killah bee je napisal/-a:Verjetno bojo kr vsi prešaltal na 100 oktanca tud petrol pomoje,samo OMW je naredil prvi korak
Verjetno res pa upam da se bo to zgodil čimprej.
RR je napisal/-a:Folk, izogibajte se aditivov in podobnega sranja, sam tega ne zlivat v motorje.....
Jaz v bistvu že kr skoz tankam na OMV-ju, ker ima bolj kvalitaten benz od Petrola...
Včeraj sem natočil 100 okt. benz in imam občutek tišjega delovanja motorja, lepše se dviga v visoke vrtljaje, porabo moram pa še mal sledit....
Lp
mike_86 je napisal/-a:pobje jst vam pa tkole povem....imam punto 75 elx, letnik 1994, model 1995, in sem tankal pred kratkim 95, potem pa sem malenkost preden je prišel 100 oktanski, tankal 98. že pri 98 sem imel 1liter manjšo porabo, z 100 oktanskim pa sem za 1200 sit naredil 100kilometrov pri normalni vožnji, se pravi med 1800 in 2400 obrati....torej?! kaj pravite?
OMV Istrabenz je napisal/-a:Spoštovani *CENZURA*,
zahvaljujem se za Vaše sporočilo, v katerem ste zapisali izkušnjo z našim novim gorivom, ki je žal drugačna od vrste tistih, opisanih v številnih sporočilih navdušenih uporabnikov, prejetih zadnje dni.
Sporočam Vam, da smo Vaše pripombe in izkušnje vzeli resno in jih posredovali strokovnim službam v našem podjetju. Naše vodilo namreč je, da je kakovost vedno na prvem mestu. Namreč, naše gorivo OMV Super 100 je resda namenjeno najsodobnejšim pogonskim agregatom, a naj bi imelo zaradi svojih lastnosti ter predvsem kakovosti, številne prednosti tudi ob uporabi v nekoliko starejših avtomobilih.
Načeloma velja, da gorivo nudi vse prednosti pri motorjih z elektronskim nadzorom in uravnavanjem klenkanja, a žal nismo seznanjeni o tehničnih značilnostih vseh avtomobilov vseh znamk. Zato svetujemo, da za nadaljno uporabo našega goriva OMV Super 100 preverite možnost le-tega v navodilih za uporabo vašega avtomobila. Kot rečeno, bomo v družbi OMV Slovenija resno proučili Vaše pripombe in izkušnje z našim gorivom.
Za sleherne nadaljne informacije smo vam vedno na voljo.
S spoštovanjem,
*CENZURA*
Odnosi z javnostmi
OMV Slovenija, d.o.o.
Čojko je napisal/-a:mike_86 je napisal/-a:pobje jst vam pa tkole povem....imam punto 75 elx, letnik 1994, model 1995, in sem tankal pred kratkim 95, potem pa sem malenkost preden je prišel 100 oktanski, tankal 98. že pri 98 sem imel 1liter manjšo porabo, z 100 oktanskim pa sem za 1200 sit naredil 100kilometrov pri normalni vožnji, se pravi med 1800 in 2400 obrati....torej?! kaj pravite?
Normalni obrati![]()
Kupi si dizla!
Zzooommm je napisal/-a:Ha! Vi bi mogl vidt mojo uber granny vožnjo, ki je med 1000 in 2000 obrati, večino časa nekje okoli 1200-1500. Pač moj bencinar je dolgohodnež, ki gre lahko tud s peto pri štantgasu brez da bi se pritoževal - sam da bi pa tko vsak dan vozu je pa prehuda za živceHitr dobiš potrebo, da mu daš mal za "dihat"
Tomaz40 je napisal/-a:''Družba OMV Slovenija je danes na vseh svojih bencinskih črpalkah v Sloveniji začela prodajati stooktanski bencin. Novi bencin, ki ne vsebuje žvepla, ima kljub višji nabavni enako drobnoprodajno ceno kot 98-oktanski bencin, ki ga ni več v ponudbi. Namenjen je vsem bencinskim motorjem z elektronskim krmiljenjem vžiga, omogoča pa manjšo porabo goriva, manjše onesnaževanje in boljše zmogljivosti motorja.''
Vir: Finance, petek 17.6.2005, stran: 11
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov