Debate, ki niso vezane na ostala področja...

G-4S

Napisal/-a G-4S To okt 26, 2004 11:52 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To okt 26, 2004 12:37 pm

X-Hair je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:all the way to 4000 rpm...yeah, br00tal :twisted: ...

:cry :cry :cry

Slika

Ko sem bil na morju, je tast prišel z jutranje kavice in se je tko režu da je bil skor na vseh štirih. Je u bifeju poslušu dva ''ribara'', ki imata tiste čolnčke, ki so parkirani po vsej Hrvaški. In en komentira, da je nabil gas do podna in se je sigurn vrtel vsaj 300 rpm.

:lol: :lol: :lol:
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair To okt 26, 2004 2:31 pm

Doctor206 je napisal/-a:Ja ti pa z 9 porabe ga pa dosti krat stegneš črez 4000 :roll:

Ja ce tebi kuri 7 ko ga tiscis potem meni kuri 9. Simple
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To okt 26, 2004 4:36 pm

In potem svizec zavije čokolado... :P
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ To okt 26, 2004 4:41 pm

G-4S je napisal/-a:Včasih so obstajali izračuni, da moraš z dizlom narediti 100t km v 4 letih, da izenačiš tisto razliko v ceni med dizlom in enako zmogljivim bencincem (npr. golf 4 dizl vs. golf 4 bencinar). Šele potem ko si ta pogoj presegel, si začel dejansko "šparati" na račun dizla. Ampak to je bilo včasih, ko cena dizla ni bila enaka ceni benza ampak ene 50SIT manj :wink: . Dizl se torej splača tistim, ki se veliko vozijo, rabljeni imajo pa ponavadi temu primerno veliko kilometrov.

Torej če hočeš rajši 2.0HDi 90hp ku 1.6 in se še mal zmeniš ga lahk dobiš za menj ku 1.6 ;)
Sam to pa je pol odvisno od osebe... ker tdizel ima lahko manj konjev ku benzinc za ga lepo vozit ;)
Slika

G-4S

Napisal/-a G-4S To okt 26, 2004 4:55 pm

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ To okt 26, 2004 8:13 pm

Ja sam tistih 20hp lahk hitro pridobiš :P :D
LP 8)
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To okt 26, 2004 8:22 pm

Doctor206 je napisal/-a:Ja sam tistih 20hp lahk hitro pridobiš :P :D
LP 8)

ja, za ekstra 100 prešernov :) ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d To okt 26, 2004 9:17 pm

Loopz je napisal/-a:
LP 8)

50, brez racuna :P

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid To okt 26, 2004 9:44 pm

monster_d je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:
LP 8)

Bedarija v osnovi kupiš močnejši avto :P
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo To okt 26, 2004 10:14 pm

Tankej CVIČEK in bos prisparal :P

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To okt 26, 2004 11:21 pm

monster_d je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:
LP 8)

mah, kaj bi to, z kazzaaja stegneš en programček, pa kabel za videorekorder spulš iz vtičnice, prheftaš na svoj domači mlinček pa se kr sam mal pohecaš z nastavitvami...

...itak, da bo letel k pr norcih :har :wink:
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Sr okt 27, 2004 6:10 am

Loopz je napisal/-a:
monster_d je napisal/-a:
Loopz je napisal/-a:
LP 8)

mah, kaj bi to, z kazzaaja stegneš en programček, pa kabel za videorekorder spulš iz vtičnice, prheftaš na svoj domači mlinček pa se kr sam mal pohecaš z nastavitvami...

Ne mi s takimi na forumu, ker se bo zih najdu kaki pacient. :har
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Sr okt 27, 2004 9:22 am

no pol pa rajš ne povem, da se da ECU tut prek kabla za multipraktik z mobitelom skrekat...ceste bi ble kr naenkrat preplavljene z dizelskimi stroji, pa traktorji bi letel k snete sekire :rofl ...

gospodinje pa v jok :EE ...
GTI
ITR
E30

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če okt 28, 2004 12:12 pm

Nafta se ceni...... to sem poslušo zdej pri poročilih. Od včeraj do danes se je sodček pocenil za skoraj dolar.Iz amerike so sporočil da so se zaloge nafte skoraj podvojile.

Kot neomebe vredno pa sem se včer menu v audi trgovini..... in so omenil možnost da se bo al nafta pocenila ali pa bo bencin skočil konkretno visoko sam to je lari fari po moje.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Če okt 28, 2004 2:18 pm

lisko je napisal/-a:Nafta se ceni...... to sem poslušo zdej pri poročilih. Od včeraj do danes se je sodček pocenil za skoraj dolar.Iz amerike so sporočil da so se zaloge nafte skoraj podvojile.

Kot neomebe vredno pa sem se včer menu v audi trgovini..... in so omenil možnost da se bo al nafta pocenila ali pa bo bencin skočil konkretno visoko sam to je lari fari po moje.

Ne veseli se prehitro, dolar gol al dol, to so dnevna nihanja. Bodi brez skrbi, da bo nafta še dražja. Preprosto ne vidim dejavnikov, ki bi v bližnji prihodnosti normalizirali današnje stanje (terorizem, vojne, krize naftnih podjetij, poraba...). Me pa "veseli" :twisted: , da približujemo svoje cene avstrijskim in nemškim - še malo pa bomo vštric!

LP Tilen :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če okt 28, 2004 2:42 pm

Tilen je napisal/-a:Me pa "veseli" :twisted: , da približujemo svoje cene avstrijskim in nemškim - še malo pa bomo vštric!

:wiihuu
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Če okt 28, 2004 3:19 pm

X-Hair je napisal/-a:

Slika

Da ne bi, no... :roll:

Moj trahtar ma rdeč polje pr 4500, pa kukr sm slišu se zvrti še malenkost čez (sam nism hotu probavat), pol pa poglejmo the wonderbencince od VW, k majo rdeč polje pr 5700, pa tam tud že blokada prime.

;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če okt 28, 2004 4:29 pm

lisko je napisal/-a:Nafta se ceni...... to sem poslušo zdej pri poročilih. Od včeraj do danes se je sodček pocenil za skoraj dolar.Iz amerike so sporočil da so se zaloge nafte skoraj podvojile.

V Audi, ali katerikol drugi trgovini nimajo pojma, oziroma ga majo lih tok kokr jaz pa ti pa židana marela ;) Sej so konc koncev samo prodajalci...pa tud če so kakšni šefi, z naftno industrijo ravno nimajo nobene zveze...nič osebnega, samo moj mnenje...
Včasih se ti zgodi, da celo kakšen trgovec pribije da ma Audi A4 quattro haldex sklopko...ko sem (namenoma pol) vprašal, a nima Audi A4 torsena...ma ne....to je staro ko zemlja, to so že na Audijevih 100-kah nehal delat :? In tak lolek bolek ti pol avto proda...potem pa ti reče "kao" priznani(wannabe) trgovec z motorji, da morš v 2taktni cestni motor nalivat dodatek VENTIL PLUS, da ne zaribajo ventili...KAKŠNI VENTILI HUDIČA BOŽJEGA... :? In tak lolek ma potem še pomožnosti prste vmes, ko komu servisirajo motor...dobro da ne gre jermena ali pa ketne za ventile iskat...bi mel pol Cagivo Mito 24V...fak...
Odlično stanje pri nas torej...še povem zakaj je (tudi) tako...zato ker se osebek, ki se ga zaposli za prodajalca, ne zaposli zaradi kvalitetnega znanja in poznavanja določene znamke ali avtomobilov nasplošno, ampak po tem koliko ljudi pozna in kako je sposoben navezovat prijateljske stike...po domače, kok familije in frendov lahko privabi v prodajni salon...in to mislm čist smrtno resno, brez heca ;) Celo v razpisu so bili pri nekem prodajalcu navedene takšne zahteve za "kandidate" za prodajalce...

Sori za offtopic...

LP, Slide
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Napisal/-a X-Hair Če okt 28, 2004 5:02 pm

dejan84 je napisal/-a:
X-Hair je napisal/-a:

Slika

Da ne bi, no... :roll:

Moj trahtar ma rdeč polje pr 4500, pa kukr sm slišu se zvrti še malenkost čez (sam nism hotu probavat), pol pa poglejmo the wonderbencince od VW, k majo rdeč polje pr 5700, pa tam tud že blokada prime.

;)

Glej dejan84, ah ja.... Nasmejal sem se, ker se je Loopz lepo izrazil s tistimi brootal way to 4000 :mrgreen: Se vem da se suce lahko tudi vec. Lahko gre tudi do 5000 pa da ne bo kaj narobe 5500. Samo zakaj eni to delajo. Moje razmisljanje je, da zato ker so od prej navajeni bencinca. In grem stavit, da bi imel bojsi rezultat v pospesevanju ce bi menjal prej. Zakaj, ker v tistih obratih je samo se glak glak glak glak ucinka pa pol kurca nobenga. Ravno tako ce bi recimo prehiteval en avtomobil bi menjal prej samo je to za tako manjso razdaljo nesmiselno. Bi samo s prestavljanjem izgubil, kar bi potem s pospesevanjem v visji prestavi pridobil in je tudi bolj varno da samo gas in gres mimo ne da se potem ubadas se s prestavljanjem. Zanimivo bi bilo narediti poiskus, ker to je samo moje teoretnicno misljenje in kar sem videl, ko sem pospeseval jaz proti TDI
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov