratne tovarne ležajev SKF in tam naredili prvo vozilo VOLVO.

(
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Napisal/-a ghia Pe sep 17, 2004 4:14 pm

HORSE je napisal/-a:Za Volkswagen pomojem ni potrebne razlage. Tole ne bo copy/paste, zato me ne haklat...

Hitler je leta 19__ iskal avto, ki bi adostoval potrebam njegovega rajha in njegovim ovčkam. Javil se mu je Ferdinant Porsche z modelom prvega Hrošča. Tako je nastalo "ljudsko vozilo", ki naj bi bilo edino dovolj dobro za nemški nadnarod. Dejansko je bil avto namenjen množicam, vendar pa po vojni ni bilo veliko takih, ki bisi ga lahko privoščiči (tudi v matični Nemčiji ne).
Znak simbolizira... Ubistvu nič ne simbolizira, ampak sta samo črki V in W napisani ena nad drugo in očrtani... Znak se praktično še nič ni spremenil, le s to razliko, da se poleg tradicionalne uporablja tudi novejši, modro-bel, bolj stiliziran znak. Na predjnih maskah pa ostaja še prvotna oblika.

RAZLAGA ZA SEDI ena-NEZADOSTNO

Slika

Slika

Slika
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Napisal/-a ghia Pe sep 17, 2004 5:35 pm

marko stare je napisal/-a:VW= VOLKS=LJUDSTVO, WAGEN=AVTO KAR V PREVEDENEM POMENU BESEDE POMENI LJUDSKI AVTO, IME SE JE PORODILO VEMU KOMU IZ TRETJEGA RAJHA, KI JE HOTEL AVTO ZA VSAKEGA NEMCA OZ. TAKEGA, KI BI BIL PREPROST IN DOSTOPEN VSEM.
IZ TEGA NASLOVA SE JE RODILO TUDI MESTO V KATEREM SO ZAČELI IZDELOVATI TA LJUDSKA VOZILA ....VOLKSBURG :lol:

še en dečko ki napačno govori o volkswagnu-pardon MESTU!!!!
LJUDSKO MESTO PRAVIŠ???? :oops: :roll:
VOLFSBURG JE!!!! VOLČJE MESTO.
pa še HORSA popravim! ni da se je na maski vedno enak znak obdržal :x .do leta 1964 je bil spredaj GRB MESTA--GRAŠČINA in na njej stoječi VOLK,pod gradom voda!!!!
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe sep 17, 2004 9:21 pm

To grascino je mel se TAS Golf I 82na pokrovih sravfov na feltnah in na zavescah na blatnikih. Na maski pa pac VW.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
ghia
Novinec

Napisal/-a ghia Pe sep 17, 2004 10:21 pm

hrošč je imel ta znak spredaj na nosu havbe,pa golf enka na volanu.
je kdo pisal kaj o PORSCHEJU??
sam vprašam.
EASY RIDER-NIKOL 200!!
Slika

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Ne sep 19, 2004 6:09 pm

ghia je napisal/-a:
dobek je napisal/-a:par zanimivosti...

saab: prvi prototip je iz garaze odpeljal samo z eno prestavo za naprej in stirimi za nazaj. so naknadno ugotovili, da so menjalnik obrnili narobe

kje si to prebral???jaz sem pred časom izvedel da je bila to znamka VOLVO.kupili so obrat takratne tovarne ležajev SKF in tam naredili prvo vozilo VOLVO.

Ghia imaš prav. To je napisano tudi v postu v katerem sem govoril o Volvu. V SKF je dobil svojo prvo službo Gabrielsson, ki je eden izmed dveh ustanoviteljev Volva.

LP
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov