nebivedu je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Maste probleme s parkiranjem? Al z voznisko kulturo? Morda pa z razumevanjem slovenscine? Zivim v centru Ljubljane in tu parkiranje cez cel pločnik, ali pa na prehodih za pešce (točno pred "rampo" za invalide), pa pred vrati in na kolesarskih stezah ter celo zelenicah ni nobena redkost. In potem me zaboli kaj bo reku frajer, ki misli, da so nardil pločnik zato, da on lahko med tem, ko gre v globala pusti čez cel pločnik in še kolesarsko zraven. Z veseljem mu nalimam gor to nalepko. Marsikdo drug bi mu sel verjetno pes cez havbo...
Js sm že hodu po avtih k so bli narobe parkirani. Celo taksistu sem skoču na prvo havbo pa naredu luknjo not, ker se je direkt, ko sem hotu it čez prehod za pešce, parkiral pred mano na ta prehod za pešce. Pol jih je pa še fasu k ni hotu bit tih pa se je neki pi*dil. Je pa zanimivo z avtom drajsat po stranicah drugih glupo parkiranih avtov - to pa sodelavc dela, ko se voz v službo - če ne more skozi ulco, na kateri se sploh nebi smel parkirat in so na obeh straneh parkirani avti si izbere eno stran in polomi vsa ogledala s svojim billbarom(ma tko dobr narjenga, da lih za ogledalo zapne pri navadnem avtu). So pa na tej ulci tut že policaji dostkrat pokasiral preko 200k sit v eni urci zarad napačno parkiranih.
Če boste mel te nalepke jih bom jst vzel ene par, pa jih bom limal - nej pa kšn proba težit - bo pa še tepen zarad tega k ne zna parkirat. Vozniška kultura v sloveniji bi se mogla dvignt, sam če ne bomo začel učit otrok že doma, potem v vrtcih pa v osnovnih in srednjih šolah, ne bo nič - jst bi kr kot obvezen predmet dal to v šole za učit - pa nej par starih policajev zaposlijo in naj učijo otroke kulturnega udeleževanja prometa.
Če bo kdaj spet polemika za verouk v šolah, bom zbral 40.000 podpisov in bom naredu referendum, da se namesto verouka naredi za predmet prometna vzgoja!
peter rutar je napisal/-a:Ja ta debata točno odraža slovensko kulturo. Nekateri v tej državi mislijo, da so ful pametni pa da majo 100% prav in da so prav poklicani, da druge vzgajajo. Pa seveda , da nikol ne parkirajo narobe, pa bog ne daj, da so kdaj kakšen prekršek nardil, če pa so ga že je to zaradi butastih zakonov oz zaradi bedastih policajev. Če pa jim kdo pove, da ni vse tako črno - belo pol pa kij omenjajo, ker če nisi z mano pol si proti meni in ti bom že pokazal kaj se s takimi zgodi. Žalostno, da nekateri še niso slišali za teorijo relativnosti, in da zadeve NIKOLI niso samo bele al pa samo črne, temveč vedno nekaj vmes in da ima vsaka resnica dve plati. Ampak zastonj razlagat, eni bodo vedno najbolj pametni in NIKOLI narobe parkirali pa nikoli nardili prekrška. TO je sindrom razvajenih mulcev, k jim je mamica vedno dala kar so hotli pa zdej mislijo, da lahko ukazujejo vsemu svetu (pardon Sloveniji).
Matjaz je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Rjuhar je napisal/-a:Maste probleme s parkiranjem? Al z voznisko kulturo? Morda pa z razumevanjem slovenscine? Zivim v centru Ljubljane in tu parkiranje cez cel pločnik, ali pa na prehodih za pešce (točno pred "rampo" za invalide), pa pred vrati in na kolesarskih stezah ter celo zelenicah ni nobena redkost. In potem me zaboli kaj bo reku frajer, ki misli, da so nardil pločnik zato, da on lahko med tem, ko gre v globala pusti čez cel pločnik in še kolesarsko zraven. Z veseljem mu nalimam gor to nalepko. Marsikdo drug bi mu sel verjetno pes cez havbo...
Js sm že hodu po avtih k so bli narobe parkirani. Celo taksistu sem skoču na prvo havbo pa naredu luknjo not, ker se je direkt, ko sem hotu it čez prehod za pešce, parkiral pred mano na ta prehod za pešce. Pol jih je pa še fasu k ni hotu bit tih pa se je neki pi*dil. Je pa zanimivo z avtom drajsat po stranicah drugih glupo parkiranih avtov - to pa sodelavc dela, ko se voz v službo - če ne more skozi ulco, na kateri se sploh nebi smel parkirat in so na obeh straneh parkirani avti si izbere eno stran in polomi vsa ogledala s svojim billbarom(ma tko dobr narjenga, da lih za ogledalo zapne pri navadnem avtu). So pa na tej ulci tut že policaji dostkrat pokasiral preko 200k sit v eni urci zarad napačno parkiranih.
Če boste mel te nalepke jih bom jst vzel ene par, pa jih bom limal - nej pa kšn proba težit - bo pa še tepen zarad tega k ne zna parkirat. Vozniška kultura v sloveniji bi se mogla dvignt, sam če ne bomo začel učit otrok že doma, potem v vrtcih pa v osnovnih in srednjih šolah, ne bo nič - jst bi kr kot obvezen predmet dal to v šole za učit - pa nej par starih policajev zaposlijo in naj učijo otroke kulturnega udeleževanja prometa.
Če bo kdaj spet polemika za verouk v šolah, bom zbral 40.000 podpisov in bom naredu referendum, da se namesto verouka naredi za predmet prometna vzgoja!
Mislm, nebivedu ti si se pa rodil policaj, ob tebi človek tud najmanše napake ne sme naredit, drgač gre drug dan že k zobarju, mehaniku po nova vrata.... Kokr tale forum berem se mi zdi da si ti najmn nestrpen tip dalec naokol, po domače težak. Da skačeš enmu po havbi ker je parkiral na zebri, mislm 5 pik nimas v glav. Skakal je po nepravilo parkiranih avtomobilih??? A si ti živalski vrt zgrešu? Ne ti pol o kulturi in strpnosti govort, ker je nimas kot najbol zabačen kmet na jezerskem.
Rjuhar je napisal/-a:Maste probleme s parkiranjem? Al z voznisko kulturo? Morda pa z razumevanjem slovenscine? Zivim v centru Ljubljane in tu parkiranje cez cel pločnik, ali pa na prehodih za pešce (točno pred "rampo" za invalide), pa pred vrati in na kolesarskih stezah ter celo zelenicah ni nobena redkost. In potem me zaboli kaj bo reku frajer, ki misli, da so nardil pločnik zato, da on lahko med tem, ko gre v globala pusti čez cel pločnik in še kolesarsko zraven. Z veseljem mu nalimam gor to nalepko. Marsikdo drug bi mu sel verjetno pes cez havbo...
RegY je napisal/-a:to mi s sosedi delamo že ohoho časa, ker se na parking, ki je namenjen stanovalcem, parkirajo vedno "outsiderji" mamo kr sprintane listke, na armaturko, pa gasa
imamo pa za dva bloka vsega skupaj v centru mesta če se zelo lepo sparkiramo prostora za max. 9 avtov brez zaparkiranja... tako da veste, da se vedno zaparkiramo
nebivedu je napisal/-a:Vozniška kultura v sloveniji bi se mogla dvignt, sam če ne bomo začel učit otrok že doma, potem v vrtcih pa v osnovnih in srednjih šolah, ne bo nič - jst bi kr kot obvezen predmet dal to v šole za učit - pa nej par starih policajev zaposlijo in naj učijo otroke kulturnega udeleževanja prometa.
Voith je napisal/-a:prvi i**** ki bi mu jih sel nalimat 20 je pa en pacient, ki pred leclercom skos parkira eno nagravzno kičasto bravo al brava, in to zmer cez dva parkinga. enkrat ko nam meu km parkirat in bo un spet tko bom sel po kombinirko in ga s pomocjo hidravlike parkiral tko kot se avto parkira. sploh pa ce slucajn lastnik tega grdga fiata to bere:
ne si laskat s tistimi nagravznimi jajci ker mene in verjetno se dost folka ne impresionira tist korit cist nc, edina stvar, ki je impresivna je tvoj nacin parkiranja pri polnem parkingu.
V-i-p je napisal/-a:Hum, jaz imam pa drugačen problem. Delam v eni poslovni stavbi v Ljubljani, kjer kronično primankuje parkirnega prostora in to daleč naokoli. V stavbi je čez 100 podjetij, parkirnih mest pa na oko ene 70, 80, potem veste kak hudič je s parkiranjem. Ampak jaz se znajdem. Tako kot še nekateri "kulturni". Na obeh straneh ceste, kjer je parking postrani narejen z črtami, je cesta še dovolj široka da je eden parkiran zraven in da je dovoz odprt. Je pa res, da potem zaparkiraš tistega v boksu, zato pa imam že lep čas sprintano in plastificirano kartico za senčnikom, da ko pridem tja delat, placa itak ne dobim lepo zaparkiram box in dam kartico za mojo vetrobransko steklo in je. Do sedaj še nisem imel problema. Pa še ena "fora" ki jo marsikateri spregleda. Ko pravijo, ja, če to nardim, me bodo pa nonstop klicali, naj pridem avto umaknat. Halo? Poklical in prosil za umik te bo samo enkrat, ker ko se odmakneš, gre on ven, avto daš ti lepo notri pa je. No, moja "rešitev", ki vedno zaleže:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov