cruiser1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:sonček je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Ma za te "preklete" avtomobile zmečem res skoraj ves denar! Samo za bencin porabim najmanj70.000sit na mesec. Kje je pol še vzdrževanje ,registracija, dodatna oprema ,...Sploh nočem vedeti koliko so me že stali moji avtomobili ker bi me lahko minilo veselje do njih! :P
Če imaš probleme glede porabe ti priporočam nakup kakšnega dizla saj boš ogromno oz. veliko prišparal bi gorivu.
lp
Life is too short to drive golf diesel
sej ne obstaja sam golf
Tako je ne obstaja samo golf dizel ampak tudi marsikateri drugi avti. Druge rešitve ne vidim tako da se ti splača dizla kupt.Tist golf dvojka je en normalen avto k se da pocen vozt da o čem drugem govorim kakšen je je odveč...
lp
Vidm da ne prideva skupi!DIZEL ME NE ZANIMA! Če bi se že odločil šparat potem bi si raje avto predelal na plin in potem lahko kombineram PLIN-BENCIN!
Sploh pa: mal denarja mal muzke :P
Ja po,pa ne vem če ti je v veselje dajat 60-70 jurjev na mesc za bencin pol ti je OK. Sam na tvojem mestu bi si vsaj nabavil bencinarja z manjšo porabo. Ni ti ne vem ker avto imaš.?
lp