kljukec je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.
Nice move!
po eni strani jamrate kako nekateri ne vozjo pametno, pa pizdite zarad tega
pol pa preberaš take idiotske izjave- nice move- a človk bi se lohka ubov
jao
1.8T je napisal/-a:X-hair, daj mi zaupaj, a ti sploh opazis, da je kdo zacel pospesevati, ko ga prehitevas? Meni to ne uspeva prav dobroops:
/jan
HajdukS je napisal/-a:Men gre to tut ful na zivce sam u dolocenemu primeru pa tut sam....
VI KI POSPESUJETE ZARAD KATERGAKOLI RAZLOGA STE BOLANI ZAKOMPLEKSANI BEBCKI!
URBY je napisal/-a:pugi405 je napisal/-a:Evo... danes sem pa jst zelo jezen. Spet sm mel en "incident" z LJ tablico.Tip mi vozi čisto za ritjo in me hoče prehitet v nepreglednem ovinku. Bilo je tako bliz, da če bi skoču slučajno po bremzi (nikol ne veš kaj je lahko za ovinkom) bi mi prletu v rit. Pa sem se pol spomnu, da smo se tuki pogovarjal, da mu daš zadnjo meglenko, da se ti maybe odlepi od riti. Tut to ni delovalo. Bremzal nisem, ampak sem mu dal levi smernik naj me prehiti, saj je bila pred njim dolga ravnina.. ampak ne! Tip mi je še vedno tiščal v rit in tudi, ko me je prehiteval (nisem pospešil, da ne bo kdo tega mislil!!)
me je prehitel tako, da sva nekaj časa vozila vštric. Ko se je zguzil mimo mi je dal meglenko (kaj pa
![]()
) in sem mu nato (od jeze) odgovoril z dolgo lučjo. Vem... bilo je nepotrebno.. ampak ko me na cesti nekdo spravlja v strah ne stojim križem rok in si mislim... eh mogoče ma tip sam slab dan. Ampak, da me nekdo uči pameti na cesti, ki je ne pozna in na kateri je blo že več hudih nesreč me pa razpizdi na polno. Za nameček sem lahko le še ujel njegov sredinec, ki mi ga je pokazal v slovo. Bel Golf III LJ-T6-XXX.... cifer ne povem
pozabu.... Tako, da.... dragi moj... drugič boš oral po njivi, ker če me misliš jebat v glavo dobesedno pred hišo si se zmotu. Pa še prišparal sem ti kr neki čukov za kazanje prsta ker te nisem prjavu.
LP.
Hm, edina rešitev je ta, da če ti čisto za riti vozi da mu pripremzaš, če pa še to ni dovolj, pa še bolj zapremzaš pa rečeš, da je šel maček čez cesto, itak bo pa on kriv zaradi varnostne razdajle, sam to si že moraš kar upat, ampak nekateri to serijsko počnejo, potem pa še fajn za bolečine v vratu denar potegnejo.
Speedfighter je napisal/-a:Mene pa zanima kaj lahko narediš pacientu, ko ti ponoč od zadi prifura z dolgimi, pol pa še kr neki časa fura tik za tabo, brez da bi dolge ugasnu!!!Mu daš meglenko-ni efekta! Prižgeš vse 4 žmigavce-nič! Umaknit se nimaš kam! Pol se spomnim, da sem prižgal vse 4, pa znižal hitrost tolk da me je prehitel-zraven je pa še veselo trobil in krilil z rokami! Ampak se mi enostavno ni več dalo it za njim pa mu kontra z dolgimi svetit, če bi mu mogoče potem potegnilo!
Kaj vse človek ne sreča na cesti...
pugi405 je napisal/-a:Nardit se ne da nič. Lahko se samo doma vsedeš, si odpreš pivo... in ga spiješ na eks ter se poskušaš umirit. Jeba je to ja.. sam je treba lastni ego znat taprav cajt potlačit preden ti zrase prek glave
Speedfighter je napisal/-a:Sm prebral in moram podati dva komentarja:tud mene razpizdi, da nekdo fura krepko pod omejitvijo, potem pa med tvojim prehitevanjem začne pospeševati!Ampak me moti zgolj v taki situaciji-namreč v primeru, ko se v naselju običajno vozim cca 60km/h, pa vidim kakega frajerčka, kako se zaganja, da bi me prehitel čez ovinke...takrat pa z veseljem še mal vštric pospešim-nej se i**** mal izuči da je naselje pa vendarle naselje!
Drugo so pa motoristi na cesti-nimam nič proti njim-zarad mene če vozjo 200km/h, pa po odstavnem pasu, če jim paše...me pa razpizdi, da prehiteva kak kolono čez ovinke, pa ko vidi da ne gre več, se pa rukne pred tebe pa po bremzi-sori, ampak ga pa rajš podrem kot pa da na bremzo stopim! V končni fazi je CPP ennak za vse!No, pa še ena situacija, v kateri bi najrajš popizdu-stojiš pred rdečo, pa se prpele motorist od zadi&se postav pred tabo počez-vse kul, dokler se ne pržge zelena, un pa kakih 5 sekund še kr stoji pa okol gleda!Ja vozi hudiča, če se ti res tolk mudi, ne pa da me oviraš!:x
No, to bo pa tud ves komentar z moje strani...
Speedfighter je napisal/-a:Mene pa zanima kaj lahko narediš pacientu, ko ti ponoč od zadi prifura z dolgimi, pol pa še kr neki časa fura tik za tabo, brez da bi dolge ugasnu!!!Mu daš meglenko-ni efekta! Prižgeš vse 4 žmigavce-nič! Umaknit se nimaš kam! Pol se spomnim, da sem prižgal vse 4, pa znižal hitrost tolk da me je prehitel-zraven je pa še veselo trobil in krilil z rokami! Ampak se mi enostavno ni več dalo it za njim pa mu kontra z dolgimi svetit, če bi mu mogoče potem potegnilo!
Kaj vse človek ne sreča na cesti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov