ki nimajo 3 čiste v glavi....

HUGO_BOSS je napisal/-a:pofukal so nas še enkrat, čeprav sem bil fuuul proti temu in sem vam govoril!!!
ampak neeee.... lost in ostali kreteni kretenski morte še enkrat rint v drek!!!
pa kdaj vam bo že enkrat jasno da s tem rinete v drek use!!!!!!!!!!!
andrej777 je napisal/-a:Fantje pomoje je tle gor dost sposobnih ljudi da bi se dalo neki posnet in bi tut sami zmontirali in bi se po TV predvajal prou ta posnetek. Pomoje smo že večkrat na slab način zvedel da od naših vrlih novinarjev ni nč.
Niti ena stvar ni izpala tako kot bi hotl. Vse ravno kontra in še 100x napihnjeno. Tako da tazga članka raj nobenga več kot pa se še kej silit.
Drgač pa pr preverjeno probat zrihtat da bi se oni pozanimali kaj je z homologacijo. Nč o avtih in nč ampak samo kaj je potrebno homologirat kaj ne na kakšen način homologirat, kakšen so kazni... Pa to uprašat na policiji pol pa na LPP-ju. Najbol bi blo zanimivo ko se izjave od enih in drugih nebi ujelmale. Recimo eni rekl da neki ni treba homologirat drugi pa da je treba. Pol bi se res pokazalo da nebeden ne ve kaj dela.
PinkY je napisal/-a:ej res jaz nevem kaj ste delali sam jaz moram ju3 iz lenarta v mb na avtobus v službo p**** vam je m**** ej da vam j**** vse po spisku!!! ej nekdo bo plaèal za to!!!
IDIOTI STE RES P**** VAM M*****!!!!!!!!!!!!!!!!!1
PinkY je napisal/-a:ej res jaz nevem kaj ste delali sam jaz moram ju3 iz lenarta v mb na avtobus v službo p**** vam je m**** ej da vam j**** vse po spisku!!! ej nekdo bo plačal za to!!!
IDIOTI STE RES P**** VAM M*****!!!!!!!!!!!!!!!!!1
vesolc je napisal/-a:ja kdo ti je zdej kriv??? ne vem zakva s ekle gor pizdis zdej!!!???
monster_d je napisal/-a:Citiram vseveda z mobisuxa!
Da so organizatorji (med njim tudi ti) nocnih neon dirk zakuhali vse tezave, ki jih imajo sedaj premnogi vozniki. Se dobro, da so si potem omislil se TV prispevek kjer je vsa Slovenija videla kaksni divjaki so. Naredili so zelo veliko uslugo policistom. Sedaj bodo se bolj pogosto ukrepali.
Vsak se lahko vprasa, je bilo tega treba? (zaradi ozkega osebnega interesa nekaterih posameznikov)
Nebi se mogel lepse napisat ko je on.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov