X-Hair je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:all the way to 4000 rpm...yeah, br00tal...
![]()
![]()
![]()
G-4S je napisal/-a:Včasih so obstajali izračuni, da moraš z dizlom narediti 100t km v 4 letih, da izenačiš tisto razliko v ceni med dizlom in enako zmogljivim bencincem (npr. golf 4 dizl vs. golf 4 bencinar). Šele potem ko si ta pogoj presegel, si začel dejansko "šparati" na račun dizla. Ampak to je bilo včasih, ko cena dizla ni bila enaka ceni benza ampak ene 50SIT manj. Dizl se torej splača tistim, ki se veliko vozijo, rabljeni imajo pa ponavadi temu primerno veliko kilometrov.
monster_d je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:Doctor206 je napisal/-a:Ja sam tistih 20hp lahk hitro pridobiš :P![]()
LP
ja, za ekstra 100 prešernov...
50, brez racuna :P
Loopz je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:Doctor206 je napisal/-a:Ja sam tistih 20hp lahk hitro pridobiš :P![]()
LP
ja, za ekstra 100 prešernov...
50, brez racuna :P
mah, kaj bi to, z kazzaaja stegneš en programček, pa kabel za videorekorder spulš iz vtičnice, prheftaš na svoj domači mlinček pa se kr sam mal pohecaš z nastavitvami...
lisko je napisal/-a:Nafta se ceni...... to sem poslušo zdej pri poročilih. Od včeraj do danes se je sodček pocenil za skoraj dolar.Iz amerike so sporočil da so se zaloge nafte skoraj podvojile.
Kot neomebe vredno pa sem se včer menu v audi trgovini..... in so omenil možnost da se bo al nafta pocenila ali pa bo bencin skočil konkretno visoko sam to je lari fari po moje.
X-Hair je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:all the way to 4000 rpm...yeah, br00tal...
![]()
![]()
![]()
lisko je napisal/-a:Nafta se ceni...... to sem poslušo zdej pri poročilih. Od včeraj do danes se je sodček pocenil za skoraj dolar.Iz amerike so sporočil da so se zaloge nafte skoraj podvojile.
Kot neomebe vredno pa sem se včer menu v audi trgovini..... in so omenil možnost da se bo al nafta pocenila ali pa bo bencin skočil konkretno visoko sam to je lari fari po moje.
dejan84 je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:all the way to 4000 rpm...yeah, br00tal...
![]()
![]()
![]()
Da ne bi, no...![]()
Moj trahtar ma rdeč polje pr 4500, pa kukr sm slišu se zvrti še malenkost čez (sam nism hotu probavat), pol pa poglejmo the wonderbencince od VW, k majo rdeč polje pr 5700, pa tam tud že blokada prime.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov