Aja, jaz imam telefonsko že od začetka isto, in avto imam lep in vreden nakupa

lp Mrcina
Avalon je napisal/-a:Dec zdej se pa ti odloč kaj hočeš met.. avto s katerim boš bil "frajer" torej A8, BMW7,... ali pa družinski avto ki tedva nista, razen če si kak posebnež.
Avalon je napisal/-a:Za družinski avto je komot ena Škoda Octavia karavan, Audi A4 avant (nnotr se sedi isto k v A6, pa mam 186cm) ali pa VW Passat variant. To so družinski avtomobili pa še lahki na denarnico stanejo pa isto k une ladje k jih ti hočeš.
Avalon je napisal/-a:Pa roko na srce prostor v eni navadni Octaviji je večji kot v BMW7 govorim za prtljažnik, kaj šele kravan.
Avalon je napisal/-a:Sicer je pa še ena resnica... pri kupovanju družinskega avtomobila ima dekle VEDNO zadnjo besedo, vrjem, praši mene al pa kerga druzga fotra pa boš vidu.
Mrcina je napisal/-a:Hja, men pa to ni lovska, res je, da se na to ni za zanest, in na podlagi tega kupovat, ena indikacija ti pa je... Če ji sledijo še druge, ti nekaj pove o lastniku... Moraš pa presoditi lastnika po vseh tehindikacijah potem pa vidiš...
Aja, jaz imam telefonsko že od začetka isto, in avto imam lep in vreden nakupa![]()
, torej drži (joke)
lp Mrcina
Nixxon je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:Dec zdej se pa ti odloč kaj hočeš met.. avto s katerim boš bil "frajer" torej A8, BMW7,... ali pa družinski avto ki tedva nista, razen če si kak posebnež.
Z drugimi besedami, bognedaj da bi imel avto ki štrli iz povprečja. Hmnja no, jest pa hočem stvar ki je men všeč, ne pa nekaj česar sosedje nebi vlačili po zobeh.
darkdog24 je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Dark, a ti to resno al kaj??????![]()
Upam da se zajebavaš
Zakaj,kaj je tole j***a?
Avalon je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Avalon je napisal/-a:Dec zdej se pa ti odloč kaj hočeš met.. avto s katerim boš bil "frajer" torej A8, BMW7,... ali pa družinski avto ki tedva nista, razen če si kak posebnež.
Z drugimi besedami, bognedaj da bi imel avto ki štrli iz povprečja. Hmnja no, jest pa hočem stvar ki je men všeč, ne pa nekaj česar sosedje nebi vlačili po zobeh.
Tole ni bil moj point.. če je nekomu všeč BMW7 kot naprimer našemu kolegu tukaj potem naj ga ima... povedal sem samo, da to ni optimalna izbira za družinski avto. Pač odločit se more ali bo na prvem mestu on (torej BMW7) ali družina (nekaj drugega kot BMW7). Ne govorim da v BMW7 ni možno, dati otroškega sedeža etc. JE, samo za ostale otroške "dodatke" ostane presneto malo prostora. Kakorkoli že mi se tukaj lahko na glavo postavimo, da dokažemo svoj prav, na koncu bo obveljala njegova beseda in odločitev. Se razumeva Nixxon?
Voith je napisal/-a:men tud nikol niso bli usec karavani... ampak sam dokler se nism leto pa pol vozu z opel omego karavan 2.3TD. pol se je pa moje misljenje radikalno spremenilo.
avto leti k svina, lego na cesti ma cist posteno, zre ne dost, not ma vse udobje k ga prcakujes od a8, bmf7, cena avta in vzdrzevanja je pol manjsa, prostora mas pa not tok, da laho not stlacis mesalec za beton, in to ne unga tamauga ampak cist postenga za 2 karjole nafilat, pa se vs zidarski material das not pa peles. se prej pa mal polivinila da ne umazes lih vsega. pol pa recimo ko gres na morje, zadi podres zice, das zavesce na okna, in mas ljubezensko gnezdo in spalnico, boljso kot vsak sotor.
js ti svetujem da si rentej kksno omego, za ene par dni, pa bos vidu da bos v najkrajsem casu ponosni lastnik omege
ce mas raj bencinarje pol kj tazga:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=227606 <-- huda ponudba![]()
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=227487
ce ti pa td ustreza pol pa kj tazga:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=192697
je pa to ladja brez primere, tko da mors obcutt pru pol pa sele sodt
kaWsk je napisal/-a:men neki ni jasn: kako to da vedno ko upedenate avto tko kot je treba, ga prodatenajprej swifty, zdej nameravaš še ti, kdo je naslednji
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov