Debate, ki niso vezane na ostala področja...

H5N1
Nov uporabnik

Napisal/-a H5N1 Ne nov 27, 2005 1:38 pm

Niva13 je napisal/-a:Ziga ne bom lih izrekala sozalje tvoji punci, ker zveni cudno, vem pa kako se dandanes tezko s temi placami pride do avta kaj sele stanovanja, pa tudi razumem njeno navezanost na vozilo, v koncni fazi bi mene tudi kap.

Dandanes si cisto vsak, ampak res cisto vsak lahko kupi avto.

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Ne nov 27, 2005 1:41 pm

mislim pa da je bila tarča izbrana naključno
ampak mi še vseeno ni jasno da vsi vedo kje avto sežgejo :) no ja lahko bi kako ukrepali preden se kaj podobnega zgodi

Lp!

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Ne nov 27, 2005 1:58 pm

H5N1 je napisal/-a:Dandanes si cisto vsak, ampak res cisto vsak lahko kupi avto.

zivis mogoce v iluziji, da v Sloveniji ni revscine?
so ljudje, ki imajo komaj za kruh, kaj sele za nakup avta, da ne govorimo pol se o registraciji in vzdrzevanju
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Ne nov 27, 2005 2:18 pm

Niva13 je napisal/-a:.

ziga a je ta avto imel alarm noter?

...na žalost ne :cry:
Ga bo pa zagotovo imel ta nov, ki ga bo punca najverjetneje kupila spomladi.
Slika

Uporabniški avatar
ziga24
Novinec

Kraj: Robanov kot - Ljubljana

Napisal/-a ziga24 Ne nov 27, 2005 2:19 pm

H5N1 je napisal/-a:
Niva13 je napisal/-a:Ziga ne bom lih izrekala sozalje tvoji punci, ker zveni cudno, vem pa kako se dandanes tezko s temi placami pride do avta kaj sele stanovanja, pa tudi razumem njeno navezanost na vozilo, v koncni fazi bi mene tudi kap.

..in ti si si ga zagotovo kupil sam!??
Slika

H5N1
Nov uporabnik

Napisal/-a H5N1 Ne nov 27, 2005 3:34 pm

Niva13 je napisal/-a:
H5N1 je napisal/-a:Dandanes si cisto vsak, ampak res cisto vsak lahko kupi avto.

zivis mogoce v iluziji, da v Sloveniji ni revscine?
so ljudje, ki imajo komaj za kruh, kaj sele za nakup avta, da ne govorimo pol se o registraciji in vzdrzevanju

Glej ne pogovarjamo se o registraciji in vzdrzevanju, ker to je postavka, ki jo res veliko ljudi zmore le s tezavo. Kupit takega Unota za 10 jurjev si pa lahko privosci se tak revez. Kaksen hribovc ga za lastne potrebe tudi ne bo registriral in ga bo vozil tolko casa kolkor bo pac sel. So ljudje, ki imajo komaj za prezivet cez mesec, ampak o takih tu ni govora, so pa tudi ljudje, ki imajo socialno gledano nic, vozi se pa z boljsim avtomobilom kot vecina uporabnikov tega foruma.

@Ziga24: Ja vse do zdaj sem kupil sam. Jih je bilo ze nekaj in noben tudi ni bil na kredit.

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Ne nov 27, 2005 4:01 pm

ziga24 je napisal/-a:
H5N1 je napisal/-a:

..in ti si si ga zagotovo kupil sam!??

Žiga. a si dobu PM?

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Ne nov 27, 2005 4:42 pm

[quote="AMG Kompressor"]na ta način bo bednih bednih avtekov vse manj!!!! vsa pohval Rakovi Jelši!!!!

Ubogi revček! Zaradi tvoje izjave se mi bolj smiliš kot punca ,ki so ji zažgali avto! Gotovo te noben ne mara in nimaš prijateljev. Zato verjetno misliš ,da jih boš dobil če boš imel "NE BEDEN AVTEK"! A ne?

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne nov 27, 2005 4:45 pm

križana gora, ne z otročjimi noooooo...
pač je retard, bog ga blagoslovi :pray:

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Ne nov 27, 2005 7:09 pm

Damjan19 je napisal/-a:križana gora, ne z otročjimi noooooo...
pač je retard, bog ga blagoslovi :pray:

saj verjetno mu je celo lepše kot nam ko se nonstop nekaj sekiramo pa teramo okoli ;) :D
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Ne nov 27, 2005 7:19 pm

H5N1 je napisal/-a:@Ziga24: Ja vse do zdaj sem kupil sam. Jih je bilo ze nekaj in noben tudi ni bil na kredit.

me veseli, da vsaj en, ki ima soliden dohodek

za 10k pa jaz se nisem zasledila avta v voznem stanju, in ce ni v voznem stanju, pol je tudi nesmisel zapravljat denar za to, sploh, ce ga imas malo ane
@w~ b#0n~

CM
Novinec

Napisal/-a CM Ne nov 27, 2005 7:46 pm

AMG Kompressor je napisal/-a:na ta način bo bednih bednih avtekov vse manj!!!! vsa pohval Rakovi Jelši!!!!

Ma kaj so tebi možgani zmrznli? :shock: Tudi taki "bedni" avteki so nekomu veliko vredni.A misliš da imamo v Sloveniji tak standard, da bomo vsi vozili avte višjega razreda? :roll: Moj sedanji avto je v nižjem razredu, naslednji bo prav tako. A ga bo zato treba zažgat? :?

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx To dec 20, 2005 9:09 pm

Mislim, kakorkoli že-objestnost mladine(joyride) ali pa staro železo za 7 jurjev ne opravičuje dejstva, da so avto UKRADLI. Da je situacija pri nas hujša kot jo predstavljajo, je jasno. A še vedno ne opravičuje kraje. Sploh pa ne bi izgubljal besed o policiji, ki za vse to ve. Stori pa....Nič....Jaz pa hodim v službo in delam cele dneve, da plačujem te ljudi...Za to, da ne ukrenejo nič, čeprav vedo...Za zamislit je to...Krepko za zamislit....
Vruuuuum

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr dec 21, 2005 1:08 am

tem fucktardom bi zbil zobe iz ust v rit.

vrhunska nesramnost in objestnost.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo So dec 24, 2005 3:20 am

Ja...policija lahko ve, kdo to počne...sam je pa težko to dokazat, če jih niso dobili pri storitvi takega kaznivega dejanja.

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Ne dec 25, 2005 2:57 am

Rakova strikes again.
Nimaš kej.
Policija spi in tudi če nebi spali nimajo dokazov.
Avti so pa pogosto zažgani in ne le na rakovi jelši.
Je že stal goreč avto sredi rondoja pri žalah. To je imbecilom izziv. Da avto tako lepo razstavijo, da ga vsi vidijo, kako gori. Policaji se pa takrat bašejo s krofi ali kaj? Važno je, da te izmerijo, ko voziš 54km/h kjer je 50 omejitev. :roll:
Ne razumem, zakaj sem jaz, ko se ponoči trezen vračam domov, bolj sumljiv kot na primer skupina mladoletnikov v neregistriranemu fiatu uno, ki žge gume in vozi vse prej kot po pravilih.
Storilci takih bedarij so po navadi mladoletni fantje, ki jim je dolgčas in jih starši zanemarjajo in potem se jim v glavi porajajo take genialne ideje, ki so vedno genialnejše, zato tudi veliko teh fantov pristane v zaporu ozr. shirajo zaradi heroina.

Opažam, da rakova počasi že kaže simptome ameriškega "geta" ozr. j.ameriške "favele":
Prebivalci so v večini predstavniki delavskega t.i. "nižjega" sloja, večinoma priseljenci in njihovi potomci..
Območje je slabše urejeno kot ostali deli mesta(kanalizacija).
V območju je velika problematika droge vseh vrst, kar z leti narašča.
Po rakovi jelši praviloma ne vozijo policijske patrulje.

Razlike:
Kriminal ni posledica boja za preživetje kot npr. v getu, slumsih ali faveli, ampak posledica dolgočasenja in objestnosti v kombinaciji z alkoholom in drogami.

Rešitev:
??????????????????
nimam pojma - naj pove županja Danica koliko denarja je namenjeno za take probleme in koliko npr. za "najlepšo in najrazkošnejšo praznično razsvetljavo Ljubljane do zdaj". KISLO! IN SMRDEČE - TAKO KOT KANALIZACIJA NA RAKOVI JELŠI!
:?
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
elieforpp
Nov uporabnik

Napisal/-a elieforpp Ne dec 25, 2005 10:36 am

fajn si napisal... :!: :!:

se strinjam z vsem...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Ne dec 25, 2005 1:31 pm

Dejan1 je napisal/-a:to so pa naši nesposobni policaji k ne naredijo nič drugega kot da postalvajo radarje in tm pobirajo denar, ko pa jih rabš pa od nikjer nobenga....res žalostno...
sožalje za avto.

naša policija je ena VELIKA POSRANA RIT vse vejo pa nč ne nrdijo ker se bojijo samih sebe

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Ne dec 25, 2005 2:14 pm

bass je napisal/-a:Rakova strikes again.
Nimaš kej.
Policija spi in tudi če nebi spali nimajo dokazov.
Avti so pa pogosto zažgani in ne le na rakovi jelši.
Je že stal goreč avto sredi rondoja pri žalah. To je imbecilom izziv. Da avto tako lepo razstavijo, da ga vsi vidijo, kako gori. Policaji se pa takrat bašejo s krofi ali kaj? Važno je, da te izmerijo, ko voziš 54km/h kjer je 50 omejitev. :roll:
Ne razumem, zakaj sem jaz, ko se ponoči trezen vračam domov, bolj sumljiv kot na primer skupina mladoletnikov v neregistriranemu fiatu uno, ki žge gume in vozi vse prej kot po pravilih.
Storilci takih bedarij so po navadi mladoletni fantje, ki jim je dolgčas in jih starši zanemarjajo in potem se jim v glavi porajajo take genialne ideje, ki so vedno genialnejše, zato tudi veliko teh fantov pristane v zaporu ozr. shirajo zaradi heroina.

Opažam, da rakova počasi že kaže simptome ameriškega "geta" ozr. j.ameriške "favele":
Prebivalci so v večini predstavniki delavskega t.i. "nižjega" sloja, večinoma priseljenci in njihovi potomci..
Območje je slabše urejeno kot ostali deli mesta(kanalizacija).
V območju je velika problematika droge vseh vrst, kar z leti narašča.
Po rakovi jelši praviloma ne vozijo policijske patrulje.

Razlike:
Kriminal ni posledica boja za preživetje kot npr. v getu, slumsih ali faveli, ampak posledica dolgočasenja in objestnosti v kombinaciji z alkoholom in drogami.

Rešitev:
??????????????????
nimam pojma - naj pove županja Danica koliko denarja je namenjeno za take probleme in koliko npr. za "najlepšo in najrazkošnejšo praznično razsvetljavo Ljubljane do zdaj". KISLO! IN SMRDEČE - TAKO KOT KANALIZACIJA NA RAKOVI JELŠI!
:?

bass za župana! (pa čeprou nism lublančan)

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Ne dec 25, 2005 2:17 pm

kaj čmo sožalje
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov