Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Katrca So apr 09, 2005 2:03 pm

Sonny je napisal/-a:na koncu boste eni še ugotovil, da je vzorni voznik :roll:

ej men je kul, tko da upam da se ne bo nič spremeniu ;)

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny So apr 09, 2005 2:17 pm

ni v vprašanju njegov karakter ampak objestna vožnja...itak da mamo vsi težjo nogo na tem forumu ampak tko ... no, sj vse nazorno piše par strani nazaj kaj dela

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Sr maj 18, 2005 8:55 am

Sm ga spet vidu norca, ma zdej gor nalepko papino pa za par sekund k sm ga vidu je naredu spet dva prekrška: brez žmigovca iz notranjega pasu v krožišču naravnost v izvoz,poseku dva pasova (tik pred avto pred mano). Pa na naslenmu križišču spet brez žmiguca not zavil.

NORC

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr maj 18, 2005 8:59 am

Jst k ga pa dobim ga bom osebno ZADAVU :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ne me sprasevat zakaj :evil:

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Napisal/-a krt206 Sr maj 18, 2005 9:05 am

_VeNoM_ je napisal/-a:Jst k ga pa dobim ga bom osebno ZADAVU :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kr povej zakaj, bi jih dost verjetn radih to nardil, čeprov so v tej temi eni že ugotavlat začel kok je super pa odličen voznik pa bla bla, če je tok odličen nej se pa ufura u en dirkalnik :!:

Uporabniški avatar
K0zM0
Uporabnik

Kraj: Velenje z okolico ;)

Napisal/-a K0zM0 Sr maj 18, 2005 9:12 am

krt206 je napisal/-a:če je tok odličen nej se pa ufura u en dirkalnik :!:

Sej fura katrco to je čist ql bolid... ;) 8)
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 18, 2005 9:14 am

Ti bom jst povedu iz prve roke, da se ni lohka kr tko ufurat v dirkalnik, ker to stane še pa še denarja, sepravi sam nakup, kaj šele dirkanje...sponzorje je pa prekleto težko dobit, če nimaš vez!!!!!Pa tudi če jih imaš, ni lahko....

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr maj 18, 2005 9:18 am

krt206 je napisal/-a:
_VeNoM_ je napisal/-a:Jst k ga pa dobim ga bom osebno ZADAVU :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kr povej zakaj, bi jih dost verjetn radih to nardil, čeprov so v tej temi eni že ugotavlat začel kok je super pa odličen voznik pa bla bla, če je tok odličen nej se pa ufura u en dirkalnik :!:

v ponedeljek okoli 14 :30 mi je skor rit zbov na moji makjini, pa se zrinu me je na smartinki :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

4 SENNA dubu te bom(mal bos cutu moje roke) ;) ;)

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Napisal/-a krt206 Sr maj 18, 2005 9:24 am

_BiStRi_ je napisal/-a:Ti bom jst povedu iz prve roke, da se ni lohka kr tko ufurat v dirkalnik, ker to stane še pa še denarja, sepravi sam nakup, kaj šele dirkanje...sponzorje je pa prekleto težko dobit, če nimaš vez!!!!!Pa tudi če jih imaš, ni lahko....

L.p Bistri...

Sej vem da to ni enostavno, niti približno, je pa bla šansa neki časa nazaj, k je avtomagazin organiziru, k si mogu za prijavnino dat 20 000 potem si sprobavu mal dirkat in kokr vem so eni dobil pol šanse za seicento cup. Res je, da je težko sponzorje dobit, da loh ta avto pol vzdržuješ + nagrade so take, da tut če redno zmaguješ nimaš stroškov pokritih, kokr je men znan.

Ampak hotu sm sam rečt, da ni vsemogočen, da se mu kao nebi mogl nč narest al pa še hujš, da bo slej ko prej u enga prletu... Ni se mu res treba na tak način izživlat pa druge v nevarnost spravlat

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 18, 2005 9:24 am

Če ga hočte ozdravit dirkanja, pri nekaterih je ozdravljivo, pri nekaterih ni, če smatrate, da ni tok dober kuker misli da je, ga povabte u cerklje na mobikrog, pa nej se pokaže...in če se ne bo...mu bo ego padu...če pa ne... :vc

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
maniac
Novinec

Napisal/-a maniac Sr maj 18, 2005 9:30 am

v večini stvari se podpišem pod voithove izjave!

če ne bi vsak dan vsaj 5x zapelu v rumeno(skor rdečo), ne bi nikamor prišel!
skozi zeleno luč se ljudje tko zaspano spravljajo, da namesto 10 ljudi gredo čez 3-je, pa pol še 3-je čez rumenordečo :P

to, da pa nikol še niste prehiteval čez polno-ne bom komentiral!
lažete k psi!

tud jest sem že prekorači omejitev za 3x pa kaj, nikjer nobenga, nč narobe, tabla stojio brezveze sred ravnine ker so tam kak mesec nazaj nekaj delali, pa niso pospravili tabel (npr. 40), ker rabjo za to občinski odlok, bla bla...

pri nas pa so talne označbe (polna ali prekinjena čsta) itak malce falirane: ogromno je odsekov s prekinjeno črto po nepreglednih ovinkih in ogromno z neprekinjeno na ravninah (kjer je npr. edina možnost, da prehitiš tovornjaka zaradi katerega se že 20 minut voziš 60)...

o tem, zakaj bi vsi friziral pa rihtal avte, če se pa nikoli ne peljete nad omejitvijo, ne bom niti komentiru, pa zakaj bi ga spuščali, če nikol ne prpizdite v ovink,bla bla.

dejte mal razmislat, pa povedat po resnici, pa lahko odpremo novo temo: katere prekške sem že storil in ostal nekaznovan, pa mislim, da se neb nobenmu dal tolk pisat če bi po pravici povedal!!! :!:

lp

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 18, 2005 9:33 am

krt206 je napisal/-a:
_BiStRi_ je napisal/-a:Ti bom jst povedu iz prve roke, da se ni lohka kr tko ufurat v dirkalnik, ker to stane še pa še denarja, sepravi sam nakup, kaj šele dirkanje...sponzorje je pa prekleto težko dobit, če nimaš vez!!!!!Pa tudi če jih imaš, ni lahko....

L.p Bistri...

Sej vem da to ni enostavno, niti približno, je pa bla šansa neki časa nazaj, k je avtomagazin organiziru, k si mogu za prijavnino dat 20 000 potem si sprobavu mal dirkat in kokr vem so eni dobil pol šanse za seicento cup. Res je, da je težko sponzorje dobit, da loh ta avto pol vzdržuješ + nagrade so take, da tut če redno zmaguješ nimaš stroškov pokritih, kokr je men znan.

Ampak hotu sm sam rečt, da ni vsemogočen, da se mu kao nebi mogl nč narest al pa še hujš, da bo slej ko prej u enga prletu... Ni se mu res treba na tak način izživlat pa druge v nevarnost spravlat

No ko si glih omenu, organiziru je Samo Valant, in to tekmovanje še poteka, samo malo je spremenjeno...Drugače, pa seicento stane sezona okoli 1.200.000, pa je treba še kej jest, pa kje prespat(najceneje v avtodomu, ki ga nima vsak doma) Če želiš bit uspešen morš hodit trenirat, potreben je nakup opreme(čelada,kombinezon,rokavice...) Tko da mi lohka verjameš da ni kar tako...Pa za gorske hodiš trenirat z osebnim avtomobilom, kjer pobiraš gume, ki jih tudi mora nekdo kupiti. Poleg tega za dirkanje rabiš veliko časa, saj je fino če si za vikend pred dirko uzameš čet,pet,sob,ned...frej, to pa pri marsikaterem delodajalcu ne gre...skaoraj morš bit samozaposlen al pa met dobrega šefa ;)

Uglavnem, ni lahko, četudi je projekt seicento najcenejši...pa najboljši za začetnike v avtomoto športu...

L.p Bistri...
555

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr maj 18, 2005 9:51 am

maniac je napisal/-a:o tem, zakaj bi vsi friziral pa rihtal avte, če se pa nikoli ne peljete nad omejitvijo, ne bom niti komentiru, pa zakaj bi ga spuščali, če nikol ne prpizdite v ovink,bla bla.
lp

bom še enkrat premislu :P
jz mam avto ki niti gre ne več ko 160..najboljša preventiva pred takimi zadevami, kot jo je opisu oni, ko je temo odprl :)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr maj 18, 2005 10:46 am

Taki so zlo kul. Avto ima vreden 5 tisoč tolarjev in dirka. Potem pride situacija, ko se ti zabije v tvoj avto in ti fukne jeban kuponcek. Ti popravis avto ki nikoli vec ni isti. ko ga prodajas vsak ve da je bil razbit. Ampak to je upraviceno ker vozi pice, ko pa vidite policaja ko je zapeljal cez polno črto in pozabil prizgati sireno, to je pa potem pizdarija.

Skubi moj frend ki razvaza pice ( je tut na forumu) je naredu ze 2 totalki v roku enega leta. Se posebej smesna je taprva, ko se je njegov sodelavec (voznik pic) zaletel v njega, ki je razvazal pice.

In ko se bo najdu se en tak kot ta 4seena bo pocilo, tko da Voith bolje da se izogibata. Ti bos startov pri rumeni ki bo sla na zeleno, on pa skozi rumeno ki bo sla na rdeco in bam. :twisted:
Slika Slika

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Napisal/-a krt206 Sr maj 18, 2005 10:49 am

Bel-Tirid je napisal/-a:Taki so zlo kul. Avto ima vreden 5 tisoč tolarjev in dirka. Potem pride situacija, ko se ti zabije v tvoj avto in ti fukne jeban kuponcek. Ti popravis avto ki nikoli vec ni isti. ko ga prodajas vsak ve da je bil razbit. Ampak to je upraviceno ker vozi pice, ko pa vidite policaja ko je zapeljal cez polno črto in pozabil prizgati sireno, to je pa potem pizdarija.

Skubi moj frend ki razvaza pice ( je tut na forumu) je naredu ze 2 totalki v roku enega leta. Se posebej smesna je taprva, ko se je njegov sodelavec (voznik pic) zaletel v njega, ki je razvazal pice.

In ko se bo najdu se en tak kot ta 4seena bo pocilo, tko da Voith bolje da se izogibata. Ti bos startov pri rumeni ki bo sla na zeleno, on pa skozi rumeno ki bo sla na rdeco in bam. :twisted:

:clapclap lepš res nebi mogu povedat

Uporabniški avatar
Katrca
Uporabnik

Napisal/-a Katrca Sr maj 18, 2005 3:05 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Taki so zlo kul. Avto ima vreden 5 tisoč tolarjev in dirka. Potem pride situacija, ko se ti zabije v tvoj avto in ti fukne jeban kuponcek. Ti popravis avto ki nikoli vec ni isti. ko ga prodajas vsak ve da je bil razbit. :

no pol pa povej kokat se je on že zaleteu, k si tko pameten, no pa ti povem da se ni velikat. če si videu njegov avto je podrajsan od grmovja in kakih teglceu, ne pa od avtomobilov.

tko da ko se bo pa začeu zaletavat, pa lahko kj poveš, k čist kul vos, samo če se mudi se mudi, tut js kdaj prehitim celo kolono na semeforju, pa kaj, pa dj še ti

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR Sr maj 18, 2005 3:29 pm

Katrca je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:Taki so zlo kul. Avto ima vreden 5 tisoč tolarjev in dirka. Potem pride situacija, ko se ti zabije v tvoj avto in ti fukne jeban kuponcek. Ti popravis avto ki nikoli vec ni isti. ko ga prodajas vsak ve da je bil razbit. :

no pol pa povej kokat se je on že zaleteu, k si tko pameten, no pa ti povem da se ni velikat. če si videu njegov avto je podrajsan od grmovja in kakih teglceu, ne pa od avtomobilov.

tko da ko se bo pa začeu zaletavat, pa lahko kj poveš, k čist kul vos, samo če se mudi se mudi, tut js kdaj prehitim celo kolono na semeforju, pa kaj, pa dj še ti

Sam to lahko povem. Če je tipo še nevem kaki pilot, nesreča nikoli ne počiva. Lahko ima srečo in že dve leti objestno dirka brez posledic, lahko pa se bo danes v nesreči koga pahnil v smrti. Ne me razumet narobe, tega seveda nobenemu ne želim. Sam je tko, tudi tisti k dirkajo rally in so odlični piloti še zmir naredijo kako nesrečo. tako pač je. Nemoreš bit vsemogočen ter nedotakljiv na cesti. Do ene mere ja, potem pa bum. :roll:

Uporabniški avatar
maL
Novinec

Napisal/-a maL Sr maj 18, 2005 3:45 pm

Jst ne vidm pointa zakaj vsi Voitha kurcate u nulo. Edini v tej temi ma j***a povedat kaj je že naredu in se tega ne smramuje oz. ne zanika. Grem stavt svoj lev j**c za to, da 99% vseh vas k kle not pišete, delate prav take prekrške. Sj če je voith pač povedu kaj je delu/dela še ne pomen da vse to nardi v ene dnevu...kaj falus... učer je šu čez rdečo... so what? čez kak mesc je pelu namest 50,90. Lucky, niso ga dubl. Če boste pa vi trdil d tega niste nikol nardil ste pa navadna pičkice k ne upajo z resnico na dan.

Drgač so pa VSI teli dostavljalci hrane idioti. Tut un d**** k voz pr HALO KITAJC. mah... ni besed za njih...
Slika

svabo
Novinec

Kraj: metropola

Napisal/-a svabo Sr maj 18, 2005 4:03 pm

tale 4senna voz pr papinotu k sm jest neki časa z njim delu in model res obvlada avto nenormaln.gor pred papinotom ma še ene tri katrce pol pa kr med šihtom če ni dela zamenja frgazar pa mal pošrvfa na brzino
budalesaj in poznali te bodo

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr maj 18, 2005 4:07 pm

Topla pica je boljša od mrzle :yum

:pop:
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov