Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 19, 2004 4:47 pm

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:Je kdo včeraj opazil poostreno kontrolo na ljubljanskem območju? Verjetno ne, ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Včeraj je bla štala ja v Kamniku.

Ja, je blo čutiti. tudi, ko sem na obvoznico prišel okoli pol enih sem samo gledal, ko sta bila dva kombija in Ford, policisti so pa ravno neprebojne jopiče oblačili pred Antoniem :shock:

Jp, mene tudi zanima koliko izpitov je šlo, grem stavit, da se številka ni povzpela čez 70!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Napisal/-a AIRbrush Ne dec 19, 2004 7:34 pm

SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:Je kdo včeraj opazil poostreno kontrolo na ljubljanskem območju? Verjetno ne, ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Ja, je blo čutiti. tudi, ko sem na obvoznico prišel okoli pol enih sem samo gledal, ko sta bila dva kombija in Ford, policisti so pa ravno neprebojne jopiče oblačili pred Antoniem :shock:

Jp, mene tudi zanima koliko izpitov je šlo, grem stavit, da se številka ni povzpela čez 70!

Pomojem da tud ne

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Ne dec 19, 2004 7:38 pm

AIRbrush je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
AIRbrush je napisal/-a:

Pomojem da tud ne

Mislim (neke informacije) da so odvzeli okoli 50 vozniških dovolenj.

Uporabniški avatar
BiMMER
Moderator foruma

Kraj: Lucija, Slovenija

Napisal/-a BiMMER Ne dec 19, 2004 7:39 pm

SCH-MM je napisal/-a:
BiMMER je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:..., ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Kako pa ti to veš, kaj se je dogajal :?:

Kako ne bi vedel, če sem pa par 100 metrov stran od banke doma.
Drugače pa tudi na www.policija.si vse piše 8)

Aha sem mislil da si kako drugače do teh informacij prišel :lol: :lol:
-JuRE-
BMW F30, bj. 2017

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Ne dec 19, 2004 8:15 pm

BiMMER je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:
BiMMER je napisal/-a:
SCH-MM je napisal/-a:..., ker so imelu tukaj v Kamniku zahtevno operacijo izslediti tri oborožene roparje banke. Kadar sem pogledal skozi okno na cesto, ker živim ob enem bolj prometnih križišč, nisem videl drugega kot policijska vozila :shock:

Kako pa ti to veš, kaj se je dogajal :?:

Kako ne bi vedel, če sem pa par 100 metrov stran od banke doma.
Drugače pa tudi na www.policija.si vse piše 8)

Aha sem mislil da si kako drugače do teh informacij prišel :lol: :lol:

Off topic: Na kaj si pa posumil :?:
Je bilo kar zelo očitno, da je prišlo do oboroženega ropa banke, pa govorice itd., sedaj je pa itaq tudi uradno napisano :)

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Po dec 20, 2004 8:07 pm

4 promile je rekord... mater se ga je nacuzal. V Petek je šlo 116 izpitov a bo do konca leta še kaj takih Petkov???
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Po dec 20, 2004 8:31 pm

Avalon je napisal/-a:4 promile je rekord... mater se ga je nacuzal. V Petek je šlo 116 izpitov a bo do konca leta še kaj takih Petkov???

Od kje ti podatek 116??? :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon Po dec 20, 2004 8:35 pm

24ur

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Po dec 20, 2004 8:37 pm

Avalon je napisal/-a:24ur

A samo v petek al čez cel vikend? Ker za petek je tukaj poročilo:

http://24ur.com/naslovnica/slovenija/20 ... hp?Rxn2=52

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon Po dec 20, 2004 8:42 pm

Danes je bilo govora da je v Petkovi akciji Promil ustavljenih 600 neki voznikov (mogoče sem falu cifro) in bilo 129 vinjenih ter 116 vozniških dovoljenj odvzetih.

Uporabniški avatar
SCH-MM
Novinec

Napisal/-a SCH-MM Po dec 20, 2004 8:46 pm

Avalon je napisal/-a:Danes je bilo govora da je v Petkovi akciji Promil ustavljenih 600 neki voznikov (mogoče sem falu cifro) in bilo 129 vinjenih ter 116 vozniških dovoljenj odvzetih.

No sej, nič ne rečem, ker nisem danes gledal poročil, ampak me je pa cifra močno presenetila, ker so v soboto dali čisto drugačne številke. :shock:

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Po dec 20, 2004 11:14 pm

Glede na tele podatke koliko je bilo vinjenih, pa tudi ker vidim kake pizdarije dela folk ko se napije čez vikend - upam da bo še kaj takšnih akcij.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To dec 21, 2004 7:23 am

SCH-MM: verjetno je bilo to všteta še sobota, ker je bilo prvotno sporočeno, da bo akcija potekala dva dni. No ja, obveščali smo dovolj, sicer pa nimaš kj za vozit če si pijan... (oops, mi smo celo novoletno zabavo mel na ta dan) ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi To dec 21, 2004 7:59 am

Ja so rekl, da bo v decembru ustavljen vsak ta drug voznik. No, jst sm vsak dan na cest, pa teh patrulj nisem preštel na prste ene roke. Zdelje čez vikend, ko so mel kao akcijo, sem se v soboto ob 23.00 vozu iz Slovenskih Konjic do LJ. Sm si kr prpravu vozniško in prometno, ker sem bil 110 %, da bom ustavljen. In kaj vidim? Ceste skoraj prazne, patrulj pa praktično nč. Eno videl na cestninski postaji na Vranskem, drugo na trojanskem klancu. Se mi je zdel, da so lepo spal v svojih toplih kantah :shock: ! Ja, res hud nadzor tole... :P

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To dec 21, 2004 9:26 am

V petek ob 1 ponoči sem se peljal iz Domžal v Ljubljano, v soboto pa okol polnoči iz Trzina v Ljubljano. NIti enga policaja nisem vidu.

Mislim pa, da so te ''akcije'' popolnoma kretenske in si jih lahko samo retardirani policaj izmisli. Nej nardijo tako akcijo vsak petek in soboto, pa ne prej povedat po radiju. Vse stalne kronike za volanom so opozoril na racijo. Nej jo samo izvedejo, pa poberejo izpite pa da je mir.

Pretekli petek je blo sicer kul, sam ta petek bojo pa spet vsi pijani vozniki za volanom. Torej dosegli niso popolnoma nič.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
kalbo
Novinec

Napisal/-a kalbo To dec 21, 2004 9:48 am

Po mojem pa so nekaj dosegli! Je blo 30% manj pijanga folka na cesti. Mogoče so celo komu rešil življenje.
Sm vidu unga na 24 ur, k je reku ha ha sm pil, sej to ni problem! Žalostno je, da se ljudje ne vsedejo pijani za volan le zarad policajev!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 To dec 21, 2004 10:07 am

kalbo je napisal/-a:Po mojem pa so nekaj dosegli! Je blo 30% manj pijanga folka na cesti. Mogoče so celo komu rešil življenje.
Sm vidu unga na 24 ur, k je reku ha ha sm pil, sej to ni problem! Žalostno je, da se ljudje ne vsedejo pijani za volan le zarad policajev!

Ja samo ta akcija je nardila to samo za tisti vikend. Če bi bile take akcije stalne in nenapovedane, bi bil učinek dolgoročen. Takrat bi bilo nekaj napredka. Ne pa tko kot je zdej.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To dec 21, 2004 10:16 am

Če bi blo po moje bi ble vsak dan take akcije, ne pa da lovijo tiste k majo spedenane avte.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Župa
Stalni uporabnik

Napisal/-a Župa To dec 21, 2004 1:46 pm

nebivedu je napisal/-a:Če bi blo po moje bi ble vsak dan take akcije, ne pa da lovijo tiste k majo spedenane avte.

Se podpišem!

Lp
NIC HUDEGA NI, CE SE VAM NIC NE DA.
VAZNO JE, DA SE VAM NIC NE VZAME!

Uporabniški avatar
soncy
Novinec

Kraj: malo na Vrhniki, večina v Senožetih :)

Napisal/-a soncy To dec 21, 2004 1:47 pm

sm res, kdr sm kdaj vidla avto ustavlen ob cest, je bil neki spedenan. :evil:

jst zdele ta dva dni nism niti policaja vidla stat ob cesti..pa sm jih prou iskala..sm mela še majco Police, za zajebancijo... :) .pa jih na Vrhnk, Borovnivc, Vrzdencu in Horjulu ni blo. ;) .pa u nedelo sm 270km nardila pa tut nobenga nikjer.

sm poostren nadzor bo pa itak do konca leta, in kr naj majo!
sm kaj k bo čez en mesc spet vse isto :roll:

lp soncy
Honda sedan- 6.gen.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov