Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 1:23 pm

nima smisla na zapisnik ugovarjat. zapisnik si ze podpisu. sploh pa kje si se vidu pritozbe na policijo posiljat :lol: pocaki na sodnika k bo cez ene 2 mesca, sodnik bo naredu hitri postopek in ti bo dam poslou odlocbo na katero se lahko pritozis v 8 dneh. tle pa napises pritozbo, in jo posljes sodniku, in pol ta nardi normalen postopek in te al poklice k njemu, da mu razlozis, al pa razsodi v tvoj prid, al pa vse skp ne dozivi epiloga in zastara.

drgac pa v tem kar si napisu prevec dramatiziras, pa skos poudarjas da nisi meu namena nadaljevat voznjo kar se pa slis tko ko da si se lihkar prpelu.

probi rajs nekak tko, ce ze mores na policijo posiljat:
P.U. Slovenj gradec
P.P.P. Slovenj gradec
(naslov)

Zadeva: UGOVOR NA ZAPISNIK ŠT. 1223297

Dne 24. 12.2004 okoli sedemnajste ure, sem na parkirnem prostoru pri gostilni teli pa teli, na ulici teli pa teli, sedel v avtu, z druzbo, poslusal glazbo in se pogovarjal, vec ur pred tem sem se na parkirisce pripeljal, in od takrat naprej avtomobila nisem premikal.

Ob 17:05 uri, sta na prizorisce prisla uniformirana policista, in sta zahtevala dokumente, voznisko in prometno. Izrocil sem jima kar sta zahtevala, potem pa je sledil pregled avta, opreme, nato pa cello alkotest, ki je bil pozitiven in sicer 0,75. pri tem policista nista upostevala da sem nekaj trenutkov pred tem pil alkoholno pijaco, in sem bil opravicen do 15minutnega casovnega zamika, ki sem ga tudi zahteval pred testom z aparatom za preverjanje alkohola v izdihanem zraku znamke Dragger, ki v svojih navodilih to predpisuje. Policist je po 5 minutah izjavil citiram: “dost mas casa” . To pa je nespostovanje pravil delovanja alkotesta, tako je tudi rezultat takega testa netocen, zato zahtevam da se tak rezultat ovrze.

Sele ko sta policista odsla, in sem zapisnik ze podpisal, sem po kratkem premisleku dojel, da policista sploh nebi smela od mene zahtevati voznisko dovoljenje, kajti nisem bil aktivno udelezen v prometu vsaj 4 ure pred tem dogodkom, tudi za raziskovanje mojega vozila, in alkotest nista imela nobene pravne podlage. Menim da se mi je v tem postopku naredila krivica, in da sta policista (imepriimek) krsila svoja pooblastila, kajti po mojem znanju sem jima ob takem postopku dolzan dokazovati samo legitimnost sebe in vozila.

Ker menim, da sta policista ravnala v nasprotju z zakonom o cestno prometnih predpisih, zahtevam da ta postopek proti meni ustavite.

Lep pozdrav.
Zadnjič spremenil Voith, dne To dec 28, 2004 1:29 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover To dec 28, 2004 1:25 pm

Ce se bos cez 3 leta se stem ukvarju bom :P :lol: :D

LP VSEM :D

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover To dec 28, 2004 1:32 pm

Voith je napisal/-a:nima smisla na zapisnik ugovarjat. zapisnik si ze podpisu. sploh pa kje si se vidu pritozbe na policijo posiljat :lol: pocaki na sodnika k bo cez ene 2 mesca, sodnik bo naredu hitri postopek in ti bo dam poslou odlocbo na katero se lahko pritozis v 8 dneh. tle pa napises pritozbo, in jo posljes sodniku, in pol ta nardi normalen postopek in te al poklice k njemu, da mu razlozis, al pa razsodi v tvoj prid, al pa vse skp ne dozivi epiloga in zastara.

drgac pa v tem kar si napisu prevec dramatiziras, pa skos poudarjas da nisi meu namena nadaljevat voznjo kar se pa slis tko ko da si se lihkar prpelu.

probi rajs nekak tko, ce ze mores na policijo posiljat:
P.U. Slovenj gradec
P.P.P. Slovenj gradec
(naslov)

Zadeva: UGOVOR NA ZAPISNIK ŠT. 1223297

Dne 24. 12.2004 okoli sedemnajste ure, sem na parkirnem prostoru pri gostilni teli pa teli, na ulici teli pa teli, sedel v avtu, z druzbo, poslusal glazbo in se pogovarjal, vec ur pred tem sem se na parkirisce pripeljal, in od takrat naprej avtomobila nisem premikal.

Ob 17:05 uri, sta na prizorisce prisla uniformirana policista, in sta zahtevala dokumente, voznisko in prometno. Izrocil sem jima kar sta zahtevala, potem pa je sledil pregled avta, opreme, nato pa cello alkotest, ki je bil pozitiven in sicer 0,75. pri tem policista nista upostevala da sem nekaj trenutkov pred tem pil alkoholno pijaco, in sem bil opravicen do 15minutnega casovnega zamika, ki sem ga tudi zahteval pred testom z aparatom za preverjanje alkohola v izdihanem zraku znamke Dragger, ki v svojih navodilih to predpisuje. Policist je po 5 minutah izjavil citiram: “dost mas casa” . To pa je nespostovanje pravil delovanja alkotesta, tako je tudi rezultat takega testa netocen, zato zahtevam da se tak rezultat ovrze.

Sele ko sta policista odsla, in sem zapisnik ze podpisal, sem po kratkem premisleku dojel, da policista sploh nebi smela od mene zahtevati voznisko dovoljenje, kajti nisem bil aktivno udelezen v prometu vsaj 4 ure pred tem dogodkom, tudi za raziskovanje mojega vozila, in alkotest nista imela nobene pravne podlage. Menim da se mi je v tem postopku naredila krivica, in da sta policista (imepriimek) krsila svoja pooblastila, kajti po mojem znanju sem jima ob takem postopku dolzan dokazovati samo legitimnost sebe in vozila.

Ker menim, da sta policista ravnala v nasprotju z zakonom o cestno prometnih predpisih, zahtevam da ta postopek ustavite.

Lep pozdrav.

Nevem no sam pomoke ti lohk avto pregleda ce si mu sumljiv

kaj pa ves mogoce si mu pa biv :P :P :P :lol:

LP VSEM IN SRECNO NOVO LETO :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To dec 28, 2004 1:41 pm

@accent lover...sej vem da nobenmu nič nočeš slabga...samo dobro ;) ...ampak pri 14 letih dvomim da se spoznaš tako na policijska pooblastila, kot na pravo, tako da komentarje in mnenja raje zadrži no. Ne morš tkole..."pomoje lahko" itd...

@voith
Kolikor sem jaz razumel, nista nič raziskovala vozila, ampak je sam pokazal opremo...to imata pa pravico zahtevat tako kot si jo ti dolžan pokazat in imet :!:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 1:42 pm

ja lahko ti ga z pisnim nalogom. brez lahko pa gleda not samo skozi stekla. avto je tvoja osebna last, tko ko stanovanje. samo ti mas pravico do brskanja po svojem avtu, stanovanju, vsi drugi rabjo tvoje al pa sodnikovo dovoljenje. :idea: ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 1:47 pm

Slide je napisal/-a:@voith
Kolikor sem jaz razumel, nista nič raziskovala vozila, ampak je sam pokazal opremo...to imata pa pravico zahtevat tako kot si jo ti dolžan pokazat in imet :!:

ni res, dokler sm js na parkingu nima policaj kej zahtevat opreme. ce je avto na parkingu samo karoserija s sipami pa kljucavnicami, policaj nima kej zahtevat, razn prometne. tud raziskovat nesme not brez naloga. trikotnik pa prvo pomoc pa to rabis ko si na cesti, parkirisce je izvzeto. ce zahteva na parkiriscu opremo, pa ce nisi v tem postopku zato ker si na parkiriscu ustavil ker so te oni ustavl al pa lovil, je to prekoracitev pooblastil. z drugimi besedami krsenje policijskega pravilnika in neupraviceno poseganje v osebno lastnino.

l.p. :)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Re: Odvzem

Napisal/-a FireSTORM To dec 28, 2004 1:49 pm

cardynal je napisal/-a:Pred pol ure so mi policaji vzeli izpit, ker sem napihal 0,79. Sedaj me zanima ali policaji sploh lahko odredijo preizkus, če ti stojiš na parkirišču?
Hvala za pomoč

LP!

če si ti na parkirišču in v svojem avtu ki ni prižgan in je v mirujočem stanju(torej da se ne premika) ti nikakor ne sme vzet izpita, niti kazni ti nesme napisat, niti za pihat ti nebi smel dat...
zbudni se...in to čimprej

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To dec 28, 2004 1:53 pm

Voith je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:@voith

ni res, dokler sm js na parkingu nima policaj kej zahtevat opreme. ce je avto na parkingu samo karoserija s sipami pa kljucavnicami, policaj nima kej zahtevat, razn prometne. tud raziskovat nesme not brez naloga. trikotnik pa prvo pomoc pa to rabis ko si na cesti, parkirisce je izvzeto. ce zahteva na parkiriscu opremo, pa ce nisi v tem postopku zato ker si na parkiriscu ustavil ker so te oni ustavl al pa lovil, je to prekoracitev pooblastil(recimo) . z drugimi besedami krsenje policijskega pravilnika(hmmm...katerega pravilnika :? ) in neupraviceno poseganje v osebno lastnino. (nista nič posegala...sori ampak nista, ne glede na to kako ti spet to razumeš! to ni poseganje v osebno lastnino...bi bilo če bi policaja neupravičeno brskala ja)

l.p. :)

Torej...hočem povedat, da to ni nikakršno poseganje v osebno lastnino, ker je opremo pokazal sam...če tega ne bi smela zahtevat je to čisto nekaj drugega kot poseganje v osebno lastnino...simple as that ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 2:07 pm

:D

nope.

policaj ma pooblastila (dovoljeno mu je) da od tebe zahteva tisto kar mu pac zakon doloca, v tem primeru obvezno opremo ki jo moras imeti, ko si udelezen v prometu.

ampak;
ko ti v prometu nisi udelezen, tista obvezna oprema ni vec obvezna, ampak je tvoja lastnina, tko kot vse ostalo v avtu. policistu pa ni vec dovoljeno da kaj takega zahteva od tebe. ce to se vseeno stori je prekoracil svoja pooblastila(ker je zahteval nekaj kar mu ni dovoljeno po zakonu).

ker vecina ljudi ki jih policist ustavi, predvideva da se bo policist vedel po pravilih, in bo izvrseval samo stvari ki so mu dovoljene, se dogajajo pa taki primeri.

policaj na parkingu NE SME zahtevati ne opreme ne izpita. ce zahteva opremo je to isto kot ce se odloci za pregled vozila, kajti ko oprema ni vec obvezna, je tko ko vse drugo v avtu. torej osebna last lastnika, za katero se policaj brez naloga dezurnega sodnika nima kej sekirat ;)

ce bi biu jst tm namest tega k se mu je to dogajal, bi gladko reku NE. ne dam ne opreme, ne odprem ti prtljaznika, niti ti ne dam izpita. pru poklic centralo pa nej ti dobodejo nalog, pol se bomo pa menil naprej, do takrat pa lep pozdrav, srecne praznike in nasvidenje. :D

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To dec 28, 2004 2:26 pm

Voith sej nekako imaš prov, ampak policist ti lahko reče da mu pokaži - odpri prtljažnik vedno!!! ker ima za izgovor, da si se mu zdel sumljiv, da prevažaš kake ilegalne stvari, zato mu moraš odpreti prtljažnik, brskati pa ti NE SME!!!
Lahko ti reče , dvigni podlogo, pokaži tisto...., on pa ne sme pipat!!!

in še nekaj, bolj ko se zapletaš v konflikt s policaji, slabše je, zmeri ti lohk najde kako malenkost in te poj..ebe zaradi tega :?
nakoncu je še vedno tvoja beseda proti državnemu organu, ki ima po defoltu prov :?
razen če dokažeš nasprotno :idea: jebiga, taka nam je država (in ne samo naša)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To dec 28, 2004 3:13 pm

Voith je napisal/-a::D

nope.

policaj ma pooblastila (dovoljeno mu je) da od tebe zahteva tisto kar mu pac zakon doloca, v tem primeru obvezno opremo ki jo moras imeti, ko si udelezen v prometu.

ampak;
ko ti v prometu nisi udelezen, tista obvezna oprema ni vec obvezna, ampak je tvoja lastnina, tko kot vse ostalo v avtu. policistu pa ni vec dovoljeno da kaj takega zahteva od tebe. ce to se vseeno stori je prekoracil svoja pooblastila(ker je zahteval nekaj kar mu ni dovoljeno po zakonu).

ker vecina ljudi ki jih policist ustavi, predvideva da se bo policist vedel po pravilih, in bo izvrseval samo stvari ki so mu dovoljene, se dogajajo pa taki primeri.

policaj na parkingu NE SME zahtevati ne opreme ne izpita. ce zahteva opremo je to isto kot ce se odloci za pregled vozila, kajti ko oprema ni vec obvezna, je tko ko vse drugo v avtu. torej osebna last lastnika, za katero se policaj brez naloga dezurnega sodnika nima kej sekirat ;)

ce bi biu jst tm namest tega k se mu je to dogajal, bi gladko reku NE. ne dam ne opreme, ne odprem ti prtljaznika, niti ti ne dam izpita. pru poklic centralo pa nej ti dobodejo nalog, pol se bomo pa menil naprej, do takrat pa lep pozdrav, srecne praznike in nasvidenje. :D

Enkrat se boš opekel...samo to bom še reku...žal si malo narobe razlagaš nekatere stvari, ne vse...nekatere pa!

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon To dec 28, 2004 4:28 pm

Malo berem policijska pooblastila,

11. člen
Policist je dolžan povedati svoj priimek in naziv enote, ki ji pripada, če oseba, zoper katero se uporabi policijsko pooblastilo, to zahteva in če to ne ovira izvršitve naloge. (to sem jaz tolikokrat doživel, da lahko preštejem na prste ene roke)

13. VSTOP V TUJE STANOVANJE IN DRUGE PROSTORE
86. člen
Policisti lahko brez odločbe sodišča vstopijo v tuje stanovanje in druge prostore ob pogojih iz zakona o kazenskem postopku, ali če je to, skladno z določili zakona o policiji, potrebno zaradi preprečitve samomora, preverjanja okoliščin, ki kažejo na smrt določene osebe v tem prostoru, ali preprečitve konkretne nevarnosti za ljudi in premoženje.
(torej odpiranje pritljažnika kolikor jaz to razumem(da ne bo kakih nesporazumov) ni potrebno, če ima kdo kaj več pojma naj mi argumentira)
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 4:42 pm

Avalon je napisal/-a:Malo berem policijska pooblastila,

11. člen
Policist je dolžan povedati svoj priimek in naziv enote, ki ji pripada, če oseba, zoper katero se uporabi policijsko pooblastilo, to zahteva in če to ne ovira izvršitve naloge. (to sem jaz tolikokrat doživel, da lahko preštejem na prste ene roke)

13. VSTOP V TUJE STANOVANJE IN DRUGE PROSTORE
86. člen
Policisti lahko brez odločbe sodišča vstopijo v tuje stanovanje in druge prostore ob pogojih iz zakona o kazenskem postopku, ali če je to, skladno z določili zakona o policiji, potrebno zaradi preprečitve samomora, preverjanja okoliščin, ki kažejo na smrt določene osebe v tem prostoru, ali preprečitve konkretne nevarnosti za ljudi in premoženje.
(torej odpiranje pritljažnika kolikor jaz to razumem(da ne bo kakih nesporazumov) ni potrebno, če ima kdo kaj več pojma naj mi argumentira)

vsekakor.

policist ti v prtljaznik lahko gleda samo v primeru da obstaja UTEMELJEN SUM da je v tvojem prtljazniku nekaj narobe, ali pa ce ima NALOG sodnika.

brez tega nikakor ne more in ne sme v moj zasebni prostor!

utemeljen sum pomeni pa da te sumi z razlogom, ki ga more tud povedat ce pride do nadaljne obravnave.

pa tud ko rece za opremo mu potesi firbec kaj mas v prtljazniku. zato pa js zmeri opremo vozim pod sopotnikovim zicom, tko da nima kej nosa tiscat v moj prtljaznik. sicer res ne prevazam nevemkaj not, sam vseen red mora bit, kam pa pridemo ce ti kr vsak policaj iz hobija lahk prebrskava avto, zepe, stanovanje ipd.

sm biu js tud ucasih zelen, pa so me pregledoval kot da sam zato po svetu hodm da majo oni delo z mano. sam zdj se je to mal spremenil. enkrat mi je celo na poti iz knjiznice en pametnjakovic knjige pregledu, da ne skrivam notr slucajno kaksne skrivne instrumente pogube :lol: :lol:

@slide

opeku sm se ze dostkrat ker mi ni blo to jasn, no zdj mi je.
definitivno bom sodeloval z policistom dokler bo to v okvirih veljavne zakonodaje, ko pride do milimetra odstopanja, tega ne bom toleriral.

drgac pa velik srece vsem, pa upam da naute mel dost opravka s policijo ;)
(vsaj v takem smislu ne) :D

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover To dec 28, 2004 4:49 pm

Slide je napisal/-a:@accent lover...sej vem da nobenmu nič nočeš slabga...samo dobro ;) ...ampak pri 14 letih dvomim da se spoznaš tako na policijska pooblastila, kot na pravo, tako da komentarje in mnenja raje zadrži no. Ne morš tkole..."pomoje lahko" itd...

Ok bom tih :oops: :oops: sam se neki me zanima ce naprimer ti stojis v avtu ki je ugasnjen in si ne vinjen imžn ti ptide policaj ti rece odpri prtlaznik pa ti on zacne pipkat pa najde npr: orozje a ga on lohk uzame :oops: :D

Ker ce nima pravnege podloge pol ne sme al kaj mora prvo po nalog pol pa te iskat pa zaplenit :mrgreen: :mrgreen:

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon To dec 28, 2004 4:53 pm

Ta je bla res otročja, na kratko, odgovor je: JA +da te pridrži,...

Uporabniški avatar
Gricko
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana AR156SW

Napisal/-a Gricko To dec 28, 2004 4:54 pm

Voith je napisal/-a:
policist ti v prtljaznik lahko gleda samo v primeru da obstaja UTEMELJEN SUM da je v tvojem prtljazniku nekaj narobe, ali pa ce ima NALOG sodnika.

brez tega nikakor ne more in ne sme v moj zasebni prostor!

utemeljen sum pomeni pa da te sumi z razlogom, ki ga more tud povedat ce pride do nadaljne obravnave.

to imaš prov, ampak on ima po njegovem lahko utemeljen sum (skoraj bilokaj), in na obravnavi, če pride do nje, pove , da se je pač zmotu, zamenjal avto(ker je podoben enemu, za kerga se ve, da nima vse porihtano).....

Mene sta enkrat dva polcaja v civilu sledila čez celo LJ, ko sem vstavil sta pristopila, zahtevala da odprem prtljažnik.... no na kuncu sta rekla da imam zelo podoben avto kot neka osebi, ki jim je znana ( ga nadzorujejo al kaj??), parkiral sem pa tudi glih na tistem mestu, kjer tud tist tip kdaj stoji :?
no to je blo za njih zadostni razlog :?

sej pravim da imaš veliko stvari prov, sam kaj ko so zaščiteni ko bubreki v loju, njihova beseda je težja kot tvoja, in skor vsakemu lahko najdejo kako tehnično malenkost na avtu (v prvi pomoči ti manjka en flajšter :? ) pa te j**e zaradi tega!!
tko da imaš prov, ampak zaradi tega te lohk še bol zafrkava!
Res pa je da nekje pa mora biti črta in se moraš upreti!!

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To dec 28, 2004 4:56 pm

accent lover je napisal/-a:Ok bom tih :oops: :oops: sam se neki me zanima ce naprimer ti stojis v avtu ki je ugasnjen in si ne vinjen imžn ti ptide policaj ti rece odpri prtlaznik pa ti on zacne pipkat pa najde npr: orozje a ga on lohk uzame :oops: :D

Ker ce nima pravnege podloge pol ne sme al kaj mora prvo po nalog pol pa te iskat pa zaplenit :mrgreen: :mrgreen:

lej on ti na parkingu ne sme tezit za odpiranje, ce ti, pol ma utemeljen sum da vozis orozje, na podlagi tega mu mors odprt prtljaznik, ko ga odpres, vidi orozje, sledi uprasanje ce imas veljavno dovoljenje za prevazanje orozja v avtu, in ce imas orozni list. ce oboje imas, se preveri se od katere do katere lokacije si upravicen do prevazanja tega orozja, ina ali so te ustavl oz. ali se nahajas na lokaciji ki je med tocko A in tocko B v dovoljenju za prevoz orozja.

ce vse to imas in izpolnjujes, more rect hvala nasvidenje.

ce kksnga dela tega nimas, sledi odvsem orozja in predlog sodniku za prekrske, ali celo odvzem orozja in odvzem prostosti, oz preiskovalni 24 urni zapor. odvisno od okoliscin.

@gricko

to je ze vse res, itak da se on lahko zmoti in kr za brezveze naredi marsikaj, sam ce pol pri tem nic ne najde, in je prislo do napake, si ti oskodovanec.

in na podlagi tega, imas zakonsko pravico vloziti pritozbo na ta postopek in zahtevati od policijske postaje odskodnino.

sicer je to nesmiselno, in se pac dogajajo take stvari, sam ne sme jim pa to preit v navado, zato se more vsake tok cajta kdo na take postopke tud pritozit, in to je to.

nikakor ni res da majo oni zmer zadnjo besedo, to je stereotip.

vse je lepo in prav sam pretiravat za brezveze pa ne gre. to mislm tako za civile kot policiste.

@tist k se mu je to zgodil:
sicer je pa res da si si ti k se ti to dogaja u bistvu sam kriv, ker si slajdu po parkingu, zato je pa sploh prsl do tega, js sm vse kar sm govoru, govoru iz predpostavke da bi ti res mirno cical v avtu in se ne premikal v zadnjih par urah, pa sploh nima veze al je javn al zasebn parkplac, pa al mas korito zaverglano al ne.
tko pa k si se su slajdanje, bi pa tud js verjetno ce bi biu policaj izvrsil identicen postopek kot sta ga onadva :!: :twisted:
Zadnjič spremenil Voith, dne To dec 28, 2004 5:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Napisal/-a accent lover To dec 28, 2004 4:59 pm

Avalon je napisal/-a:Ta je bla res otročja, na kratko, odgovor je: JA +da te pridrži,...

Sm sam slida testiru

SORY

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To dec 28, 2004 4:59 pm

Ne se zajebavat s polcaji, ker bolje poznajo zakon kot vi. Oni žvijo za to matr, In še to - lahko ti preišče čist kar mu paše, če pa kej ne boš sodeloval, te pa še obtoži neupoštevanja policijske odredbe in je še ena kazn zravn,....

LP :?
Slika

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Napisal/-a Avalon To dec 28, 2004 5:09 pm

Pugi kle si se pa zafrknu, sicer pa glede zajebancije.. tok jih bom fukov v glavo kot bojo oni mene. Raja ima svoje pravice in zakone ki jih ščiti, sam trik je k jih ne poznajo, sicer pa državi kr paše tko, drugač bi hitr postal podbni ZDA kjer se tožijo če je vremenska napoved napačno napovedana. :roll: Do kle se strinjam. ne vidim pa čisto nič slabega če ljudje vedo do kje policaj sme. Včasih (beri/misli 15 let nazaj) si vidu policaja pa si postal bled ko stena. Oni so smeli vse in ušli z vsako pizdarijo ti pa takratko povleku, pa čeprav si nedolžen, tega pa jaz ne bom prenašal. Včeraj sem gleda studio city in me je kr malo mrazilo ko je voditelj oddaje govorila kakšna odgovornost pade na ramena 20 letnikov in njegov gost ki je zastopal državo (policijo) je mirno pritrdil. Tud v sanjah mi ne bo en 20 letnik sral po glavi ker mu na ramenih piše policija in ima nekaj grbov na uniformi... isti falus je k ostali, krvav pod kožo... rdeča krvi, nimajo modre tko, da poznavanje zakonov in pooblastil jaz podpiram, res je pa da je zloraba le teh velikokrat udejanjena kar je žalostno. Znanje je največje orožje in pa malo ironično le to znanje nas največkrat stane naše sreče. Naj imajo znanje vsi ne samo izbrane osebe, policaji tudi ponesreči niso tukaj, da se bojo igrali mini bogove z nami. :evil:
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov