Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po apr 25, 2005 7:26 pm

speedfight je napisal/-a:
BMW Motorsport je napisal/-a:
Janez Blond je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:hehe so kar smesne tele vase kritike. WAW pr 300km/h je kr malo nestabiln. Ce pri 200km/h kr zadk mejhn odnese skor ga odnese aaaaaa fak. Ja pišuka a je sploh ksn avto ki boste vi rekl ja tole je pa hudo. Nek preberete v picki materni al pa vm pove tisti anglez na top gearu ki itak vse D. avte sovraz se posebej MBja in poj tole tlele vzviseno poveste kot strokovnjaki.

Avtomatski menjalnik mu pa kar dobro dene, 1.prestava do 90, 2 do 160 kar dobro

ah ne gniv je "MEN NI VSEC KER JE MB IN TO JE ZA STARCKE"-takmu bi jest samo kuglo v glavo

starčki si lohk sam ta avto prvoščjo....je pa res kokr so na Top Geru demonstriral da ma čip plastiko notr...slabša kokr jo ma clio....to je pa mal too much, pa sebi enakimi ni nič posebnega sam to da kušta prveč glde na to kar nudi...no ampak se ga pa ne bi branu, pa tko k sem že napisu ga privoščim našim trem lastnikom...

sorry k morm to rečt sam s takimi izjavami boš izpadu sam butl..

Kot prvo grem pa stavt da še nkol nis potipu to notranjost slr-a, no da veš to kar je not NI plastika sploh, ampak je pravi aluminij (ne imitacija al kej podobnga), o plastiki pa ne duha ne sluha...

Clio pa SLR???? Pa a si ti normaln človek??? Fak k bom zakuru to tovarno v Novmu mestu j***m ti te renojevce!!!

dej se mal umer pa mal se used model k tele nespametne izjave ne sodjo semle!!! K ti sploh veš kuk folku daje tale tovarna kruh?!?! Zgleda da je nisi še nkol od bliz pogledu al pa sploh naweš kak je met zaposlenih 3000 folka brez zunajih vzdrževalcev in podjet i ki sodelujejo s tovarno!!! Rajš mouč o tem da boš neki zažigou pa te fore k k si prou bedn in gledaš na svet kakor da si sam tle :roll: :roll:

LP miha

ti se boš pokakcou predn boš kej požigou u nm,če maš pa tok proti renojevcem pa revozu se pa postav sred freme pa to njim powej pa bomo vidl kwa bo pol,če ne bo dost bom pa še jst dodatno dau,k to so čist mim izjave...b**** :roll: :?

LP
Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po apr 25, 2005 8:39 pm

Fiat007 je napisal/-a: dam svoja j***a stran, da bi ga čist vsak imel, če bi mu ga šenkal!
LP

hehe seveda da bi ga vsak mel ce bi ga kdo senkal, sam jih nocjo senkat :(

ne recem zadeva je ful lepa od zuni, in tud pohvalno dost je not zapakiran instant konjev, pa se za dva extra konja ma placa not. do tle pohvalno, sam mene pac moti to da je vse neki odvisno od elektronike. crap. hocem masino kolesa zice karoserijo pa obratomer pa da not v kabino vrocina 600 konjskega agregata buta, ne pa nek hibrid med fancy mecko pa brutalnim sportnikom. po mojem mnenju je to pac nezdruzljivo, oz ce ze zdruzis to skp je tko k sladkor pa sol combined.

meu bi pa ga ja, tud sam za 2 dni ce bi se dal. bi su mal pleh picke zavracat :lol:

drgac pa ce bi meu tok kesa da bi se lahk preseravu s takimi avtomobili, bi dau v mb tocno tako narocilo kot sm zogr opisu, saltkebl volan, sklopka, gas pa bremza. ostalo pa fu.

sploh pa zanimiv bo vidt tak avto cez 20 let. garantiram da tud en nebo pokreten cez 20. ce pa ze bo bo pa vse neki po svoje delal, voznja brez raznega strajka vecih sistemov nebo mozna. ja ja to je ta scena k uzamejo pc pa ga dajo tja k mu ni mesta..
Zadnjič spremenil Voith, dne Po apr 25, 2005 8:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po apr 25, 2005 8:50 pm

benz je napisal/-a:Slika
Še lepotec iz Slov. Konjic!
Mislim da je vsakršen komentar odveč :shock: 8)

Grd je.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po apr 25, 2005 8:52 pm

Turbobitch je napisal/-a:

Grd je.

Offtopic:Edin lep je SL 55 od mercedesov.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Po apr 25, 2005 9:10 pm

Grd je.

Sej nič ne rečem vem vsak ima pač svoj okus sej tako kot je meni enzo grd.j*** ga je pa res da je ta avto v živo nenormalen.
Naj vam povem ko si ga je Ajm kupo so ga poklicali da pride v ac po njega. In ko bi mu moral trgovec predstavit avto je ostal brez besed.... :shock: Namreč avto te tako impresionira da brezveze. In notranjost ni iz plastike ampak iz karbona to sivo tako da top gear malo pretirava. Sej sem gledal.
SlikaE55 AMG

Vontz
Nov uporabnik

Napisal/-a Vontz Po apr 25, 2005 9:28 pm

It AC so poklicali kupca avtomobila vrednega pol milijona, da si pride po njega?

Seljacine, ni druge besede.

Lep pozdrav

bizi10
Novinec

Kraj: Štajerska

Napisal/-a bizi10 Po apr 25, 2005 9:39 pm

Vontz je napisal/-a:It AC so poklicali kupca avtomobila vrednega pol milijona, da si pride po njega?

Seljacine, ni druge besede.

Lep pozdrav

Ja kaj pa mu naj naredijo? Limuzino z eno blondino za krajšanje časa po njega pošljejo? :roll:

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po apr 25, 2005 10:10 pm

Grd je.

ja, men tut, mam magari raj reno 5
Slika Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To apr 26, 2005 10:37 am

Hehe, se dobr da je cel iz nekih new age hudih ultralahkih materialov pol pa tehta 1800. LOL. Hvalabogu da majo nemci porsche, ker bi jih drugac mel za ciste autobahn napenjalce(tuki ne mislim samo mercedes ampak se druge dvotonske 500 konjske krave....)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To apr 26, 2005 10:39 am

HajdukS je napisal/-a:Hehe, se dobr da je cel iz nekih new age hudih ultralahkih materialov pol pa tehta 1800. LOL. Hvalabogu da majo nemci porsche, ker bi jih drugac mel za ciste autobahn napenjalce(tuki ne mislim samo mercedes ampak se druge dvotonske 500 konjske krave....)

Taki najbolj limajo na zdic
Slika Slika

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy To apr 26, 2005 10:40 am

Vi tak niste normalni :?

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To apr 26, 2005 10:42 am

Taki najbolj limajo za zic? Zanimivo merilo, mene ne gane... Jst mam raj take k te odlimavajo z zica v smereh levo, desno in naprej. Sej pravim vsakemu svoje veselje.

Andy: zakaj?

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To apr 26, 2005 10:49 am

HajdukS je napisal/-a:Taki najbolj limajo za zic? Zanimivo merilo, mene ne gane... Jst mam raj take k te odlimavajo z zica v smereh levo, desno in naprej. Sej pravim vsakemu svoje veselje.

Andy: zakaj?
Mal si preber celo temo pol pa še komentarje pa ti bo vse jasno

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 26, 2005 11:06 am

1800 je res tumac prevec. pozerska zadeva pac. rd bi vidu eno dirko med slr pa atom ariel-om :twisted:

ce ze mercedes pa vec 100 konjicev pol more bit tole, k je pa tocno po taki filozofiji narjen k si js predstavlam supersportnika:
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To apr 26, 2005 11:27 am

pa ne morm verjet kaj kel foušarija dela,če je SLr grd avto,pa bedn in nepokreten in use te traparije k jih gocorite pol pa tud ne vem...če bi ga u živo vidl bi usi drgač govorl...in če bi ga mel usak od vas kle k ga tko šinfate prkeranga na svojm dvorišču bi biu pa itq najjači super špotnik useh časov,in to samo zato ker bi biu vaš in ne od koga druzga...pa ne morm vrjet no :roll: :? tole je čist mim :?

LP
Slika

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To apr 26, 2005 11:38 am

no, po branju te debate sem se odločil, da ne bom kupil SLR-a!

ne samo da sem se izognil nakupu res slabega avta, prihranil sem še pol milijona evrov.

hvala, avtomobilizem.com! :har
GTI
ITR
E30

Andy
Poznavalec foruma

Napisal/-a Andy To apr 26, 2005 11:43 am

Loopz je napisal/-a:no, po branju te debate sem se odločil, da ne bom kupil SLR-a!

ne samo da sem se izognil nakupu res slabega avta, prihranil sem še pol milijona evrov.

hvala, avtomobilizem.com! :har
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NISM SE MOGU ZADRŽAT

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To apr 26, 2005 11:47 am

rok46 je napisal/-a:pa ne morm verjet kaj kel foušarija dela,če je SLr grd avto,pa bedn in nepokreten in use te traparije k jih gocorite pol pa tud ne vem...če bi ga u živo vidl bi usi drgač govorl...in če bi ga mel usak od vas kle k ga tko šinfate prkeranga na svojm dvorišču bi biu pa itq najjači super špotnik useh časov,in to samo zato ker bi biu vaš in ne od koga druzga...pa ne morm vrjet no :roll: :? tole je čist mim :?

LP

ma ne kvasi neumnosti. men je oblika usec in tud moc ki jo da iz sebe mi je usec.
ni mi pa usec to da je ta avto namenjen poziranju in nikakor ni resn sportnik za kar bi se rd izdajal. ma prevec nepotrebne prtljage in raznega sranja ki je v avtu z 600 konji totalno nepotrebno. js sm ga vidu na cesti ze ene 10x ker se en dost vozi na relaciji kranj lj, enkat k se mi je na rit lepu sm celo pohodu dila das ker sm mislu da je to una bl cheap verzija mercedeza, sam se ga nism mogu znebit tud pr kr neki cez 200kmh. pol k sm se umaknu sm dojeu zakaj ne.

avto je lusn, sam v njem bi si js zeleu tak set-up kot je v clk-gtr. to pomen velik lazje vseskup, pa nobenih komplikacij pa nevemkok nastavitev menjalnika pa nekih cudnih elektronskih pomagal ki v tak avto ne pasejo.

dejstvo je da z leti bo sla elektronika naprej in ta elektronika k je vgrajena v slr bo hudo zastarela, docim mehanika recimo nebo zastarela.

hudo so zasral s tem da so nametal not tok stromovja ker to bo v daljsem roku zlo pokvarlo vrednost tega avta. pa kakorkoli.

pa men je zadeva usec in nism fovz unmu k ga ma, zelel bi si sam ,da ce se se kdaj ponovi taka scena da se mi bo za ritjo vozu, da bi lahk js pospesu tok da me nebi dohaju :D sam o tem lahk bl k ne sam sanjam, razn ce bi kako prepricu soseda da mi avto posod, kar se pa nebo zgodil :lol:

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren To apr 26, 2005 12:12 pm

Zaklepam.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov