Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe okt 01, 2004 5:22 pm

Hugo porezane fedre so ble zakon zapomni si to :!: :wink:

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Pe okt 01, 2004 5:23 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:ja sej se ne čudim da vam poberajo tablice in vaz jebejo v glavo če pa take izjave ven dajete...

najbol da ukinejo homologacijo in da začnemo gor metat kar nam paše, pa fedre rezat pa ne vem kaj še vse...

:roll: :roll: :roll:

a ko so pa tebe jabali v glavo so bli tud uni k****n ne? zdej ko ma nekdo vse (še vedno dvomim da čisto vse) porihtano je pa spet pameten...

btw:fedre zlo redko pogledajo če so porezani. zakaj bi če pa imaš tuv od apexa.... vidiš ironijo?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Pe okt 01, 2004 5:25 pm

Ja jst tut mam že serijsko vgrajen strešni spojler tko kot veliko avtomobilov za te stvari ne potrebuješ homolomo ker itak firma da avto preden gre v prodajo na razne teste in tudi na homolomo kjer pol ugotovijo da zadeva ustreza zakonom v državi in avto se lahko začne prodajati
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Pe okt 01, 2004 5:27 pm

hehe, me kr zanima ker skif se ti bo pod avto metal :roll:
CE mu bo sedlo pac al pa se mu bo zdelo da je avto prenizek ti bo rekel sportne fedre...

Enkrat sem se skregal z modrim ker sem mu reko da sem mel avto znizan in sem naredo tehnicnega.
Skratka ni mi verjel in na koncu govoro da me bo k psihiatru poslal :shock:
Prokleta kita kriva, da se pametnega dela.
Fedre pa so ble notr od ficeka, krajse :-P
Zadnjič spremenil monster_d, dne Pe okt 01, 2004 5:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 01, 2004 5:30 pm

btw:fedre zlo redko pogledajo če so porezani. zakaj bi če pa imaš tuv od apexa.... vidiš ironijo?

Ja Maky to imaš prav zatorej se oni nabismeli zanašati samo na TUV ampak bi morali morda zahtevat tudi recimo račun in potrdilo o vgradni samo s tem bi si lahko pol zagotovili da imaš samo ustrezne stvari montirane sam res žal njih zanima samo inle samodenar in tiste par številk ki pa jih lahko pri izdelavi vsak vtisne v spojler samo tko pač je homolomo je vredu stvar samo zadeva je zloooooo ohlapno oz. površno zastavljena že od začetka
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 01, 2004 5:37 pm

maky je napisal/-a:
HUGO_BOSS je napisal/-a:ja sej se ne čudim da vam poberajo tablice in vaz jebejo v glavo če pa take izjave ven dajete...

najbol da ukinejo homologacijo in da začnemo gor metat kar nam paše, pa fedre rezat pa ne vem kaj še vse...

a ko so pa tebe jabali v glavo so bli tud uni k****n ne? zdej ko ma nekdo vse (še vedno dvomim da čisto vse) porihtano je pa spet pameten...

kdaj so pa policaji mene zajebaval ?!?

dej ne izzivaj maky... če bi malo prebral moje poste bi vidu kako sem pameten ;)
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Benq
Nov uporabnik

Napisal/-a Benq Pe okt 01, 2004 5:39 pm

maky je napisal/-a:a ko so pa tebe jabali v glavo so bli tud uni k****n ne? zdej ko ma nekdo vse (še vedno dvomim da čisto vse) porihtano je pa spet pameten...

Se vedno ostaja procent ljudi ki niso sposobni razumeti da ni vse v TUV ampak da dejansko Slovenija potrebuje ustanovo kjer bodo testirali zadeve.

Primer:
Nekdo ima en kup TUV-ov,vse homologirano,ampak kaj ti to koristi če med samo montazo naredil v pleh prevelike luknje kot pa so vijaki.Zadeva bo scasoma na AC odpadla in nekoga ubila.Ampak on ima TUV in misli da ima prov.

Primer 2:
V tem primeru pa ima stranka doma narejen spojler,skrbno pritrjen,ga je stestirala doma ce gre na silo dol in obcasno pogleda ce je zadeva se pritrjena?

Kateri je bolj varen in kateri bo dobil kazen?

Tocno zato bi RS potrebovala vetrovnik in pa seveda prej omenjeno ustanovo, ki bi testirala ce so zadeve "uredu" za na cesto ali ne.
Lep dan vsem!

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe okt 01, 2004 5:42 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

kdaj so pa policaji mene zajebaval ?!?

dej ne izzivaj maky... če bi malo prebral moje poste bi vidu kako sem pameten ;)

govorim o tehničnih pregledih in pomankanju tuva za carzone... se še spomniš teh dnevov tehnično neizpravnega avtomobila???
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe okt 01, 2004 5:44 pm

Benq je napisal/-a:
maky je napisal/-a:a ko so pa tebe jabali v glavo so bli tud uni k****n ne? zdej ko ma nekdo vse (še vedno dvomim da čisto vse) porihtano je pa spet pameten...

Se vedno ostaja procent ljudi ki niso sposobni razumeti da ni vse v TUV ampak da dejansko Slovenija potrebuje ustanovo kjer bodo testirali zadeve.

Primer:
Nekdo ima en kup TUV-ov,vse homologirano,ampak kaj ti to koristi če med samo montazo naredil v pleh prevelike luknje kot pa so vijaki.Zadeva bo scasoma na AC odpadla in nekoga ubila.Ampak on ima TUV in misli da ima prov.

Primer 2:
V tem primeru pa ima stranka doma narejen spojler,skrbno pritrjen,ga je stestirala doma ce gre na silo dol in obcasno pogleda ce je zadeva se pritrjena?

Kateri je bolj varen in kateri bo dobil kazen?

Tocno zato bi RS potrebovala vetrovnik in pa seveda prej omenjeno ustanovo, ki bi testirala ce so zadeve "uredu" za na cesto ali ne.

jah škoda ko dela ves ta procent na homologaciji in tehničnih pregledih....

sicer pa imaš prav... samo jaz to vem... .tist procent tam ko dela to ne ve...

aja pa monster: policaj se ti ne bo metal pod avto. on ni za to usposobljen. lahko te pa pospremi na izredni tehnični in ti mojstr z dvomljivim znanjem daje učne ure. policaj ti pa na podlagi tega kazen napiše.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Pe okt 01, 2004 6:32 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:najbol da ukinejo homologacijo in da začnemo gor metat kar vam paše, pa fedre rezat pa ne vem kaj še vse...

Ne iti iz ene skrajnosti v drugo. :) Ampak a ni hecno imam vse A testirano, vse certifikate, vse papirje. Pridem na LPP un buksl pogleda stevilke ves nesrecen ko vse stima jaz pa ga imam prsraufanega z dvemi vijaki. Grem domov in mi vseskupi odtrze se carobno razlomi pod gumo, jo razfuka, cupa mrtva. A ves kaj hocem povedat glede teh homologacij in kako potekajo in da mi je pickin dim dat tiste dnare, ker mi lahko necakinja pogleda tiste stevilke.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 01, 2004 7:09 pm

x-hair
zdaj boš rekel, da nisi imel dokumenta o s trokovni montaži? :?
kdo ga je pa prišraufal z dvemi vijaki?
Dvomim da so ti na servisu zadevo pritrdili samo z dvemi vijaki...

maky
ja se spomnim ja, samo me niso zajebaval policaji ampak A3M ker mi
niso dali paprijev pravočasno... si se mal zmotu a ne?

benq
loooooool... a to ti men resno?
se pravi kar ima TUV je slabo zmontirano, čeprav rabiš še potrdilo o montaži
in ponavadi ti na servisih kar dobro avto sestavijo..
torej... če so ti slabo naredili zakaj si potem plačal za montažo?
to so buče kolega...
a tisto kar je pa ponavadi doma nerejeno je pa dobr skp sestavljeno?

tlele tok brcaš v temo, da se ti pomojem pol slovenije smeji...
a vi sploh preberete kaj objavte ?!?
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 01, 2004 7:10 pm

monster_d je napisal/-a:Hugo porezane fedre so ble zakon zapomni si to :!: :wink:

ja, zakon za ubit :roll:
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe okt 01, 2004 7:27 pm

Fantje mislim da smo zašli iz bistva te teme :wink:
Naj povem da moramo ločit med: lastniki ki res poskrbijo za avto in ga res spedenajo v nulo in so pripravljeni za to tud dat nekaj več $$
in med lastniki ki dajo nekaj na avto samo zato da je to gor in jim ni važna izdelava oz izgled celotnega projekta in pač ker niso pripravljeni dat malce več $$ pač gredo v skrajnosti in išejo poceni stvari ki po moje niti malo ne sodijo na avto in te poceni stvari resnično lahko ogrožajo druge udeležence v prometu
Izjema so tudi lastniki ki se z domačo izdelavo prav zares potrudijo in tut naredijo stvar da je vredu.
Upam da nism zakompliciru in da me razumete.
P.S. jst osebno dam raje 20k več če vem da mi bo nekdo recimo spojler prlimu tako da se ne bo kr tko razpadu sam verjemte eni pa niso taki in lih ti poceni produkti nam vsem delajo škodo.

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 01, 2004 7:33 pm

kaar pomeni, da montaža ni odvisna od tega, če ima element TUV ali ne!
8)
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe okt 01, 2004 7:40 pm

Joj Hugo :mrgreen:

OK bom se enkrat napisal, ker pomooje sam se teb ni potegnilo kaj sem mislil s temi dvemi vijaki.

Mah se se mi ne da se enkrat :P

8)
SlikaSlika

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Pe okt 01, 2004 7:43 pm

kašno potrdilo o strokovni montaži? jaz sem ga imel od servisa pa ga tud malo ni zanimalo... tko da to potrdilo je bolj tko tko...pogledal je pa use tuve... sicer pa pri meni se vidijo točno 3 šraufi za sprednji odbijač... ostale pa težko vidiš če ne več kam morš gledat...

aja pa jebal so te ker ni blo tuva ane....
SlikaSlika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 01, 2004 7:45 pm

ne noben policaj me ni jebu... od kje teb te informacije :?
kaj se dogaja tam v tvojem podstrešju?
veš ti o meni in mojih težavah več kot jaz al kako? :roll:
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe okt 01, 2004 7:46 pm

fantje, vi ste proti temu, da so zadeve slabo pritrjene, ampak vseeno se furate
z avtomobili ki imajo te zadeve slabo pritrjene...
se pravi da če bi pa poostrili nadzor na LPP-ju glede montaže, bi bilo pa ok?
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Pe okt 01, 2004 7:51 pm

HUGO_BOSS je napisal/-a:ne noben policaj me ni jebu... od kje teb te informacije :?

:har :har :har

Pa a je rekel policaji :lol: Jao hugo nooooo. A to noces tako prebrat kot je napisal maky al ne vidis tistega al ne znas. Pa ne da bi te zajebaval, samo men se to ze mal cudno zdi.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Pe okt 01, 2004 7:55 pm

Fora je da lahko lesene feltne homologiras samo ce mas tist PO***AN TUV... Vazni so jim teli certifikati pa nic drugega jih ne zanima.

Sej jest sem tud za homologacijo...Samo naj jo pa drugace izvajajo(kot recimo v nemciji) ko se avto zapelje notr in ga tam zelo temeljito pregledajo. So zelo strogi to je res, ampak lahko vsaj home made stvari homologiras.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov