Ja, jaz sm se do solz nasmejal ko sm prebral to v zakonu. Čeprav sploh ni smešno.
V naselje 80km/h - začasen odvzem vozniške,10pik,120jurjev kazni(ok 80 je recimo veliko za naselje, ampak določena naselja so "umetno podaljšana" za par sto metrov in radarji lovijo dlih pri znaku)
vožnja v nasprotno stran po AC - 60k sit pa 2 al 3 pike. Mislim

Ti ti pacek, ne smeš se vozit v kontra smer po AC, reči lepo oprosti pa 3 zdrave marije pa nič TV-ja danes zvečer :P.
Če mene vprašaš, jes bi takega človeka za sramne dlake na avspuh zvezal pa pelal na izlet po sloveniji. Avto pa izpit pa motor pa pecikl pa skiro bi mu pa vzel pa skuro. Ker kaj je preveč je pa preveč.
Pa ne mi govorit slaba signalizacija pa to. OK, recimo da ti rata zapelat na avtocesto na napačno stran, recimo. Če imaš IQ malo nad sobno temperaturo boš v roku 10 sekund oziroma po parih metrih ugotovil da si na napačni strani!:!: ! Pa ni izgovor zaspan, zmeden, star, niti pijan, zadet, kvečjemu prizadet. Če si ne prideš gor da se voziš po napačni strani AC pol ti jaz ne bi dal joysticka za playstation v roke, ne pa volana.
Tak vsaj jaz mislim, ...
Ti pa hvala bogu da si pravcajt zavil desno. To ti je po moje tudi dalo mislit.
Če bi se meni to zgodilo, bi človeka poiskal pa mu pomagal do konca ta njegov samomor izpelat

.
Mislim WTF?
Huh, tak pa sm spravo malo jeze ven :P
LP