bojc T je napisal/-a:Subaru legacy 2.0 TURBO
Ja no od 10 če res šparam pa do 19
(19) tisti so zlatiiiii :P :P :P
splash je napisal/-a:volkswagen phaeton 6.0 w12. 38.8l, nisem mogu verjet svojim očem. še vedno se ,mi zdi mal velik, res pa je da je bla hitrost 290km/h (avto-odprt--->čist se mu je strgalo).
trenutne pri pospeševanju ni več pokazalo, ker mislm da računalnik kaže samo do 100l/100km, pa je bla krapko čez 100l. na ekranu so bile samo še črtice.
drsokodj je napisal/-a:hh od KBM zagorje je bila ena imprezza tko povprečna je bila ene 18litrov ... tko sm slišu, pa mnde je blo neki zje**n tm okrog zraka !! imprezza je bila pa tahuda una WRX al kaj je že
Igoor je napisal/-a:Mene pa zanima kolk ste izmerili največjo porabo vašega avta.
Mad je napisal/-a:drsokodj je napisal/-a:hh od KBM zagorje je bila ena imprezza tko povprečna je bila ene 18litrov ... tko sm slišu, pa mnde je blo neki zje**n tm okrog zraka !! imprezza je bila pa tahuda una WRX al kaj je že
Subaru za dirke - Jereb-ov baje 80 L/ sto km.. Voshinegg PRESS
:P :P :PMacTron je napisal/-a:Igoor je napisal/-a:Mene pa zanima kolk ste izmerili največjo porabo vašega avta.
Audi A8 4,2q (relacija lj - kp) 23,4l/100km
ne vem izrecno je bilo povedano najvecja poraba VASEGA vozila
eni pa lapajo cist po svoje sam da se posti nabijajo...
drzte se teme!
im nobody je napisal/-a:no bom pa še jz neki dodal.nekje sm bral da hummer enka u hribu če u prvi pohodiš do konca gas da je trenutna poraba 287 litrov![]()
je to res ka vi mislte
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov