Še enkrat:
Tile prispevki so pomoje le dobro podmazana reklama. V njih seveda predstavljajo sanjske avtomobile različnih rangov in on je (kot bi bili vsi) očitno le navdušen, da dobi takšne mrcine v roke. Oddaja je sicer dokaj zanimivio predstavljena, avtomobile imajo dobre (kakšne Dacie ne pričakujte notri konec koncev ljudje radi sanjarimo ob gledanju takšnih avtomobilov). AMPAK voditelj je pa res degen (kot se je sam izrazil- naj povprečnemu neljubljanskemu Slovencu še pojasni kaj to pomeni

). Preprosto ven meče takšne bedarije, da se lahko samo jokaš ne smejiš. Da vržeš ključ na šank in si car. Da je avto za pozirat. Pa dobro, eni bodo to itak opazili ostalih to ne briga. Še dobro, da ni izjavil, da vam bodo sosedi res fouš, če boste kupili tale avto. Ampak naj ne meče ven takšnih bedarij!!!
Govori pa tako, da izpade res antipatičen do konca! Naj govori malo bolj normalno ne pa kot kakšen Ljubljanski ritopik (upam, da nisem koga osebno užalil ampak boljšega se ne spomnim)
Avto za poziranje?

To mojo mamo res zanima ja... 200 metrov opustošenja? Ja a z drugimi avtomobili to ni mogoče? Pa še kako. Pa tut ven lahko stopiš cel saj kolikor sem videl je pač podrl en znak ter morda nekaj nič hudeg aslutečih grmovij. In on se potem hvali kako varen je in, da je prilezel cel ven... Degen! Avto je pa itaq zavarovan kasko, a mislite, da bodo pri Porscheju kar nezavarovan avto dali vsakemu otročičku? Jok, tako bogata firma si lahko ja brez problema plača kakršenkoli kasko si poželijo.
Glede Porša: Zanimivo je pa, da se je sprožil tut sovoznikov airbag. Čudno, da ni tega on opazil...
Ja pa fouš sem mu tut jaz bi vozil take avte! A ste zadovoljni? Karkoli ljudje skritizirajo mu nekdo vrže uno osnovnošolsko: "A si fouš?"OTROCI...
PS:
Upam, da on kot "avtomobilistični strokovnjak" tole bere in se bo zamislil nad sabo... Bsaj avte naj bolje predstavlja in normalno govori, če je že tako prekleto antipatičen. Pa avto naj predstavi še bolj po tehnični plati ne pa kot v kakšnem NFSMW kjer imaš namesto podatkov o pospeških končni in legi le ene črtice.

Tako okvirno.
Zdj grem pa spat, nočna je hudič. :P
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...