lahko mi pa das gsm na PM, pa ti prec posljem sporocilo ko vidim ce bo kej

Fullback je napisal/-a:No da nadaljujem še jst to debato...
Včer so med drugim ustavl tut 2 moja kolega...in valda tablce so šle!
Zdej pa poslušte tole kaj so med drugim zapisal v zapisnik:
-stopalke za plinadddddddddddddddd
-sprednja maska-kamei addddddddddddddddd
idioti zarukani...mislm a bo treba tut obesek za ključe po tanovem homologirat?!?!?!?!?
acid je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:No da nadaljujem še jst to debato...
idioti zarukani...mislm a bo treba tut obesek za ključe po tanovem homologirat?!?!?!?!?
Pa saj neveš al bi se smejal al bi se jokal ob takih stvareh, jaz tudi mislim da se ta reč more nekako rešiti s kako objavo po televiziji al pa kakim protestom. Ko bojo začeli še po drugih regijah ga tak srat potem pa bo nekje počlo
sožalje tistim, ki ste zgubili tablce itak pa skupaj bomo močnejši in bomo že našli kako rešitev
killah bee je napisal/-a:acid je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:No da nadaljujem še jst to debato...
Pa saj neveš al bi se smejal al bi se jokal ob takih stvareh, jaz tudi mislim da se ta reč more nekako rešiti s kako objavo po televiziji al pa kakim protestom. Ko bojo začeli še po drugih regijah ga tak srat potem pa bo nekje počlo
sožalje tistim, ki ste zgubili tablce itak pa skupaj bomo močnejši in bomo že našli kako rešitev
ne boš verjel poglej to![]()
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=20176
enrique je napisal/-a:Mene so tud učer ustavl ob 4ponoč mi je poblendu z dolgimi lučmi potem pa še lučke prižgal.Je bla kontrola dokumentov pa če je blo kej alkota v zadnjih 24urah,mam pa na cliotu 195/50R15 gume gor brez homologacije tko da sm cviknu k mi je neki z baterijo v gume svetu sam po veliki sreči kar berem zdele tukaj gor je rekel srečno vožnjo.
Drgač pa sem dobil idejo kaj če bi tablco na nek način pritrdil tako da jo nebi mogl na LPP ju dol odtrgat jst mam s obojestranskim trakom tesa pritrjene in drži k pr norcih rabu bi še kakšno bolj ornk zadevo kot pa le Tesa trak.
Župa je napisal/-a:ej zdele sem se mimo lpp-ja pelov pa so sami spedenani avti zunej parkirani pa vsi brez tablc.
lp
acid je napisal/-a:Fullback je napisal/-a:No da nadaljujem še jst to debato...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov