Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To nov 23, 2004 2:15 am

Že mam ena 2 kandidata ko jima bom ta vikend ključe pobral ... pa magari gremo pol vsi 3 peš domov :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso To nov 23, 2004 2:15 am

Misak je napisal/-a:. Gledat cloveka pr 25, k se slini sam po sebi, govori gugugaga in ima neprestane krce zaradi poskodb mozganov pa strezni marsikoga.
LP :hi

Sem videl take ljudi. Ampak zarad prometne nesreče mislm, da je bil samo en motorist. Sem pa videl tut enga modela, k je vzel x in je bil isti.

Ma zafu*ane so te zadeve..... Ni lepo to gledat...... :(

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 To nov 23, 2004 8:01 am

@nebivedu: Točno tko kot si napisal. Noben jih ni silu da nej se usedeta v avto, noben jima ni grozil s pištolo, noben jih ni zvezal in vrgu v avto tko da nej si kr sama pripišeta. Jest ne bom zdej tuki joku, če uporablata glavo samo da mata kam kapo za odložit.

@Courage: Jest sem reku: ne stari ne bom se s tabo vozu ker si pijan ko mina. In je mene pa pa njega peljal en tretji, ki ne pije alkota. Drugač sem pa tut že 5 jurjou dau za taxi, ker mi je moja glava dosti več vredna kot tistih 5 jurjev.

@Alonso:Ne res ni. Jest mam pa mojo družino preveč rad, da bi jim prvošču še ene 50 let menjavanja mojih plenic pa futranja s Frutkom.

In kot sem že napisal, sekiral bi se, če bi ta trenirani šimpanz ki je vozu avto, ubil nedolžnega mimoidočega, ki bi hodil po pravi strani ceste, bil trezen in če se da nosil kresničko.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

santos
Nov uporabnik

Napisal/-a santos To nov 23, 2004 8:42 am

Courage™ je napisal/-a:Noben od nas tu ne ve KOLKO JE NAPIHAL, vete kaki so cajtngi, tudi če je napiho 0,3 bojo napisali da je vozo pijan...

Sploh ni važno kolko je napihal, dejstvo je da je vozil brez izpita, divjal 110km/h skozi strnjeno naselje, ni ustavil na znake policistov...ali je bil pijan, žleht in neumen, ali pa samo žleht in neumen, očitno pa v obeh primerih opravilno nesposoben.
Bi bilo pa zanimivo, če bi tak d**** na svoji poti srečal čredico iz vrtca, ki se drži za vrv in na prehodu za pešce prečka cesto! Če človek pri 24 ne ve kaj je prav in kaj ne, je pomoje hudo nevaren za okolico!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To nov 23, 2004 10:35 am

santos je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Noben od nas tu ne ve KOLKO JE NAPIHAL, vete kaki so cajtngi, tudi če je napiho 0,3 bojo napisali da je vozo pijan...

Sploh ni važno kolko je napihal, dejstvo je da je vozil brez izpita, divjal 110km/h skozi strnjeno naselje, ni ustavil na znake policistov...ali je bil pijan, žleht in neumen, ali pa samo žleht in neumen, očitno pa v obeh primerih opravilno nesposoben.
Bi bilo pa zanimivo, če bi tak d**** na svoji poti srečal čredico iz vrtca, ki se drži za vrv in na prehodu za pešce prečka cesto! Če človek pri 24 ne ve kaj je prav in kaj ne, je pomoje hudo nevaren za okolico!

Če bi tak tip povozil mojga otroka, potem ga nobeno sodstvo pa nobena policija ne rešita. Lastnoročno bi mu zdrobil j***a pa pol bi ga po centimeter na dan rezal(od nog gor se razume), ostanek, da nebi izkrvavel pa rane z razbeljenim železom zapeku. Taki tipi so za odstranit z naših cest. Sej jst tut kdaj prtisnem, pa kdaj pospešim, sam ko ne ogrožam drugih ljudi in ko sem čist trezen, da če že pridem v krizno situacijo jo vsaj s trezno glavo probam rešit - s pijano je sigurno ne bom. Če mam pa koga u avtu pa ponavadi (če sem trezen)vozim 5 do 10 km/h pod omejitvijo. Če sm pa pijan(enkrat na leto al pa še manj) pa vozim še počasneje, pa ponavadi če je kdo za mano vklopim vse 4 smernike in se umaknem na rob, da me lahko prehiti. Al pa sploh ne vozim. Priznam sem vozil na morju na hrvaškem full nabasan(že po njihovem zakonu), sam sem vozil po odmaknjenih cestah in tiste ceste poznam do potankosti in so dost široke, da se lahko srečajo 3 avtomobili. Bil je Regy zraven pa je vidu kako vozim v primeru ko sem nabasan - nobenega norenja - nobenih hudih pospeškov - samo enakomerno počasna vožnja z enim ciljem - varno in počasi do doma.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To nov 23, 2004 11:06 am

nebivedu - brez zamere - ce ze trezen take brutalnosti pišeš - bog nas obvaruj, da se ne srečamo, ko si pijan. Ceprav bi vsi vcasih radi zakon vcasih vzeli v svoje roke, pa se vendarle zavedamo, da smo ljudje in osebno mascevanje zob za zob ni sprejemljivo. Koneckoncev smo za volanom vsi potencialni morilci, pa naj bo to zaradi alkohola, tehnicne napake, nepazljivosti ali golega neznanja. In seveda, kot uporabniki cest smo tudi potencialne zrtve.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To nov 23, 2004 11:42 am

Rjuhar je napisal/-a:nebivedu - brez zamere - ce ze trezen take brutalnosti pišeš - bog nas obvaruj, da se ne srečamo, ko si pijan. Ceprav bi vsi vcasih radi zakon vcasih vzeli v svoje roke, pa se vendarle zavedamo, da smo ljudje in osebno mascevanje zob za zob ni sprejemljivo. Koneckoncev smo za volanom vsi potencialni morilci, pa naj bo to zaradi alkohola, tehnicne napake, nepazljivosti ali golega neznanja. In seveda, kot uporabniki cest smo tudi potencialne zrtve.

S tem se načeloma strinjam. Samo 2 popravka imam.

1. Je res da smo vsi porabniki cest potencialne žrtve in vsi za volanom zaradi kateregakoli razloga potencialni morilci ampak verjetnost da smo katerokoli od teh dveh kategorij je dokaj majhna dokler ne pride v enačbo alkohol.

2. Se strinjam da zob za zob ni rešitev. Kaj bi naredil v naslednjem primeru: Tip je vozil pijan in zapeljal v gručo ljudi. Rezultat nekaj mrtvih in cel kup ranjenih. Kaznovan ni bil. Nekaj let pozneje isti tip zbije 2 osebi, ki hodita po pločniku v naselju. Tip je bil spet pijan. Kaznovan ni. Kako leto pozneje se ga tip spet naseka in zopet ubije 1 ali 2 človeka. Preganjan je, zbeži pred policijo, dandanes hodi po svetu kot svoboden državljan z vsemi pravicami brez da bi prebil en sam samcat dan v zaporu. Torej do danes je ubil med 7 in 9 ljudi (nisem prepričan) in še vedno hodi okol, ima izpit in cel kup avtomobilov.

Tko zdej se pa vsi, ki zagovarjate nizke kazni v primeru alkoholiziranih voznikov, zamislte kaj bi naredil če bi ta človek povozil recimo vaša starša na sprehodu al pa ženo/moža in otroka na poti domov iz vrtca.

POKOLJEM POL PREKLETE DRŽAVE!!!!
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Kraj: Ptuj - Podlehnik - Ljubljana

Napisal/-a jrk0 To nov 23, 2004 12:22 pm

V teh primerih nesrec z alkoholom je se najbolj kriv b****, ki vozi hitro. In tak, ki pijan vozi hitro pa divja tudi trezen enako dela. Jaz naprimer nikol ne divjam, ce pa kaj spijem pa se pocasneje pelam, ne vem zakaj bi divjal pol, kaj mas od tega?

Drive safe and play music loud.

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Napisal/-a jrk0 To nov 23, 2004 12:33 pm

Am. No ma na skuterju pa kolesu res ni. Polno poskodb ze od tega.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To nov 23, 2004 12:54 pm

tomaz40 je napisal/-a:
Rjuhar je napisal/-a:nebivedu - brez zamere - ce ze trezen take brutalnosti pišeš - bog nas obvaruj, da se ne srečamo, ko si pijan. Ceprav bi vsi vcasih radi zakon vcasih vzeli v svoje roke, pa se vendarle zavedamo, da smo ljudje in osebno mascevanje zob za zob ni sprejemljivo. Koneckoncev smo za volanom vsi potencialni morilci, pa naj bo to zaradi alkohola, tehnicne napake, nepazljivosti ali golega neznanja. In seveda, kot uporabniki cest smo tudi potencialne zrtve.

S tem se načeloma strinjam. Samo 2 popravka imam.

1. Je res da smo vsi porabniki cest potencialne žrtve in vsi za volanom zaradi kateregakoli razloga potencialni morilci ampak verjetnost da smo katerokoli od teh dveh kategorij je dokaj majhna dokler ne pride v enačbo alkohol.

2. Se strinjam da zob za zob ni rešitev. Kaj bi naredil v naslednjem primeru: Tip je vozil pijan in zapeljal v gručo ljudi. Rezultat nekaj mrtvih in cel kup ranjenih. Kaznovan ni bil. Nekaj let pozneje isti tip zbije 2 osebi, ki hodita po pločniku v naselju. Tip je bil spet pijan. Kaznovan ni. Kako leto pozneje se ga tip spet naseka in zopet ubije 1 ali 2 človeka. Preganjan je, zbeži pred policijo, dandanes hodi po svetu kot svoboden državljan z vsemi pravicami brez da bi prebil en sam samcat dan v zaporu. Torej do danes je ubil med 7 in 9 ljudi (nisem prepričan) in še vedno hodi okol, ima izpit in cel kup avtomobilov.

Tko zdej se pa vsi, ki zagovarjate nizke kazni v primeru alkoholiziranih voznikov, zamislte kaj bi naredil če bi ta človek povozil recimo vaša starša na sprehodu al pa ženo/moža in otroka na poti domov iz vrtca.

POKOLJEM POL PREKLETE DRŽAVE!!!!

Poznam tako osebo - zadnja njegova nesreča je bila v Šiški pred par leti, ko je zbil 2 človeka do smrti - kazni ni bilo, ker je bil neprišteven zaradi prevelike količine alkohola ki ga je spil. Verjemi da ne spi mirno, samo je pa "svoboden". Vse skupaj je ubil pa 9 ljudi do sedaj, vse v neprištevnem stanjum, ker je bil tok pod vplivom alkohola - še vedno ima izpit, še vedno pije in še vedno vozi avto.

Rjuhar mogoče pišem bedarije - samo ko boš imel sam otroka in ko bo v nevarnosti (moj gre vsak dan v šolo po glavni cesti skozi naselje, pa še prečkat jo mora, pa ni nobenga semaforja, samo en prehod za pešce, folk pa goni skozi to naselje vedno več kot 70, pa čeprav je omejitev 50 in je zelo nepregledno naselje, ter ne upoštevajo prehoda za pešce!!!) se boš malo zamislil, kaj bi ti naredu norcem, ki norijo skozi naselja in ogrožajo otroke - da ne govorim o pijanih voznikih - pri nas skoraj ni unih ta treznih, kr mal si poglej statistiko kok pijanih ustavijo na našem koncu - vedno je vsaj 30% voznikov pod vplivom alkohola. Poleg tega je na tej cesti tudi full šleparjev(ki se izogibajo plačilu cestnine na Biču) ki tudi gonjo - sam pa si najbrž že videl kaj naredi šlepar otroku, ki med igro skoči neprevidno na cesto. Vemo pa da so tudi otroci dostikrat tok zatopljeni v svoje igrice, da okolja ne znajo upoštevat. In ravno zato moramo na cestah bolj pazit v naseljih.
NE razmišljaj o meni kakšen sem ko sem nabasan - ti lahko kr sam povem - vedno sem za kako bedarijo ušpičit, pa za velik smeha, pa ponavad delam norca iz sebe, pa še mal iz ostalih. Za pretepe in brutalnosti mi pa ni več - zadnje čase se probam izognit(včasih se nisem).

Sicer pa kako dolenjca poštimaš da ima 0,5 promila alkohola v krvi???

En teden mu ne daš za pit!!!

Uporabniški avatar
jrk0
Novinec

Napisal/-a jrk0 To nov 23, 2004 1:04 pm

Pr nas v halozah 2 tedna ne smes pit, da mas 0,5.
nekaj cez 0,5 pa je itak v ozracju ves cas...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To nov 23, 2004 1:32 pm

Nebivedu, nisem 16 letni mulc s skuterjem ampak sem 32 letni oče dveh otrok, živim v centru mesta, kjer so prvi koraki, ki jih otrok naredi vijuganje med avtomobili. In kaj bi naredil, če mi enega zbije avto bognedaj - nič, ker bi moral biti tu še za drugega otroka, ker sem odgovoren oče. Zavedaj se, da edino, kar lahko narediš, je, da otroka vzgajaš in mu vcepljaš dobre navade, pazljivost, preudarnost in mu s svojim zgledom dajes napotke za zivljenje. Ce bos uspesen pri tem, potem ti pri 18h ne bo treba (toliko) skrbeti, da bo sel otrok v avto s pijanim voznikom, ti ne bo treba skrivati ključev, ker boš vedel, da ti mulc ne bo sunu avta, ti ne bo treba skrbet, da bi se ga napil in vozil. Ko pa se nesreča že zgodi, lahko samo žaluješ in premišljuješ. Seveda lahko svoje življenje posvetiš tožarjenju in poskusom, kako zagrenit življenje storilcu, ker ne zaupaš aparatu, ki te hrani, da bo opravil svoje delo in s tem ne samo uničuješ svoje življenje ampak tudi življenje (kolikor ga je še ostalo) svoji družini. Seveda lahko tega človeka po postopku, ki si ga opisal spraviš na drug svet, kar te naredi še večjega b*****, kot je on sam, poleg tega pa boš za 20 let ovdovel svojo ženo in osirotil še ostale otroke, ki jih imaš...

Izbire je veliko, izgube ti pa nobena ne povrne.

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To nov 23, 2004 1:35 pm

se popolnoma strinjam :?
Slika

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby To nov 23, 2004 1:56 pm

tud jst se strinjam, ko razmišlaš s te strani se ti par stvari obrne.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu To nov 23, 2004 3:26 pm

Rjuhar je napisal/-a:Nebivedu, nisem 16 letni mulc s skuterjem ampak sem 32 letni oče dveh otrok, živim v centru mesta, kjer so prvi koraki, ki jih otrok naredi vijuganje med avtomobili. In kaj bi naredil, če mi enega zbije avto bognedaj - nič, ker bi moral biti tu še za drugega otroka, ker sem odgovoren oče. Zavedaj se, da edino, kar lahko narediš, je, da otroka vzgajaš in mu vcepljaš dobre navade, pazljivost, preudarnost in mu s svojim zgledom dajes napotke za zivljenje. Ce bos uspesen pri tem, potem ti pri 18h ne bo treba (toliko) skrbeti, da bo sel otrok v avto s pijanim voznikom, ti ne bo treba skrivati ključev, ker boš vedel, da ti mulc ne bo sunu avta, ti ne bo treba skrbet, da bi se ga napil in vozil. Ko pa se nesreča že zgodi, lahko samo žaluješ in premišljuješ. Seveda lahko svoje življenje posvetiš tožarjenju in poskusom, kako zagrenit življenje storilcu, ker ne zaupaš aparatu, ki te hrani, da bo opravil svoje delo in s tem ne samo uničuješ svoje življenje ampak tudi življenje (kolikor ga je še ostalo) svoji družini. Seveda lahko tega človeka po postopku, ki si ga opisal spraviš na drug svet, kar te naredi še večjega b*****, kot je on sam, poleg tega pa boš za 20 let ovdovel svojo ženo in osirotil še ostale otroke, ki jih imaš...

Izbire je veliko, izgube ti pa nobena ne povrne.

Verjemi, da tebe ne hrani aparat, ampak ti hraniš aparat - brez tvoje plače bi ta aparat crknu, torej je aparat dolžan poskrbet za take stvari - IN ZAKAJ JE POTEM 30% VSEH VOZNIKOV CELO OB NAPOVEDANIH AKCIJAH POD VPLIVOM ALKOHOLA???
Jeb*eš tak aparat, ki ne zmore al pa noče rešit problemov z alkoholom. Po drugi strani je pa tut folk tok glup, da rajš kup 2 litra vina sam da se ga bo napil, kokr pa da bi družini kupu hrano - tut take iz moje vasi poznam. Plačo zapravi za alko pa cigarete, froci pa okol prosjo k so lačni doma.

Probavam pa tut jst svojga otroka naučit delat pravilno in naučil sem gaveliko , da pač mora hodt ob cesti nasproti prometa, da mora met kresničko in še mnogo ostalih stvari - vse kar sem ga naučil pa se lahko podre v trenutku zarad pijanega voznika, ki beži pred policaji, ker je brez izpita, družbo mu delata pa še 2 pijana mulca, ki ga še podpihujeta naj še bolj stopi na gas!!! Verjemi mi to sem že dostkrat doživel - na srečo brez nesreče in so ubežali policajem. Vedno pa če voziš in imaš pijane zraven vsi trobijo pa se derejo v avtu in vsak hoče da še bolj na gas pritisneš - še nisem srečal pijanega človeka, ki bi reku pejt bl počasi.(zadetih pa dost - k prov u paranojo padejo če že po omejitvi voziš). Pa verjetno si tut ti kej od tega sproball. Ko si mlad pač počneš mnogo bedarij(sem jih veliko, pa še kako bom sigurno), sam preden greš delat bedarije pomisli na posledice.
Sem imel tudi že v avtu zelo pijane ljudi, sam pa sem bil trezen in mi je človek iz čistega mira potegnil pri 90km/h ročno in ni hotu spustit ročke, Avto sem ulovil in ustavil, na srečo nobenemu nič - njemu se je zdel smešn kar je počel - ampak samo do takrat, ko je mogu it peš domov (okol 30km) ves potolčen - pa da ne bo kdo mislu, da sm ga jst - sploh ne, njegovi kolegi, ki so blili zraven v avtu so ga moral - drugač bi moral še oni z njim peš hodt - to je blo vzgojno, da nebi še kšn kej probov.

Tko da tukaj zaključujem debato - če mi nek pijanec povozi otroka in ne dobi zaslužene kazni(ni važno sam da crkne - od 3X doživljenske brez možnosti pomilostitve do električnega stola al pa metek u čelo) - si vzamem pravico v svoje roke.

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR To nov 23, 2004 3:57 pm

Misak je napisal/-a:Tko k je reku audi4ever - vzgojno kazen. Financa ja, d te takoj useka po prstih vzgojna kazen, tko k majo na finskem - najprej te pelejo na krajso ekskurzijo po mrtvasnci in ko se zbruhas, tok d se od znotrej vn obrnes, mas poleg financne kazni se obvezna javna dela. In to ne kjer koli, ampak v rehabilitacijskem centru, kjer si lahko ogledas, tiste, ki so jo slabse odnesli in v prometni nesreci niso umrli. Gledat cloveka pr 25, k se slini sam po sebi, govori gugugaga in ima neprestane krce zaradi poskodb mozganov pa strezni marsikoga. In pijanih voznikov oz. voznikov z alkoholom v krvi po moje tam prakticno ni vec. Isto bi blo lahko pr ns. Javna dela za take prekrske. Ce bi tip ze prvic vidu kaj vse lahko rata iz cloveka pr nesreci, si skor upam trdit (ob pogoju, d je vsaj mal cloveka), d zdle te debate ne bi blo :!:

LP :hi

ja itak, da pomaga vzgojna kazen in samo VZGOJNA :!: pred nekaj časa sem delal na centru, kjer so bolniki z multiplo sklerozo in jih že sama bolezen grozno zdela. pol smo pa dobil eno žensko staro okrog 40 let, ki je bla popolnoma nepokretna - ni se mogla niti hraniti sama, zdelana, da mi gre še danes na jok in folk, če bi vsak k****n, ki naredi tako nesrečo moral odslužiti ne vem 100ur z ljudmi, ki so poškodovani od prometne tako, da niti govort ne morejo, bi mislim in hkrati srčno upam bilo bolje tudi na naših cestah! veliko ljudi si niti v sanjah ne more predstavljati kako to zgleda, kakšni so taki ljudje, zato lepo prosim NE pit, ko voziš tudi ne fancy vinčka ob kosilu, ker ko se jest nanjo spomnem me mine do alkohola in še do marsičesa drugega. ni mi verjetno treba poudarit, da je to naredil pijanec za volanom :cry:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar To nov 23, 2004 4:28 pm

Ti le jemlji pravico v svoje roke, želim si le, da boš to naredil sebi enakim in boš kdaj občutil, kaj pomeni vzeti pravico vzeti v svoje roke, tudi na lastni grbi. Ker to, kar govoriš, opravičuje dejstvo, da ti bo nekdo, ki si ga po nesreči spregledal, ker ti je bil v mrtvem kotu, zbil tri zobe in za za dobro mero polomil se kaksno rebro, ker mu ne bos vsec. Zakaj - ker aparat (s katerim sam bivam v zadovoljivem sozitju) ne bo naredil nic, da bi zascitil modela, ki si ga izsilil in si mu s tem pokvaril dan. Verjetno nima smisla razglabljat o tej temi, ker imava razlicne poglede na stvari. Recem samo hvala bogu (ali komurkoli ze), da nismo vsi taki, kot ti, ker potem ne bi bilo 250 mrtvih vsako leto zaradi prometnih nesrec ampak vsaj se enkrat toliko. Vse nesrece se namrec zgodijo kot posledica malomarnosti - taksne ali drugacne.

AndrejD
Stalni uporabnik

Napisal/-a AndrejD To nov 23, 2004 4:50 pm

nebivedu je napisal/-a:Verjemi, da tebe ne hrani aparat, ampak ti hraniš aparat - brez tvoje plače bi ta aparat crknu, torej je aparat dolžan poskrbet za take stvari - IN ZAKAJ JE POTEM 30% VSEH VOZNIKOV CELO OB NAPOVEDANIH AKCIJAH POD VPLIVOM ALKOHOLA???
Jeb*eš tak aparat, ki ne zmore al pa noče rešit problemov z alkoholom.

Dobrodošel v Sloveniji
Saj kar precej poslancev verjetno pije tko da sprememb še ne smemo hitro pričakovati (no morda bo zdaj bolje ko ni več LDS tam zgoraj tako močna)

Da nebi mislil da podpiram pijance :!:
Mi je nažalost en pijanec uničil življenje tako da jih iz tega razloga ne maram preveč.
Slika

santos
Nov uporabnik

Napisal/-a santos To nov 23, 2004 5:52 pm

AndrejD je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Verjemi, da tebe ne hrani aparat, ampak ti hraniš aparat - brez tvoje plače bi ta aparat crknu, torej je aparat dolžan poskrbet za take stvari - IN ZAKAJ JE POTEM 30% VSEH VOZNIKOV CELO OB NAPOVEDANIH AKCIJAH POD VPLIVOM ALKOHOLA???
Jeb*eš tak aparat, ki ne zmore al pa noče rešit problemov z alkoholom.

Dobrodošel v Sloveniji
Saj kar precej poslancev verjetno pije tko da sprememb še ne smemo hitro pričakovati (no morda bo zdaj bolje ko ni več LDS tam zgoraj tako močna)

Da nebi mislil da podpiram pijance :!:
Mi je nažalost en pijanec uničil življenje tako da jih iz tega razloga ne maram preveč.

Tale aparat se v brk smeji narodu, kateri dela za mizerne plače(ne vsi), sam pa se vozi z jahtami in avtomobili v opoju alkoholnih hlapov, od tod tudi tako mizerne kazni za morilce za volanom! Kar se tiče jemanja pravice v svoje roke, pa bo ob takemle sodstvu kot ga imamo, kmalu prišlo! Tudi sam poznam nekoga, ki ima na vesti 3 osebke, pa ni bil dneva v zaporu, niti se ne strinjam, da bi takšno golazen sploh dajali v zapor, kjer bi na davkoplačevalskih žuljih imeli tri obroke na dan, gledali TV itd... Za takšne je samo prisilno delo, plačilo pa kruh in voda, po parih letih pa mogoče pride do iztreznitve! (Govorim za pijane morilce za volanom), če je nekdo trezen pa se zgodi nesreča ( ne zaradi objestnosti), je popolnoma nekaj drugega.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov