lisko je napisal/-a:Kam bo pa moja lubika tablco namestila? :P
Na moped :P .....še zaenkrat

LP
kitty je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Kam bo pa moja lubika tablco namestila? :P
Na moped :P .....še zaenkratops:
![]()
LP
kitty je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Emmmm kaj pa na drugo stran avta tam ko se ti ponavad voziš?
Hmmmm ja tud bi lahko....samo...dve različni tablici na eno petko? to gre?.......no ja...sicer je pa dizl, tak da ji je dovoljeno :P
monster_d je napisal/-a:kitty je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Emmmm kaj pa na drugo stran avta tam ko se ti ponavad voziš?
Hmmmm ja tud bi lahko....samo...dve različni tablici na eno petko? to gre?.......no ja...sicer je pa dizl, tak da ji je dovoljeno :P
Liskotovem dizlu je dovoljeno samo da dimi![]()
Sicr pa 42L bat pa gasa :P
Rjuhar je napisal/-a:Rjuhar je zajebal - danes ni moj dan. Nekaj res nujnega je prislo vmes in nikakor nisem mogel na Brncicevo ob 9ih, za kar se vsem , ki ste me tam čakali opravičujem.
Tablice so narejene, so lepe kot vedno in da se vam vsaj malo prilagodim, bom jutri, se pravi v nedeljo Čakal od 11h do 11.30 in od 19h do 19.30 na Brncicevi na istem mestu. Tisti, ki ne morete me prosim poklicite in se bomo zmenili za prevzem kjerkoli v LJ.
Se enkrat se opravicujem za nastalo zbrko.
Rjuhar
pilgrim je napisal/-a:vsi si jih dajmo zataknit za prednjo šipo, pa bomo ko kamionarji s svojimi CB-ji, al pa ko rotarijci s svojimi značkami
PS:jaz svojo še nameščam, najraje bi jo imel kje zadaj, da bi jo gledali oni, ki jih prehitim :P
dokler pa se ne morem odločiti, pa visi kar doma
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost