Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So maj 14, 2005 5:48 pm

Men gre to tut ful na zivce sam u dolocenemu primeru pa tut sam....

VI KI POSPESUJETE ZARAD KATERGAKOLI RAZLOGA STE BOLANI ZAKOMPLEKSANI BEBCKI!
Zadnjič spremenil HajdukS, dne Po maj 16, 2005 10:37 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith So maj 14, 2005 6:05 pm

Here is a little song I wrote
You might want to sing it note for note
Don't worry be happy
In every life we have some trouble
When you worry you make it double
Don't worry, be happy...

Ain't got no place to lay your head
Somebody came and took your bed
Don't worry, be happy
The land lord say your rent is late
He may have to litigate
Don't worry, be happy
Look at me I am happy
Don't worry, be happy
Here I give you my phone number
When you worry, call me
I make you happy
Don't worry, be happy
Ain't got no cash, ain't got no style
Ain't got no girl to make you smile
But don't worry be happy
Cause when you worry
Your face will frown
And that will bring everybody down
So don't worry, be happy (now)...

There is this little song I wrote
I hope you learn it note for note
Like good little children
Don't worry, be happy
Listen to what I say
In your life expect some trouble
But when you worry
You make it double
Don't worry, be happy...
Don't worry don't do it, be happy
Put a smile on your face
Don't bring everybody down like this
Don't worry, it will soon pass
Whatever it is
Don't worry, be happy

;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po maj 16, 2005 8:09 am

kljukec je napisal/-a:
Speedfighter je napisal/-a:
nebivedu je napisal/-a:Lih danes me je en tip na avtocesti hotel prehiteti po desni(preko odstavnega pasu), ampak slučajno mi je avto ušel na desno in zgodilo se je - tip bi skoraj zapel v ograjo - jo je malo podrajsal, ampak nič hudega. Nekako mi ni do tega, da me ljudje prehitevajo po desni, če je prehitevalni pas frej. Aja - vozil sem 100 pri omejitvi 60, ker nekaj delajo na tistem odseku, tko da sem že jaz 40 čez omejitev vozil.

Nice move! :twisted:

po eni strani jamrate kako nekateri ne vozjo pametno, pa pizdite zarad tega
pol pa preberaš take idiotske izjave- nice move- a človk bi se lohka ubov
jao

No bom še dodatek napisal - vozili smo v koloni 100km/h in en tovornjak(a nimajo omejitve in blokade na 90km/h) se je spravil kolono prehitevat(mogu je res vozit okol 120 al pa še več). Ker je bil tovornjak na moji levi in s kolesi čisto na črti, sem se mu pač malo umaknil in se pomaknil v desno proti odstavnem pasu,nagonsko pač, ker se umakneš za vsak slučaj in predvidevaš, da je odstavni praz prazen, kjer pa me je ta i**** hotel prehiteti po desni - tko da si je čisto sam kriv - če ne more tiste minute počakat, pa me potem prehiti, naj se pa razbije.
Tudi, če bi se ubil, mi je vseeno za takega - ker očitno se mu potem ni več mudilo, torej je šlo samo za objestnost, da golf prehiti terenca, in je potem celo pot lepo počasi vozil - mogoče samo 2 ali pa 3 avtomobile pred mano - kar pomeni, da je na avtocesti vozil 100km/h(ker sam tok vozim in se mi sploh ne da več noret - ne bom delal celo življenje zato, da bom plačeval kazni zarad 5km/h čez omejitev).
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
X-Hair
Mojster foruma

Kraj: Fant od Fare

Napisal/-a X-Hair Po maj 16, 2005 1:45 pm

1.8T je napisal/-a:X-hair, daj mi zaupaj, a ti sploh opazis, da je kdo zacel pospesevati, ko ga prehitevas? Meni to ne uspeva prav dobro :oops:

/jan

:P :mrgreen:

Hja, nazalost se vidi. Kaki TDI me vcasih zajebava. Ker v Zali za tak manever bi rabil 4x4 pa 300+ konjev, da bi zadostovalo. :?

Zadnjic en ata spelje iz Istrabenza. Pa me je videl, skor 100% sem preprican, da me je videl. Potem pa prov po polzje spele tisto svojo hondico. :? Seveda sem bremzal, ker sem prisel okrog 100. Samo mu nisem zameril, ker je bilo mokro. Verjetno ni vedel, da se lahko tudi ob lepem dezevnem vremenu hitro peljes. :mrgreen:
SlikaSlika

svadreb
Uporabnik

Napisal/-a svadreb Po maj 16, 2005 1:59 pm

HajdukS je napisal/-a:Men gre to tut ful na zivce sam u dolocenemu primeru pa tut sam....

VI KI POSPESUJETE ZARAD KATERGAKOLI RAZLOGA STE BOLANI ZAKOMPLEKSANI BEBCKI!

HajdukS, v prvem stavku pravi, da tud sam včasih pospeši, v drugem pa na ves glas zavpije, da so "pospeševalci" bolani zakompleksani bebčki.

Vprašanje: Kaj je HajdukS ?

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Po maj 16, 2005 3:13 pm

Mah določeni dizlaši so krneki ker res tišijo do onemoglosti, sploh kšni SDI.
Zadnjič na AC me je najprej neka cordoba SDI naravnost nesramno izsilila, ko je tip zapeljal na prehitevalnega. Potem ko je bilo to že mimo ter smo bili spet na desnem pasu se je na obzorju pojavil tovornjak in sem reku nič bom jaz že zdaj ven zapelu pa vse skup prehitu, preden bo tale umetnik spet kaj začaral in valda ko on vidi da jaz prehitevam pritisne svojega traktorja do konca, ampak k sreči mu ni šlo nikamor :)
Za moje pojme je to še čist odpustno če to folk počne na AC, ker ti ne more nihče pripeljati nasproti (no ja, so tud izjeme :lol:). Pač si misliš svoje, samo tiste ki te pa ogrožajo na navadnih cestah s takim tiščanjem bi pa zmlel v pasjo hrano.
Nebivedu-ju se moram pa opravičit ker sem ga krivoma obsodil, da je namerno naključno zapeljal na desno :) Nauk: dobro je imeti terenca, še bolje je imeti tovornjaka :)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To maj 17, 2005 7:51 am

svadreb: hajduks je bil ironicen; hotu je ponazorit ene par postov tuki v tej temi... drugi del je bla moja misel...

No in kaj je hajduks?

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To maj 17, 2005 10:24 pm

če mi kdo tišči za rit (recimo 1m)mu poblendam z meglenko, če ne pomaga na rahlo pobremzam, če pa še to ni dovolj pa gledam v špegu in ko vidim da me gleda za moment močno zabremzam, nato pospešim... sledijo blendanja, mahanja itd.

če kdo pospešuje med mojim prehitevanjem se umaknem nazaj in trobim (ca. 10sec.)
če me kdo prehiteva ga 100% spustim naprej.

če je ozka cesta npr. gorajte (sv.duh-šk.loka) peljem čisto po robu asfalta in se ne umaknem ker se 2 lepo srečata.
umaknem se samo ženski ki vozi pol metra od roba... (ni jim pomoči) nekateri po moje sploh ne wejo kje imajo avto (na cesti) za take je poligon)

sploh pa sam razvažam pice :D tako da delam dnevno okoli 150-250km po mestu...
vidiš vse živo.

aja... pač sam povem kako js reagiram pri določeni situaciji...
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne maj 22, 2005 8:41 pm

Evo... danes sem pa jst zelo jezen. Spet sm mel en "incident" z LJ tablico. :x Tip mi vozi čisto za ritjo in me hoče prehitet v nepreglednem ovinku. Bilo je tako bliz, da če bi skoču slučajno po bremzi (nikol ne veš kaj je lahko za ovinkom) bi mi prletu v rit. Pa sem se pol spomnu, da smo se tuki pogovarjal, da mu daš zadnjo meglenko, da se ti maybe odlepi od riti. Tut to ni delovalo. Bremzal nisem, ampak sem mu dal levi smernik naj me prehiti, saj je bila pred njim dolga ravnina.. ampak ne! Tip mi je še vedno tiščal v rit in tudi, ko me je prehiteval (nisem pospešil, da ne bo kdo tega mislil!!) :evil: me je prehitel tako, da sva nekaj časa vozila vštric. Ko se je zguzil mimo mi je dal meglenko (kaj pa :roll: :roll: ) in sem mu nato (od jeze) odgovoril z dolgo lučjo. Vem... bilo je nepotrebno.. ampak ko me na cesti nekdo spravlja v strah ne stojim križem rok in si mislim... eh mogoče ma tip sam slab dan. Ampak, da me nekdo uči pameti na cesti, ki je ne pozna in na kateri je blo že več hudih nesreč me pa razpizdi na polno. Za nameček sem lahko le še ujel njegov sredinec, ki mi ga je pokazal v slovo. Bel Golf III LJ-T6-XXX.... cifer ne povem :roll: pozabu.... Tako, da.... dragi moj... drugič boš oral po njivi, ker če me misliš jebat v glavo dobesedno pred hišo si se zmotu. Pa še prišparal sem ti kr neki čukov za kazanje prsta ker te nisem prjavu.
LP. :evil:

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne maj 22, 2005 8:58 pm

URBY je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:Evo... danes sem pa jst zelo jezen. Spet sm mel en "incident" z LJ tablico. :x Tip mi vozi čisto za ritjo in me hoče prehitet v nepreglednem ovinku. Bilo je tako bliz, da če bi skoču slučajno po bremzi (nikol ne veš kaj je lahko za ovinkom) bi mi prletu v rit. Pa sem se pol spomnu, da smo se tuki pogovarjal, da mu daš zadnjo meglenko, da se ti maybe odlepi od riti. Tut to ni delovalo. Bremzal nisem, ampak sem mu dal levi smernik naj me prehiti, saj je bila pred njim dolga ravnina.. ampak ne! Tip mi je še vedno tiščal v rit in tudi, ko me je prehiteval (nisem pospešil, da ne bo kdo tega mislil!!) :evil: me je prehitel tako, da sva nekaj časa vozila vštric. Ko se je zguzil mimo mi je dal meglenko (kaj pa :roll: :roll: ) in sem mu nato (od jeze) odgovoril z dolgo lučjo. Vem... bilo je nepotrebno.. ampak ko me na cesti nekdo spravlja v strah ne stojim križem rok in si mislim... eh mogoče ma tip sam slab dan. Ampak, da me nekdo uči pameti na cesti, ki je ne pozna in na kateri je blo že več hudih nesreč me pa razpizdi na polno. Za nameček sem lahko le še ujel njegov sredinec, ki mi ga je pokazal v slovo. Bel Golf III LJ-T6-XXX.... cifer ne povem :roll: pozabu.... Tako, da.... dragi moj... drugič boš oral po njivi, ker če me misliš jebat v glavo dobesedno pred hišo si se zmotu. Pa še prišparal sem ti kr neki čukov za kazanje prsta ker te nisem prjavu.
LP. :evil:

Hm, edina rešitev je ta, da če ti čisto za riti vozi da mu pripremzaš, če pa še to ni dovolj, pa še bolj zapremzaš pa rečeš, da je šel maček čez cesto, itak bo pa on kriv zaradi varnostne razdajle, sam to si že moraš kar upat, ampak nekateri to serijsko počnejo, potem pa še fajn za bolečine v vratu denar potegnejo.

O.K. ja... ne vem če bi ti to naredu, če maš očeta pa mamo v avtu, ki sta že kr v letih.... Če bi se mojimami ki je sedela zadej kej zgodilo zaradi "neboštimenejebal".press kaj naj? :evil: Tipa bi ubol. Jao, boljš da so bli starši z mano, da me je vsaj kdo mel za pomirit. :g:

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Ne maj 22, 2005 9:04 pm

Pri mojem prejšnjem avtomobilu sem mel res ful ornk zadnje meglenke in če sem jih prižgal je to vedno delovalo... Zdaj imam pa samo eno, pa še ta je bolj revna, tko da je več ali manj eno in isto, ali je prižgana ali ne.
Taki idioti, ki ti vozijo res par cm za ritjo ti grejo tolk na živce, da jih še ignorirat ne morš... Kaj je najbolš naredit ne vem... Čimprej se mu umaknit nekam na kšno avtobusno al pa recimo za probat bi blo (če zadaj nimaš drugih vozil) lepo spustit gas pa upočasnit počasi nekje do 20km/h, pol naj pa vozi zadaj če hoče. Pa še vse štiri smernike lepo prižgeš... Če ti kdo kej teži, si imel težave z vozilom.
Bremzal na silo jaz nebi, ker pol imaš komedije in poškodovan avto po čisti neumnosti. Itak on samo to čaka, da se mu boš pustil sprovocirat...
Takrat je treba bit čimbolj miren, midva s kolegom ko sva se vozila sva imela enkrat podobne probleme z xy modelom in pol enkrat je kr lepo ustavu pa vn iz avtomobila ker se je mislu sred ceste kr tolčt začet... mislm svašta.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 9:40 pm

Mene pa zanima kaj lahko narediš pacientu, ko ti ponoč od zadi prifura z dolgimi, pol pa še kr neki časa fura tik za tabo, brez da bi dolge ugasnu!!! :evil: Mu daš meglenko-ni efekta! Prižgeš vse 4 žmigavce-nič! Umaknit se nimaš kam! Pol se spomnim, da sem prižgal vse 4, pa znižal hitrost tolk da me je prehitel-zraven je pa še veselo trobil in krilil z rokami! Ampak se mi enostavno ni več dalo it za njim pa mu kontra z dolgimi svetit, če bi mu mogoče potem potegnilo!

Kaj vse človek ne sreča na cesti...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne maj 22, 2005 9:56 pm

Speedfighter je napisal/-a:Mene pa zanima kaj lahko narediš pacientu, ko ti ponoč od zadi prifura z dolgimi, pol pa še kr neki časa fura tik za tabo, brez da bi dolge ugasnu!!! :evil: Mu daš meglenko-ni efekta! Prižgeš vse 4 žmigavce-nič! Umaknit se nimaš kam! Pol se spomnim, da sem prižgal vse 4, pa znižal hitrost tolk da me je prehitel-zraven je pa še veselo trobil in krilil z rokami! Ampak se mi enostavno ni več dalo it za njim pa mu kontra z dolgimi svetit, če bi mu mogoče potem potegnilo!

Nardit se ne da nič. Lahko se samo doma vsedeš, si odpreš pivo... in ga spiješ na eks ter se poskušaš umirit. Jeba je to ja.. sam je treba lastni ego znat taprav cajt potlačit preden ti zrase prek glave ;)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 10:00 pm

pugi405 je napisal/-a:Nardit se ne da nič. Lahko se samo doma vsedeš, si odpreš pivo... in ga spiješ na eks ter se poskušaš umirit. Jeba je to ja.. sam je treba lastni ego znat taprav cajt potlačit preden ti zrase prek glave ;)

Ma nimaš res kej takmu narest! Na srečo nism bil sam v avtu - sicer bi z mojim egom zihr šla z dolgimi lučmi naprej! :lol:

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne maj 22, 2005 10:05 pm

Speedfighter je napisal/-a:Sm prebral in moram podati dva komentarja:tud mene razpizdi, da nekdo fura krepko pod omejitvijo, potem pa med tvojim prehitevanjem začne pospeševati! :evil: Ampak me moti zgolj v taki situaciji-namreč v primeru, ko se v naselju običajno vozim cca 60km/h, pa vidim kakega frajerčka, kako se zaganja, da bi me prehitel čez ovinke...takrat pa z veseljem še mal vštric pospešim-nej se i**** mal izuči da je naselje pa vendarle naselje!
Drugo so pa motoristi na cesti-nimam nič proti njim-zarad mene če vozjo 200km/h, pa po odstavnem pasu, če jim paše...me pa razpizdi, da prehiteva kak kolono čez ovinke, pa ko vidi da ne gre več, se pa rukne pred tebe pa po bremzi-sori, ampak ga pa rajš podrem kot pa da na bremzo stopim! V končni fazi je CPP ennak za vse! :evil: No, pa še ena situacija, v kateri bi najrajš popizdu-stojiš pred rdečo, pa se prpele motorist od zadi&se postav pred tabo počez-vse kul, dokler se ne pržge zelena, un pa kakih 5 sekund še kr stoji pa okol gleda!Ja vozi hudiča, če se ti res tolk mudi, ne pa da me oviraš!:x

No, to bo pa tud ves komentar z moje strani... :D

To si dobro napisal!

vajdo
Novinec

Kraj: Ribnica

Napisal/-a vajdo Ne maj 22, 2005 10:15 pm

Speedfighter je napisal/-a:Mene pa zanima kaj lahko narediš pacientu, ko ti ponoč od zadi prifura z dolgimi, pol pa še kr neki časa fura tik za tabo, brez da bi dolge ugasnu!!! :evil: Mu daš meglenko-ni efekta! Prižgeš vse 4 žmigavce-nič! Umaknit se nimaš kam! Pol se spomnim, da sem prižgal vse 4, pa znižal hitrost tolk da me je prehitel-zraven je pa še veselo trobil in krilil z rokami! Ampak se mi enostavno ni več dalo it za njim pa mu kontra z dolgimi svetit, če bi mu mogoče potem potegnilo!

Isti primer včeraj, na poti iz Metlike proti Črnomlju, pa daš ogledalo srednje na tmno, pol se ti pa iz stranskih špeglov odbija. Sam se mi zarad takih ne da skoz špeglov podirat.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Ne maj 22, 2005 11:08 pm

vajdo je napisal/-a:Isti primer včeraj, na poti iz Metlike proti Črnomlju, pa daš ogledalo srednje na tmno, pol se ti pa iz stranskih špeglov odbija. Sam se mi zarad takih ne da skoz špeglov podirat.

In kaj si pol naredu? Ker taki "junaki" te dobesedno zaslepijo! :?

Uporabniški avatar
Jackal81
Novinec

Kraj: SLP

Napisal/-a Jackal81 Po maj 23, 2005 7:50 am

Zgleda se te dni še luna nekaj pozna...

Se peljem včeraj s polnim avtom čez Trojane v Lj., pa ena tetka s Cliotom čez cel tunel (še na avtocesti - samo je en pas zaprt) - 50... pol pa le nekako prilezemo čez Trojanski klanec in najdem prostor za prehitevanje (pač 75KM in poln avto :roll: ), pridem vzporedno z njo - tetka pa po gasu... :evil: Bemtiš...

Ok druga situacija malo naprej... Golf V, omejitev 90, pelje 70 - ok ravnina, sem imel ravno lep zalet, tako da sem prišel enostavno mimo. Mu ugrem nekoliko naprej - potem pa naselje - grem lepo na 50, pa isti golf V mimo mene najmanj 90. :roll:
SlikaSlika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov